• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

a aaaa nextcim kalbin ne kadar temiz .

valla ikizlercim kociş hala gelmedi ben de hızlı hızlı yazıyom haftasonu annemler bizdeydi yazmak bi yana bakamadım bile bugün gittiler evde yalnız kalabilince gireyim bi bakayım dedim umutta lasik olmuş yazılışını bilmiyom Türk usulü okunuşu gibi yazı verdim o olmayınca topik baya gerilemiş ben fırsat bulunca okuldan da yazarım

güle güle kirlet canım ellerine sağlık
kuzum sıcak suya havluyla pansuman yap iğne yerelerine en çabuk o dagıtıyorrrr
denicem bu gece çok ağrıyo çünkü saolasın canım benim...
sen ne gördün kuzum bi de sen kasımda tüp yaptırcak mısın seni o topikte gördüm sanki ama nicki umut olan çok kişi var belki karıştırıyorum

ewt topik de benim gibi kafayı yedi ama ben toparlandım adet olunca iptal oluyorum ama 1-2 gün sürüyo Alllahtan. ha bi de hamiş haberi beni bozuyo aslında ben iyiyim ama öyle böyle şöyle işte bi de önümüzdeki adetimle bi sorun çıkmazsa tüp denicem stres yaptım galiba sonuçta kolay değil beklemek zor oluyo onda.

demek görmedin ben de aa ikizlere bek beni kaale almadı mı ki diyodum cumts benim kocam da yarım gün çalııyo evet alsancakta park sorunu var ama ben arabayla gelmeyi düşünmüyorum otobüse binerim sen de vapura bin haftaiçi hep arabalıyım biraz dinlenmiş oluruz sanırım sen de öylesin alışınca zor tabi ama ben alsancaka inerken hep otobüe biniyom park derdi olmuyo bayram sonu bi organizasyon yapabiliriz . rüyalarım kafayı yemiş dün gece de bülent hocayı gördüm adamın beyaz bi kundağa sıkıca sarlmış çok güzel bi bebeği vardı 3. çocuğuymuş doğal olmuş eşimde var adamla sohbet ediyoruz derken karısı geliyo ama cadı gibi bi,şiymiş bbebeği alıyo diyorum ki bebek rahat değildir çok sıkı falan öyle işte komik bişi.
benim ovulasyon da seninle aynı bayrama denk geldiği için tüpü erteledik zaten belki doğal olur sen de ümitliymişsin bakalım ben hep nötrüm biz bayramda çeşmeye gidicez biraz kafa dinleyek bıktık bebe için sevişmekten bakalım neden olmasın farklı bi ortam belki tüplerimi de açar spermlere de gaz verir hahahaha ben preseedi anneme verdim hahahahahaha o hamile kalırmış kalır mı kalır valla hahahahaha bende bi işe yaramadı ben de küstüm preseed falan istemiyom verdim gitti hahahahahaha:9:

ayyyy delüüüüüüü kız güldürdün beni annen hamile kalırsa napcan kız:52::52::52::52: vermeseydin hem azcık kullanınca çalışma da kolay oluyo hemen küsmüşsün. benim eşim zaten annesiyle hep dalga geçiyo bu konuda annesi mesela sana bişey sölicem deyince hamile misin yoksa diyor? kadında bozuluyo gülüyo allahımm.... bende anneme diyom ben doğuramıyom sen bi tane daha yap da sevelim diye....bizim okulda bi çocuk dayısıyla aynı sınıfta okuyo mesela. onun da annesi preseed kullanmış demekki:52::52::52::52:
rüyalar işte çok kafayı taktığımızdan oluyor şu ara ben rahatım yaa bebek gibi uyuyom hiç kafama takılmıyor...nedense bende anlamadım.
alsancağa ben 2vesait geliyorum o yüzden arabalı bi yer olsun düşündüm ama dediğin gibi bütün hafta zaten asosyal bi şekilde arabayla git gel değişiklik olsun öyle yapalım. yalnız biz neden bayramda bi yere gitmeyi düşünmedik yaaaaaaa çok salağız. melekete gidemicez tatil birleşmezse bari bizda kafa dağıtalım şöyle iyi fikir eşimle bi konuşayım...
aralık kesin o zaman sizin tüp kararı. nerde olcak 9 eylül mü özel de biyerde mi yapcak bülent bey?

Son düzenleme:
a aaaa nextcim kalbin ne kadar temiz .

denicem bu gece çok ağrıyo çünkü saolasın canım benim...

ayyyy delüüüüüüü kız güldürdün beni annen hamile kalırsa napcan kız:52::52::52::52: vermeseydin hem azcık kullanınca çalışma da kolay oluyo hemen küsmüşsün. benim eşim zaten annesiyle hep dalga geçiyo bu konuda annesi mesela sana bişey sölicem deyince hamile misin yoksa diyor? kadında bozuluyo gülüyo allahımm.... bende anneme diyom ben doğuramıyom sen bi tane daha yap da sevelim diye....bizim okulda bi çocuk dayısıyla aynı sınıfta okuyo mesela. onun da annesi preseed kullanmış demekki:52::52::52::52:
rüyalar işte çok kafayı taktığımızdan oluyor şu ara ben rahatım yaa bebek gibi uyuyom hiç kafama takılmıyor...nedense bende anlamadım.
alsancağa ben 2vesait geliyorum o yüzden arabalı bi yer olsun düşündüm ama dediğin gibi bütün hafta zaten asosyal bi şekilde arabayla git gel değişiklik olsun öyle yapalım. yalnız biz neden bayramda bi yere gitmeyi düşünmedik yaaaaaaa çok salağız. melekete gidemicez tatil birleşmezse bari bizda kafa dağıtalım şöyle iyi fikir eşimle bi konuşayım...
aralık kesin o zaman sizin tüp kararı. nerde olcak 9 eylül mü özel de biyerde mi yapcak bülent bey?

preseede belli olmaz bize bi kardeş daha gelebilir:1:annemin yapmayacağı şey değil en son ben lisedeyken hamiş kalmıştu of ne bileyim küstüm verdim gitti:1: az önce görümcem aradı onada of kadın 2 dakkada bütün bilgileri aldı ağzımdan çakal :18:ya 6 aydır korunmuyoz dedim hııııımmmmm dedi gıcık:47: haftaya da izmire geliyomuış:53: misafir misafir üstüne kaçıp gitcem evimden o olcak :1: ben tatili şu şehir fırsatları siteleri var ya ordan aldım bakalım nasıl olcak uyguna geldi zaten yakın biraz kafa dinlemek iyi gelir tüp kesin diye bişi yok gelin atabinmiş ya nasip demiş gibi bu işlerde ben kesin sözcüğünü kullanamıyom artık:9: her şey normal giderse ewt diyelim paranoyam arttı hahaha

preseede belli olmaz bize bi kardeş daha gelebilir:1:annemin yapmayacağı şey değil en son ben lisedeyken hamiş kalmıştu of ne bileyim küstüm verdim gitti:1: az önce görümcem aradı onada of kadın 2 dakkada bütün bilgileri aldı ağzımdan çakal :18:ya 6 aydır korunmuyoz dedim hııııımmmmm dedi gıcık:47: haftaya da izmire geliyomuış:53: misafir misafir üstüne kaçıp gitcem evimden o olcak :1: ben tatili şu şehir fırsatları siteleri var ya ordan aldım bakalım nasıl olcak uyguna geldi zaten yakın biraz kafa dinlemek iyi gelir tüp kesin diye bişi yok gelin atabinmiş ya nasip demiş gibi bu işlerde ben kesin sözcüğünü kullanamıyom artık:9: her şey normal giderse ewt diyelim paranoyam arttı hahaha

ne söyledin hemen görümceye sırlarımızı. olmaz ama dicem bende aynıyım biliyomusun pat pat sökülüveririm. sorada millet 3 yılda bebek yapar sölemez ben 1 yılda kısır muamelesi görürüm...3 yılda bebek yapan ve benden saklayan kız( arkadaşım sayılmaz pek) düşük yapmış 2. kez yine ...
bende valla eşimle konuşcam 2 günde olsa bi yere gidip kafa dinleyelim bizde.. bebek de olmazsa olmasın bana ne ben keyif yaptığıma bakacam. artık umrumda değil.. istemiyom eskisi gibi allah verirse bakarım o dur.
hadi sende takma hiç bişeyi allah ne nimetler vermiş bize kıymetini bilelim . senin yerinde benim yerimde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki çevrene bi bak. allah şükür sağlığımız işimiz eşimiz tüp yapcak paramız vb. bi sürü sahip olduğumuz şey var. herşey geçecek. geride kalacak. ertesi günü ne olcağımız belli mi? sağlıkla yaşadığımız günlerin kıymetini bilelim.
öpüyorum şimdilik....

Son düzenleme:
demek ben gelmeyınce kımse gelmıo topiğe:)))))
bugun daha ıyı gozlerım sekerlerr
sızdn nbr bakalımm amannnn bende saldım gıttı bebek işini zaten
doktora dedım ocakta aşılamnya gecelım dedıkı sızın doğal yollada olur doğal deneyınn
olur dedım denıoz olmuo ıste...valla saldım gitti 6aydan asonra baslaıomus duzelmı ılk 6 aydan sonrakı 6 ay çok onemlıymıs gebelık ıcın....aşılamanın da zaten doğal gebelıkten cokda farklı değilmiş baharda başlarız aşılamaya dıo
saldımm gıttı hiç birini dusunmuorum valla allaha sığınıorum benım ruyalarda sapıttı garıp gurup seyler görür oldum
ne de olsa yaza istanbula gelıcem tüp ıcın ohh sefam olssunn o zamana kadardaa:)
öptumm hepınızı arada bıseyler yqazında guncel kalsın topık:)

demek ben gelmeyınce kımse gelmıo topiğe:)))))
bugun daha ıyı gozlerım sekerlerr
sızdn nbr bakalımm amannnn bende saldım gıttı bebek işini zaten
doktora dedım ocakta aşılamnya gecelım dedıkı sızın doğal yollada olur doğal deneyınn
olur dedım denıoz olmuo ıste...valla saldım gitti 6aydan asonra baslaıomus duzelmı ılk 6 aydan sonrakı 6 ay çok onemlıymıs gebelık ıcın....aşılamanın da zaten doğal gebelıkten cokda farklı değilmiş baharda başlarız aşılamaya dıo
saldımm gıttı hiç birini dusunmuorum valla allaha sığınıorum benım ruyalarda sapıttı garıp gurup seyler görür oldum
ne de olsa yaza istanbula gelıcem tüp ıcın ohh sefam olssunn o zamana kadardaa:)
öptumm hepınızı arada bıseyler yqazında guncel kalsın topık:)

Umutcummmm gözlerin mi rahatsız bakamadım ama geçmişler olsunnnnn.D:ben yaptım ya aşılama çok kolayyyy:9:hatta bu kadar mı hergün geleyim dedim koptu drlar:Dyap yap attır her arada aşılama belli mi olurrr:Dbenim dr derdi hep bi sprem bi yumurtaaa:52:ben regli olmadım solum kopuyo idrar testi negatif bi rivayete göre 2 birine göre 4 gün geçti regglimmm:D:52:solum daki batma bititrdiii beniii:Sakıntım kremsi bi hal aldıı bilen var mııı:53:

ne söyledin hemen görümceye sırlarımızı. olmaz ama dicem bende aynıyım biliyomusun pat pat sökülüveririm. sorada millet 3 yılda bebek yapar sölemez ben 1 yılda kısır muamelesi görürüm...3 yılda bebek yapan ve benden saklayan kız( arkadaşım sayılmaz pek) düşük yapmış 2. kez yine ...
bende valla eşimle konuşcam 2 günde olsa bi yere gidip kafa dinleyelim bizde.. bebek de olmazsa olmasın bana ne ben keyif yaptığıma bakacam. artık umrumda değil.. istemiyom eskisi gibi allah verirse bakarım o dur.
hadi sende takma hiç bişeyi allah ne nimetler vermiş bize kıymetini bilelim . senin yerinde benim yerimde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki çevrene bi bak. allah şükür sağlığımız işimiz eşimiz tüp yapcak paramız vb. bi sürü sahip olduğumuz şey var. herşey geçecek. geride kalacak. ertesi günü ne olcağımız belli mi? sağlıkla yaşadığımız günlerin kıymetini bilelim.
öpüyorum şimdilik....

amaaan ne bileyim söyledim işte sonra da pişman oldum.düşük yapana üzüldüm çok kötü bi olay hiç olmaması daha iyi tamamlanmayacak gebeliğe HAYIR:) ewt ikizim yaa çok şanslıyız bunu hatırlatalım birbibimize insan konumuna alışıyo şükür etmeyi unutuyo sahip olduklarımız çok özenilecek şeyler ewt gwçwcek bebemizi alcaz kucamıza o yüzden bugünümüzü zehir ettiğimizle kalcaaz ta da öyle oluyo hamiş kalınca tüm sıkıntılar unutuluyo hemde o an . gerçekleşene kadar destek olalım:38:

Umutcummmm gözlerin mi rahatsız bakamadım ama geçmişler olsunnnnn.D:ben yaptım ya aşılama çok kolayyyy:9:hatta bu kadar mı hergün geleyim dedim koptu drlar:Dyap yap attır her arada aşılama belli mi olurrr:Dbenim dr derdi hep bi sprem bi yumurtaaa:52:ben regli olmadım solum kopuyo idrar testi negatif bi rivayete göre 2 birine göre 4 gün geçti regglimmm:D:52:solum daki batma bititrdiii beniii:Sakıntım kremsi bi hal aldıı bilen var mııı:53:

idrar testine güvenme belki bebiş gelmiştir kan ver derim ben

amaaan ne bileyim söyledim işte sonra da pişman oldum.düşük yapana üzüldüm çok kötü bi olay hiç olmaması daha iyi tamamlanmayacak gebeliğe HAYIR:) ewt ikizim yaa çok şanslıyız bunu hatırlatalım birbibimize insan konumuna alışıyo şükür etmeyi unutuyo sahip olduklarımız çok özenilecek şeyler ewt gwçwcek bebemizi alcaz kucamıza o yüzden bugünümüzü zehir ettiğimizle kalcaaz ta da öyle oluyo hamiş kalınca tüm sıkıntılar unutuluyo hemde o an . gerçekleşene kadar destek olalım:38:

şanslıyız şanslıyız çok şanslıyız hatta bu kasım aralıkta şansımız daha da artıcak bebeklerimiz gelecek.....

ben düşük yapana falan üzülmedim :47:kimseye üzülmicem:37:
allah bi hayrı vardır ki öle uygun görmüş. bize de şu an neden vermiyosa onunkinide o zaman almış . sende geçmiş için kendini yıpratma. hayırlısı öleymiş. herşey allahtan geliyo diye düşünmeye zorluyorum kendimi...

topik son sıralarda umut yok anladık ama başka kimse gelmiyor..
godes ten hiç haber yok merak ediyorum onuda .
Nerdesin godesciğim?
next zaten kafayı kırdı sonu bilinmiyo.
bende herşeyi bıraktım gitti bu ay pek bi umutluyum nedense!
ayşem de iyi maşallah :nazar::nazar::nazar:
naz ve nisa da kayboldu...
kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaaaaaaaaa:44::44::43::43:

ben dün arada baktım çıktım.... eşim izinliydi bende hastayım yazamadım ...bugünde hem hastalıkla uğraştım hem yeğenime ders çalıştırdım hem kışlıkları çıkarttım yazlıkları kaldırdım anca oturdum ama kimse yok herkes filim izliyor heralde

Selam hanimlar iyi geceler, bende halen bir gelisme yok, dogal yoldan ve preseedle denemeye devam ediyoruz ama maalesef olmuyor, esimle alakali sorunlar hala devam ediyor cunku. Bu arada maalesef artik pekmugrayamiyorum foruma, isten gucten firsatim olmuyor aksam eve geldigimde ev isleri su bu derken yorgunluktan kendimi yataga zor atiyorum... Simdi uykum kacti, tasalar dertler beynime usutu yine... Bayram geliyo herkes sotrcak simdi yok mu bebis diycek... Oooof of...

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun... Rabbim bizlere hayirli bayramlari hayirlara vesile kilsin insaallah...

kizlar bana bir akil verin yaaa :(( bilmeyenler icin durumumu tekrar ozetleyeyim : ben 3 eylül de ilk tup bebek denemem icin transferimi oldum , 6.gun embriyosu koydular , sonra 12 eylulde adet oldum ve kan testim de negatif cikti zaten , bu tarihten beri adet olamadim , 24 ekimde doktora gittim , hemen sakin heveslenme hormonlarla oynandigi icindir deyip beni bozdu ben de BİLİYORUM dedim kontrole geldim bu yuzden dedim, sonra bakti bisey yok dedi ve yine de beta hcg verdi , tahlil sonucu da negatif :(( ve birkac gune adet olursun rahim duvarin kalin dedi ama ... isteeeee boyle canlar , hala kırmızıyı gormek icin bekliyorum , ne dersiniz doktora bi daha ne zaman gideyim ???

kizlar bana bir akil verin yaaa :(( bilmeyenler icin durumumu tekrar ozetleyeyim : ben 3 eylül de ilk tup bebek denemem icin transferimi oldum , 6.gun embriyosu koydular , sonra 12 eylulde adet oldum ve kan testim de negatif cikti zaten , bu tarihten beri adet olamadim , 24 ekimde doktora gittim , hemen sakin heveslenme hormonlarla oynandigi icindir deyip beni bozdu ben de BİLİYORUM dedim kontrole geldim bu yuzden dedim, sonra bakti bisey yok dedi ve yine de beta hcg verdi , tahlil sonucu da negatif :(( ve birkac gune adet olursun rahim duvarin kalin dedi ama ... isteeeee boyle canlar , hala kırmızıyı gormek icin bekliyorum , ne dersiniz doktora bi daha ne zaman gideyim ???

canım önce ( öyle bi şansın varsa tabi ) dr u ara..bi konuş böyle böyle ben napıcam diye... gel derse o zaman gidersin
haa arama şansım yok diyosan o zaman bir hafta daha bekle istersen. hiç de başıma benzer bişey gelmedi pek tecrübem yok ...
yardımcı olamadım pek ama en azından fikrimi söyleyim dedim...

Son düzenleme:
kızlar benim durum malum tek tüple yarışmaya katılıyorum.
geçen ay kapalı tüpten yumurta geldi ve gebelik olmadı tabikide.
bu ay belki açık tüpten gelir diye bekliyorum.
bu ay çok rahatım hemde çok umutluyum demiştim ama umudum azalmaya rahatlığım da batmaya başladı.
bugün 7. gün .
yarın yada c. tesi gidersem yumurtayı görebilirim ne tarafta olduğunu ve büyüklüğünü yani.
gidip baktırırsam kendimi strese mi sokarım diye korkuyorum.
sonuçta sadece bakılmış olcak bi etkisi olmıcak gebe kalmama.
ama belkide hep kapalı taraftan geliyodur onu da öğrenmek için fırsat yani.
ne diyosunuz sizce dr a gitsem mi yarın? hiç takmıcaktım güya üff.

Son düzenleme:
kızlar benim durum malum tek tüple yarışmaya katılıyorum.
geçen ay kapalı tüpten yumurta geldi ve gebelik olmadı tabikide.
bu ay belki açık tüpten gelir diye bekliyorum.
bu ay çok rahatım hemde çok umutluyum demiştim ama umudum azalmaya rahatlığım da batmaya başladı.
bugün 7. gün .
yarın yada c. tesi gidersem yumurtayı görebilirim ne tarafta olduğunu ve büyüklüğünü yani.
gidip baktırırsam kendimi strese mi sokarım diye korkuyorum.
sonuçta sadece bakılmış olcak bi etkisi olmıcak gebe kalmama.
ama belkide hep kapalı taraftan geliyodur onu da öğrenmek için fırsat yani.
ne diyosunuz sizce dr a gitsem mi yarın? hiç takmıcaktım güya üff.

cnm mrb nasılsıınnnn:)))9
valla gıtmesende stres oluosun
cunku bende bugun bı gdıdım dedım vazgectım
sımdı de bayrama kalırsa yumurta nasıl ılskı oılcak annemlerde dıorum bu ay bızden bısı yok
kacar yumurta yaa

selam kızlar,
ben de bu ay umutsuzum. preseedle denemiştik biliyosunuz ama benim karın ağrılarım başladı:( bugün olmazsa yarın kesin gelicek kırmızılar....

Back
X