Kızlar dün dr a gidip yumurtamı bi göreyim dedim. hem ilaçlar işe yarıyo mu baksın diye.
İlaçlar işe biraz yaramış gibi elime sert düğümler geliyodu biraz yumuşamış dedi. enfeksiyondan öle oluyomuş ve rahimi de sola yatıran sebep o imiş. zaten akıntım da biraz yoluna girdi gibi .inşallah temelli defolur gider bu enfeksiyon.
sevgili yumoşa gelince geçen ay 8. gün kapalı tüp tarafında 17 mm idi .
bu ay 8. gün kapalı tüp tarafında yine 17. mm olmuş

tam da korktuğum gibi yani. her şey tıkır tıkır işliyor rahim çok iyi görünüyor 3 çizgili görüntü de dedi.
ama yumoş yine aynı yerden geliyor. zaten diğer yumurtalık buna göre pasif . kapalı tarafta 8-9 folikül görünüyo diğerinde 4-5 .

demekki benim yumoş hep ordan geldiği için 1 yıldır boşa sevişip duruyoz...daha önce bi kez daha baktırmıştım soldaydı.
yaa ne vardı diğer tüp kapansaydı bu açık olsaydı

diğer ay klomen vb. yumurtalıkları uyaralım 2 yumurta elde ederiz belki dedi. şimdi benim 2 yumoş ta yine kapalı tarafta olur

böyle giderse zaten tüp için hiç kararsız kalmaz hemen başlarız. laparoskopi olmak gerekmezse tabi. ama dr um sabırlı ol diyor. şu enfeksiyon çok önemli o düzelince işler daha yoluna girecek tüp de olsa önemli diyor.
benim anlamadığım da şu;
Bu tüp bebek merkezleri kapalı tüpü, enfeksiyonu gördükleri halde hiiiiiiç önemsemediler hemen gel tüp yapalım dediler. yani hiç enfeksiyonu tedavi edelim tüp tutmaz bu şekilde falan filan yok. hemen tüpe başla diyolar.yani hangisi doğru yaklaşım bunu da anlamış değilim. bu kadar ilacı iğneyi boşa mı yiyiyorum diye de düşünüyorum bazen.
yani 1-2 gün içinde çatlayacak zavallı yumoş yine spermleri göremeyince kahrından oracıkta can verecek. preseed de kullanmıcam bu ay. ilişkiyide işte ölesine bi iki kez yaparız. kasım göçmeni gelmiyo yani kızlar .
haaa ama dr dediki ''hiç belli olmaz sen yine umutsuz olma, bi hastam vardı 4 ay önce geldi,bi tüp kapalı diğeride hasarlıydı , tüp bebek kararı verdik,2 ay sonra başlıcaklardı evde dinleniyolardı dün aradı hamileymiş''
tabi dr dış gebelik falan olmasından endişe ediyodu daha hasta gelmemiş 3 saat uzakta bi ilçedeymiş.
yine bi hastasından böle süpriz haber gelmiş . o yüzden olumsuz düşünme diyor. en azından beni rahatlatıyor bu kadın.böyle işte cankuşlar. bayramda stres yok....