Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sağol canımmm inşşşşş
kız bu t3 t4 hormonları tiroid hormonuymuşşş:26::26::26::26::26: bu nedenle boğazda şişlik kabızlık halsizlik gibi sorunlar olabiliyorumş dr zaten bu hormonları topalamasak guatr olur dedii:26::26::26::26::26:ilaçları düzenlediler olmassa başka ilaç başlayacak

yeterımmmm bugunde senın mı efkar gununnn
asıksan vur saza,aşık değilsen bas gaza:)))
sevene canım fedaaa sevmeyene elvedaa:)))))))

ohh cok sukur canımm
hadıı arık guzel gunler hgelsın değilmii:))
yafrum olmaz fik fik çünkü lekem kahve siyah iğrenç yani. hiç sormadım kendin hallediyon mu diye hallediyodur umarım aslında ben hallederdim ama bencilim hahaha
valla cnm ne hallare dustuk su hamılmıze
bak enelr konusuoz neler yapıoz normalde ben avrken
oyle bısı yapsa kenı kendıne
cok bozulurdum ama o hale geldıkkı amann spermler kalıtelı olsun dıye
bılmıorum daha neler yapıcaz allah yardımcımzı olsun:))))

kuzum sanırım 2. yumurtanın salgıladığı prosteron cekılmedı vucuttan daha
onun ıcın sanırımda yarın sokulur artık bende p.tesı gıderım doktora:)))

tatlım ben bu ay başka bıseyler denıcem bakalım
yapabılırsem ama burdan yazamam
ben cok ıyı anlamıorumda derinnn kuzumm face den bı grup kurda ordan konusalım:)))))))
cano işlem tamam gerisi sendee

canım yaaa işallahh ölesine fik fikle gelirr ne mutlu olurum haaaaaaaaaaa hiççde istemeden olduuuu

Yawwrrummmmm geliyo senin sıpa bencee

canım Allah ömür versinn maşallahh bir yawrun varaklında 2. varsa dene tabi e biz napalım 3 kez tüp yaptım olmadı demekki olmaycak diye bırakılırmı imkanlar ve istek dahilinde denenebilir sağlık sorunu olmadıkçaa

Yeterrrrrimm geçmiş ler olsun olsaa görürdü kuzum takma kafanaaa
Nazzzz nietsche miçeee bozmasın bizi şimdi vazgeçmeyek bu işlerden ahahaha
amanın öğrencimiz gelmiş bebe derin bebe derinnnnnnnn

ikizlerimm ya gelemedim küçük fırlama benim kız kardeş erkek arkisini getirdi tanıştırmaya nelerle uraşıyom yaaaahemen çıktım anca yazamadan pöff kaçırdım siziii

sağolun canlarımmm inşşşşşşşşşş

gönderdim canım
gel gel gel gruba gelll... ama ister gerçek ister feyk adresle gel. grup içinde konuşulanlar başkaları tarafından okunmuyor ama biz feyk adresler aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…