• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ya böyle olmasının nedeni Bodrumdan yeni geldi 1 hafta oldu kesin ben üşüttüm çünkü gün içinde bikini değişikliği yapmadım .
Evet cnm bizde sorun sperm birazdan yazarım en sonki sonuçları eşim testis kanseriydi ondan

anladım canım bı kaç gun daha bakalım
ama usutsen yanma fılan olmazmıydı akıntı ya da
ayy ınsallah tatil kuşu olmustur:)))))))
değilse de zaten başlayacaksınız diğer ay tedavıye
aaaa ateşini ölçsene sabah yataktan kalkmadan
bakalım o bir fikir verir belki:))))))

anladım canım bı kaç gun daha bakalım
ama usutsen yanma fılan olmazmıydı akıntı ya da
ayy ınsallah tatil kuşu olmustur:)))))))
değilse de zaten başlayacaksınız diğer ay tedavıye
aaaa ateşini ölçsene sabah yataktan kalkmadan
bakalım o bir fikir verir belki:))))))

=))tamam ölçerim koltuk altından mı cnm ama dediğim gibi birden sökülücem ve ağrıdan iş yerinde kıvrım kıvrım kıvrılıcam =((
Of buarada Başkanımız tutuklandı ewimizde bir hüzün var ki sorma koyu fenerbahçeliyiz :59::59:

=))tamam ölçerim koltuk altından mı cnm ama dediğim gibi birden sökülücem ve ağrıdan iş yerinde kıvrım kıvrım kıvrılıcam =((
Of buarada Başkanımız tutuklandı ewimizde bir hüzün var ki sorma koyu fenerbahçeliyiz :59::59:

dilaltından ölçeceksın canım tercıhen 6.30 ıle 8 arasında:))))
aa ben gs lıyım valla biz de bu yıl göçtük resmen:))))))))

Ya kızlar benim regli olayım kafayı yedi bundan 6 gün önce peçete çok az kırmızılık gelmişti normalde reglim dündü dünde yine çok az geldi ama bugün ne gelen var ne giden benim hiç böyle olmazdı günü gününe olurum kist mist oluştu diye çok koruyorum bakalım yarın ne olacak normade bugün 2. günüm yarın 3. günüm ayın 18 inde doktora gidicem bakaım nediyecek

canım nedense okurken çok mutlu oldum acabamı dedim. Seni kesinlikle umutlandırmak istemiyorum ama ne zaman böyle bir yazı okusam sonu mutlu bitiyor. İnşallah seninkide öyle olur canım.

merhaba arkadaşım hoşbulduk, ne olsun bakınıyorum öyle, herkes tatilde. sen de yaptın. eşimle de bozuğuz yine takılıyorum her zamanki gibi yalnız

dilaltından ölçeceksın canım tercıhen 6.30 ıle 8 arasında:))))
aa ben gs lıyım valla biz de bu yıl göçtük resmen:))))))))

Dijitalle ölçsem olur mu cnm ?

canım nedense okurken çok mutlu oldum acabamı dedim. Seni kesinlikle umutlandırmak istemiyorum ama ne zaman böyle bir yazı okusam sonu mutlu bitiyor. İnşallah seninkide öyle olur canım.

Godesim inşş ama sanmıyorum eğer salı gününe kadar sökülmezse o zaman umutlanırız inşşş =))

sen nasılsın cnm

merhaba arkadaşım hoşbulduk, ne olsun bakınıyorum öyle, herkes tatilde. sen de yaptın. eşimle de bozuğuz yine takılıyorum her zamanki gibi yalnız

evet canım herkes tatılde ben yenı döndüm bıraz gezip
ama denıze gimeyınce tatl gıbı gelmıo onada z kaldı sukur:)
tedavı ıcın mı bozuldunuz tatlım ya strese gırmeyın karsılıklı
hep kadına dusuo cekıp cevırme alttan alma bu durumda
o zamanda kadın soyle bı psıkolojıye dusebılıo
hem butun tedavı aşamalrını ben yasuorum hem de esımı mı pışpuşlayacağım o destek olsun bana..
ama olmuo canım kadın hem butun arastırmayı yapmak zorunda hem butun iğne,kontrol vs.sıkıntıları cekmek
zorunda ee tabıı bonus bıde eşe destek olmak zorunda:))))
hamıle klaan bı arkadasım doğurmak uzre soyle soylerdı bu durumda:
ıkımızden bırının kırılması gerekıordu ben daha gucluydum ben kırıldım ıkımızın yerınede
hiç pişman değilim derdi..

umut geçen soruyordun ya ne motive ediyor sizi diye bende cümle yok ama şimdi carla bruniye bakıyorum plajda hamile resmini çekmişler sarkozy nin karısı hani kadın 44 yaşına girdi. sonra mariah carey im var sıkı fanıyım o da bu mayısta ikizlerini doğurdu sonunda, ben uluslararası takılıyorum anlayacağın:27:

yok umutcum değişti kırılma falan değil ben talan olmuş bitmiş vaziyetteyim üstelik kısır değilim, ben kısır değilimmmmmmmmmmmm

sinirliyim, gerçekçiyim bazen kırıcıyım kabul ediyorum ama iki kişilik felaketi tek başıma yaşıyorum:47:

umut geçen soruyordun ya ne motive ediyor sizi diye bende cümle yok ama şimdi carla bruniye bakıyorum plajda hamile resmini çekmişler sarkozy nin karısı hani kadın 44 yaşına girdi. sonra mariah carey im var sıkı fanıyım o da bu mayısta ikizlerini doğurdu sonunda, ben uluslararası takılıyorum anlayacağın:27:

ayy sorma dur ben de ne bombalar var
bı arastrımada bıseyler okuyordum orda soyle yazıordu
kendınızı bol bol hamıle gıbı hayal edın
edemıosanız sevdığınız bı unlunun resmıne fotoshop yapın
bende angelına jolıe ye bayılıorum
buldum netten karnı burnunda resımlerını
ama fotoshop yapamadım esım kesın yapardı ama onada utandım soyleyemedım
adam dıcek kadın sonunda kafayı çizdi:))))))))

çok komik:60: resim demek bu sır olayları gittikçe sarpa sarıyor umut nerdeyse inanamaya başlayacağım hadi yapalım her yer fotoşop olsun
angelinaya ben de bayılıyorum ikizlere hamileyken yeşil bir elbise giymişti zümrüt rengi cannes de onu bul mutlaka çok güzeldi hamileyken
kilo alıyorya o iskelet hali kadına benziyor şükür

yok umutcum değişti kırılma falan değil ben talan olmuş bitmiş vaziyetteyim üstelik kısır değilim, ben kısır değilimmmmmmmmmmmm

sinirliyim, gerçekçiyim bazen kırıcıyım kabul ediyorum ama iki kişilik felaketi tek başıma yaşıyorum:47:

öyle canımm anlatmak ıstediğim buydu ıste canım
kırmaktan kastım da butun sıkıntıları gögüslemek bazen hatta coğu zaman susmak ıcıne ağlamak vs..
yanii beni daha cok uzen beebksızlığım olmadı hep eşimden dolayı cok uzuldum
o cok uzulduğu ıcın benı kaybetme korkusuna girdiği ve benı farketmeden uzduğu ıcın
biraz biraz asıyoruz şimdi,ama cok zor bı süreç ben yardım da almayı dusundum
cok stres edip kendıme olacağı varsada olmayacak boyle dıye..
aıle dostumuz vardı onla konustum gayet doğru davranıorum zaten oyleymıs yanii:)
bol bol gaz verıorum kendıme
gucum bıttığınde kıtabıma saırılıorum o epey gaz verıo dua okuyorum
yoksa dayanılmaz tatlım cok zoorr ama erkekler ıcın de zor cunku eksık hıssedenlerde onlar
bunun ıcın ellerınden bıseş gelmıo gelmedıkçe cıldırıolar ıclerınde fırtınalar kopuo ama sankı hiç takmıo gıbı
davranıolar hep maske aslında

çok komik:60: resim demek bu sır olayları gittikçe sarpa sarıyor umut nerdeyse inanamaya başlayacağım hadi yapalım her yer fotoşop olsun
angelinaya ben de bayılıyorum ikizlere hamileyken yeşil bir elbise giymişti zümrüt rengi cannes de onu bul mutlaka çok güzeldi hamileyken
kilo alıyorya o iskelet hali kadına benziyor şükür

ayy tatlım sorma o resimdi zaten hatta yanında brad de var onada eşimi fotosholayım dedım:))))
sorma bende oyleydım 48 fılan sımdı ıyı beslenıp zorla 51 fılan oldum bişeye benzedı daha cokk
ayy ama neyı farkettım meğer eşimm zayıf severmıss ıyı oldu bolee ama daha alma dedii:)))))))
istesemde alamıorum gece kalkıp bal ıyyıp ancak alabıldım:))))

öyle canımm anlatmak ıstediğim buydu ıste canım
kırmaktan kastım da butun sıkıntıları gögüslemek bazen hatta coğu zaman susmak ıcıne ağlamak vs..
yanii beni daha cok uzen beebksızlığım olmadı hep eşimden dolayı cok uzuldum
o cok uzulduğu ıcın benı kaybetme korkusuna girdiği ve benı farketmeden uzduğu ıcın
biraz biraz asıyoruz şimdi,ama cok zor bı süreç ben yardım da almayı dusundum
cok stres edip kendıme olacağı varsada olmayacak boyle dıye..
aıle dostumuz vardı onla konustum gayet doğru davranıorum zaten oyleymıs yanii:)
bol bol gaz verıorum kendıme
gucum bıttığınde kıtabıma saırılıorum o epey gaz verıo dua okuyorum
yoksa dayanılmaz tatlım cok zoorr ama erkekler ıcın de zor cunku eksık hıssedenlerde onlar
bunun ıcın ellerınden bıseş gelmıo gelmedıkçe cıldırıolar ıclerınde fırtınalar kopuo ama sankı hiç takmıo gıbı
davranıolar hep maske aslında

O meşhur kitabı aıcam mutlaka benimde ihtiyacım var şuanda açlık oyunlarını okuyorum bitince ilk işim almak olacak :)))

Back