• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bülent hoca d. kontrolü bırakabilirsin dedi 2 kere içmiştim ama ben bırakmadım olmaz olmaz tutu verir onda da sorun olmasın. tam karar henüz belli değil adet olunca tüpe başlıcam ya bülent hocada ya serdar hocada ama büyük ihtimal bülent hoca biraz karışık oluyo yazarken şimdi net oldu dimi biraz ben çıktım bebişim sırtım ağrıdı yazarken yatem biraz :16:
şimdi anladım evet...
dinlen şekerim sen kolay değil ben hsg de bile 1 gün yattıydım.
ne olduysa oldu önemli değil artık . bu ay kafanı dinlendir istediğin zaman seks yap oh bebekde diğer ay geliyo de ve keyfine bak canım..hangisi ayırlısıysa allah sizi ona götürsün...

Son düzenleme:
mısır ve mantarım yok şimdi karar verdim diye....
bir de bende hamur kabartma tozu gibi kuru maya var o olur mu? ama bir paket çok gelir sanırsam.ınstant maya o mu?
kulak memesi gibi mi olcek hamur?
bir de süt süt kokmuyo mu? iç su koymuyomusun hamuruna?
bir de şiştikten sonra mı yayıyorum tepsiye
bir de bir de bir de...:) domatesi pişirmeden rende yapsam üstüne olma mı?salçayla karıştırıp?

kuzum ınsant maya yazıo kucuk kucuk olması lazım bır kullanımlık
diğer maya cok uzun surede kabarıo2-3 saatte kabarıo ama 1 saattede epey olur
hamur evet olabıldıkçe yumusak olsun
su sadece mayayı ıslatrken kullanıorum
sut kokmuo
bıde bıdeee dometesle ugrasma hiç salça yay yağ ıle:))

kuzum ınsant maya yazıo kucuk kucuk olması lazım bır kullanımlık
diğer maya cok uzun surede kabarıo2-3 saatte kabarıo ama 1 saattede epey olur
hamur evet olabıldıkçe yumusak olsun
su sadece mayayı ıslatrken kullanıorum
sut kokmuo
bıde bıdeee dometesle ugrasma hiç salça yay yağ ıle:))

böle küp mayalardan değil toz gibi ama içinde milyonlarca minik top var canlanmaya hazır:) ondan heral...hamur kabertma tozu gibi böle poşet poşet ambalajı....evet ınstant yazıyomuş oleyyyyyyyy

Son düzenleme:
umut yaa senin şu bebeleri görünce içim bi hoş oluyo yaaa çok güzeller allahımmmmmmmm

değilmiiiii cok tatlılar yaramazlarr
bızımde yakında olacak cnm kendı bebeişerımızı de koyacağız alalhın ıznıyleee:))
soyle eslerımızle bızım karısımımız olsunn ben esmer eşim sarısın renklı gozlu
nasıl bısey olur cok merak edıorum :)

değilmiiiii cok tatlılar yaramazlarr
bızımde yakında olacak cnm kendı bebeişerımızı de koyacağız alalhın ıznıyleee:))
soyle eslerımızle bızım karısımımız olsunn ben esmer eşim sarısın renklı gozlu
nasıl bısey olur cok merak edıorum :)

sizin karışım şahane olur valla.... buğday tenli kahve saçlı renkli gözlü...
bizimki nasıl olcek acaba.. ayyy pek de zor babak bakmak büyütmek okulu kursu amanınnnnnnn:))))

böle küp mayalardan değil toz gibi ama içinde milyonlarca minik top var canlanmaya hazır:) ondan heral...hamur kabertma tozu gibi böle poşet poşet ambalajı....evet ınstant yazıyomuş oleyyyyyyyy

tamam onlardır kuzumm sımdıen afiyet olsunn
bende cıkayımm malumm gunlerdeyız ödevımız varrrr aplası:):52::52:
ben cıktım canlarım:16::16::16: öptumm sızı

valla iki gündür temzilik yapıyorum cam kapı sildim hızımı alamadım halıları koltukları e yatagı yıkadım perdeleride yıkadım elimin degmedigi yer kalmadı evde :) mis mis yarında yemekleri yapıcam ohhhh :D çok hamaratım allahım :D ben yokken godesle öpüşmüş koklaşmışsınız aldatmışsınız yani beni yazıklar olsun yani :(

Canım nasılsın? geçerken topiğinize bir uğrayım dedim :))) herşey yolundadır inşAllah..Janines ile görüşüyormusun? iyidir inşAllah..çok selamlarımı ilet, birgün arayacam inşAllah..kocaman öpüyorum tatlım seni..kib

valla iki gündür temzilik yapıyorum cam kapı sildim hızımı alamadım halıları koltukları e yatagı yıkadım perdeleride yıkadım elimin degmedigi yer kalmadı evde :) mis mis yarında yemekleri yapıcam ohhhh :D çok hamaratım allahım :D ben yokken godesle öpüşmüş koklaşmışsınız aldatmışsınız yani beni yazıklar olsun yani :(
:9::9::9::9::9::9::9:
senide öperiz :16:

Son düzenleme:
Kızlar uzun bir ev bekçiliğinden sonra vitrin düzünleme tasarım kursuna yazıldım bu akşama başladı. Bu değişiklik bana iyi gecelecek sanırım. İlk günüm iyi geçti bakalım ilerleyen günler nasıl devam edecek.

valla 2 günde hayatta yapamam o kadar işi ben perdeleri bile 10 günde yıkadım... godes i özlemiştik napalım senide onu da öpebiliriz merak etme...:54::54::54:

Kızlar uzun bir ev bekçiliğinden sonra vitrin düzünleme tasarım kursuna yazıldım bu akşama başladı. Bu değişiklik bana iyi gecelecek sanırım. İlk günüm iyi geçti bakalım ilerleyen günler nasıl devam edecek.

süper bi kursmuş tebrikler......... harika olmuş senin için.
bize de kursun nasıl olduğu hakkında bizede bilgi ver arada...

umut,
pizza harika olmuş bayıldı misafirler bende çok sevdim....teşekkür ederim ama size kalmadı:((((

[
aa çok şaşırdım valla yaaa...hiç böyle bi msj beklemiyordum inan çok mutlu oldum....
sen konyada kime yaptırdın ve sorununuz neydi...
ben ali acar a gidiyorumm...rapor alma işlemleri içerisindeyiz şu an. biz de kimseye söylememeyi düşnüyoruz ama yine de içimde bi sıkıntı var...
ben 30 yaşındayım yaşta ilerliyor haliyle...sizin sıkıntınız neydi... bizde ikimizde de sıkıntı vardı..
hayırlısı diyorum yine de...

canım beninle ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum...geç gördüm msjını kusura bakma...genelde burayı hep okurdum bişeyler yazmazdım bu sefer bi yazıyım akıl alıyım dedimm iyi de etmişim bak seni tanımışım...
iyi geceler...
msj yazma hakkım yokmuş kusura bakma burdan yazabiliyorumm....

[
aa çok şaşırdım valla yaaa...hiç böyle bi msj beklemiyordum inan çok mutlu oldum....
sen konyada kime yaptırdın ve sorununuz neydi...
ben ali acar a gidiyorumm...rapor alma işlemleri içerisindeyiz şu an. biz de kimseye söylememeyi düşnüyoruz ama yine de içimde bi sıkıntı var...
ben 30 yaşındayım yaşta ilerliyor haliyle...sizin sıkıntınız neydi... bizde ikimizde de sıkıntı vardı..
hayırlısı diyorum yine de...

canım beninle ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum...geç gördüm msjını kusura bakma...genelde burayı hep okurdum bişeyler yazmazdım bu sefer bi yazıyım akıl alıyım dedimm iyi de etmişim bak seni tanımışım...
iyi geceler...
msj yazma hakkım yokmuş kusura bakma burdan yazabiliyorumm....

cvbım karasal arkadaşımıza...o anlar...

Back