Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yaaa memnun kalmana sevindim en iyisi ben de bikaç ay bekleyip 6 ay kadar yılbaşında çapaya gidiyim aslında çok iyidir çapanın doktorları prof. dr. Erkut Attar varmış beylikdüzü medicana da ki dr bana onu önermişti ama hsg kabusunu bida yaşamak çok korkutuyo beni canım

Canım hsg kabusu demişsin. Konuya ortasından gidim ama tek bir yerdemi yaptırabiliyorsun istersen bir yer önerebilirim. Ben ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım çünkü :))

ben geçen eylül ayında ilk randevuma gittim aralık adetimle yaptırdım ..
hsg eğer elinde 1 senelikse kabul ediyolar ben orda yaptırmadım radyomar var ağrısız çektirdim çok korkarak gitmiştim gerçekten doktor çekiyoruz demese anlamıycaktım ..
ya dur inşallah yılbaşına kadar bi bakmışsın hamilesinn

Ay bende fındıkzadedeki radyomarı önerecektim süper ötesi biryer hiçbirşey anlamıyorsun :)))

Canım hsg kabusu demişsin. Konuya ortasından gidim ama tek bir yerdemi yaptırabiliyorsun istersen bir yer önerebilirim. Ben ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım çünkü :))

ben daha önce çektirdim özelde ağrı kesici iğne yapılmasına rağmen çok canım yandı elimde flimim var da eğer çapaya gidersem yenisini isterlerse diye korkuyorum sanırım benim rahim yapımdan dolayı yada yumurtalıklarımdan dolayı çok canım yandı ben de çift rahim var bide yumurtalarım çookkk yukardalar:26:

eğerki kk de topiklerde dolaşıyorsan görürsün dr asla çocuğunuz olmaz dedikleri çiftlerin bile doğal yola bebişleri oluyor siz sbebepsiz infertilitesiniz infertilitede gebelige en yakın sınıfsınız
asla umudunu kaybetme erkek infertilitesinde bir arkadaşımız vardı 2008 yılındaydı sanırım eşinin sperm sayısı 18 taneydi ve arkadaşımızn da tüplerinden birisi kpalı diğeride ağır hasarlıydı dr tüp bebek yapılacak demişti ve doğal yoldan hamile kaldı sen neden kalmayasınki

Rahat durmak istemesemde eşim artık gitmez herhalde doktora adam resmen kovaladı bizi ee eşimde tabi yanımdaydı doktor bunus öylerken. Artık gidelim desemde gitmez 6 ay dolmadı diye :))))

:))
sonuçta doktorlarda para kazanıyo seni yollarmı bildiği bişey olmasa ama.hem daha 32 yaşındasın ..

ahh yerim seni ben yaaa inşallahsen benden önce kal emii

canım istemezler yaa

Canım belki senin özel durumdan dolayı olabilir fakat şöyle bişey var. Radyomardaki cihaz yeni bir cihaz henüz başka bir yerde yoktu geçen yıl ben çektirdiğimde çünkü çok araştırma yaparak gittim.radyomarda C kollu bilgisayarlı rötgen cihazları sayesinde Rahime pozisyon verebilmek için onu çengelli alet ile tutup çekmek ihtiyacı ortadan kalmış. Diğer yerlerde o yüzden çok daha fazla acı hissediyorsun..
Aklında bulunsun bence orası :)

kızlar genciz daha yaaaaaaaaaaaaa 30 lu yaşlarkadınlar her açıdan en verimli yaşlarıdırrrrr

aboowwwwwww çengelli aletle tutup mu çektiler şeyimi zavallıcık anaaaa doktor o yüzden bana sakın gözünü açıp bakma dedi o aleti görmiyim diyee zaten bidaha gerek kalırsa oraya gidecem inşallah gerek kalmasın daa..

:))
sonuçta doktorlarda para kazanıyo seni yollarmı bildiği bişey olmasa ama.hem daha 32 yaşındasın ..

kızlar genciz daha yaaaaaaaaaaaaa 30 lu yaşlarkadınlar her açıdan en verimli yaşlarıdırrrrr

katılıyorum tatlım çok doğru valla. En verimli zamanlarımızdayız. Hem bak bu yaşımıza kadar hayatımızı yaşadık doya doya istediğimizi yaptık erken doğurup sorumluluk sahibi alsaydık dahamı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…