• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

allah kabul etsin canım bende yemek masasında kaldım oylee
karsımda sız varsınız sankı muhabbet edıoz bı guluorum kendı kendıme
balkondayım mıllet dıcek kadın kendı kendıne mı konusup guluo ne:)))))

Hadi kalk masanı topla :)) Ben topladım mutfağıda temizledim şimdi çayımı içiyorum :68:

direk hamılleık yada bebekle ilgili bi bölum yok
ama ben hep ona yorup okuorum canım
hala bıtırmedım ozellıkle yavas gıdıorum en ıyı dostum oldu:)))

Ya ewet insanın sevdiği kendini bulduğu bir kitap eline geçince bitsin istemiyor.
Yarın iş var ve ben her pazar tekrarladığım şeyi söylemek istiyorum :)) sabah işten arayacaklar ve " bugün tatiliz gelmeyin" diyecekler. Senelerdir hep bunu düşünürüm ama olmaz :9::9::9::9::9::9::9:

Hadi kalk masanı topla :)) Ben topladım mutfağıda temizledim şimdi çayımı içiyorum :68:

Ya ewet insanın sevdiği kendini bulduğu bir kitap eline geçince bitsin istemiyor.
Yarın iş var ve ben her pazar tekrarladığım şeyi söylemek istiyorum :)) sabah işten arayacaklar ve " bugün tatiliz gelmeyin" diyecekler. Senelerdir hep bunu düşünürüm ama olmaz :9::9::9::9::9::9::9:

topladıımmmm meyve hazırlaadımm
yıyoruz bı yandann
soyledığim kıtaplardan alabıldınmı hiç
aaa evett bende hiç sevmem p.tesılerı bu yıl boşalttırmıstım p.tesıyı cok iyi oluoduu yaa
bu dönem nolcak bakalım

teşekkür ederim amin inşallah

zayıfsınız demek öyle ne güzel. ben artık tartılmıyorum bile yani işten ayrılalı ve hormon iğneleri vurulalı beri depresyonun dibinde de çok çikolata var tombik oldum benim eşimde şişmanlıktan nefret eder ince uzun sever sanırım o yüzden benden vazgeçti:27:

soru 1- okullar tatil değil mi umut?
soru 2- arkadaşlar hiç tüp bebek veya anne olamama ile ilgili bir kitap var mı olsaydı alır mıydınız?

Ya böyle olmasının nedeni Bodrumdan yeni geldi 1 hafta oldu kesin ben üşüttüm çünkü gün içinde bikini değişikliği yapmadım .
Evet cnm bizde sorun sperm birazdan yazarım en sonki sonuçları eşim testis kanseriydi ondan
Merhabalar kızlar bende 11 yıllık evliyim bir kere kendiliğimden hamile kaldım ne yazıkki kalp atışı duyulmadı ve bebişim gitti.Ardından bir tüp bebek ve aşılama denedi ne yazıkki onlarda tutmadı ekim ayında tekrar deniycem ama o zamana kadar inşallah keşke kendiliğinden gelse bu arada uyguladığınız yöntemler varmı benim eşimin sayıları düşük doktorlar hep sizin olur dediler ama 11 yıl geçti olmadığına göre ...
Tubbaby canım benim kuzenimde testis kanseriydi çok şükür iyileşti şimdi 6 yaşında bir kızı var inşallah sizinde olur canım doktor bişey söyledimi size onlara asla olmaz demişlerdi ama Rabbimin işine karışılmıyor.

teşekkür ederim amin inşallah

zayıfsınız demek öyle ne güzel. ben artık tartılmıyorum bile yani işten ayrılalı ve hormon iğneleri vurulalı beri depresyonun dibinde de çok çikolata var tombik oldum benim eşimde şişmanlıktan nefret eder ince uzun sever sanırım o yüzden benden vazgeçti:27:

bence vazgeçmedı
ama bı parça kırgın olabılır
yanı bız cok ıstedıkçe çabaladıkça sankı evlılığımızın tek gayesını
coocuk göruomusuz gıbı hıssedıorlar ama bıze bunu da veremıolar
kırılıolar kızıolar ama n cok da kendılerıne
bu sureckte sşlrınıze bol bol sarılın
sevdiğinizi soyleyın en cok buna ıhtıyacları var
bebek olmayacaksa bıle hep onlarla kalacağımızı hep onları seveceğımız
bılmek ıstıolar ben yerıne koydum bende kaybnetmek korkardım
butun fertil kadınları kıskanırdım heralde ben eşime bebek veremıorum dıye
onların ısı de cok zor canımm

soru 1- okullar tatil değil mi umut?
soru 2- arkadaşlar hiç tüp bebek veya anne olamama ile ilgili bir kitap var mı olsaydı alır mıydınız?

1) tatıl tatlımm tabıkıı 1 temmuzda bıttı ısımız semınerlerle..
bu donemden kstım eylulden ıtıbaren bu yıl:)
bız yılları okula gore ayarlıoz bu yıol bıttı eylulde yenı yıla gırıoz
2) var tatlım ayşe aydının annee anne oluorum kıtabı var
ama ılk denemsınde hamıle kalıo o acıdan yaaaa dıosunn cunku
negatuıfı yasamamıs ugrasıp kazanmamamyı yansıtmıo kıtap
alırrdımm tabikiii
yazsanaaa janıness:))))))))))

Son düzenleme:
Bende eşlerimize çok hak veriyorum aslında o kadar çok üzülüyorlarki ama erkeklik duygusuyla belli etmiyolar en azından eşimden gördüğüm kadarıyla biz bu ay aşılama denedik o kadar umutluyduki ona olmadığını haber verdiğimde bana hiç belli etmedi ama çok üzüldü daha sonra bir yerde yazdığı yazıyı okudum çok üzüldüm alında destek olmaya çalışıyolar güçlü olmak lazım ya o da eşler oluyor...

Merhabalar kızlar bende 11 yıllık evliyim bir kere kendiliğimden hamile kaldım ne yazıkki kalp atışı duyulmadı ve bebişim gitti.Ardından bir tüp bebek ve aşılama denedi ne yazıkki onlarda tutmadı ekim ayında tekrar deniycem ama o zamana kadar inşallah keşke kendiliğinden gelse bu arada uyguladığınız yöntemler varmı benim eşimin sayıları düşük doktorlar hep sizin olur dediler ama 11 yıl geçti olmadığına göre ...
Tubbaby canım benim kuzenimde testis kanseriydi çok şükür iyileşti şimdi 6 yaşında bir kızı var inşallah sizinde olur canım doktor bişey söyledimi size onlara asla olmaz demişlerdi ama Rabbimin işine karışılmıyor.

Umarım ekime kadar kendiliğinden hamile kalırsın cnm :))
Bizede doktorlar normal yolla olmaz demiyor ama zamanını bilemeyiz diyorlar belki 1 sene belki 5 sene belki 10 sene tek testis olduğu için cnm

hoşgeldınn banucum
var tabıı yapabılceklerın
geçmişte yazdım yıne yazayım esın ıcın
proxeed
evıcap keçiboynuzu ve kuru ucum ektresi yeterlı olur canım
doğal olmasa dahı ekıme kadar spermlerı ıyıleştırmsı olursunuz

evet ne güzel olur sorsan eğer yoksa üzülme ben yazıyorum:34:
Ne güzel canım sen yaz biz basalım ::))) İnan köşe oluruz valla heralde onbin satar.

Umarım ekime kadar kendiliğinden hamile kalırsın cnm :))
Bizede doktorlar normal yolla olmaz demiyor ama zamanını bilemeyiz diyorlar belki 1 sene belki 5 sene belki 10 sene tek testis olduğu için cnm
İnşallah canım en yakında olur benim kuzeninde tek testis sakın ümitsizliğe kapılma bol keçi boynuzu yedir suyunu içir gelin öyle yapmış.

bence vazgeçmedı
ama bı parça kırgın olabılır
yanı bız cok ıstedıkçe çabaladıkça sankı evlılığımızın tek gayesını
coocuk göruomusuz gıbı hıssedıorlar ama bıze bunu da veremıolar
kırılıolar kızıolar ama n cok da kendılerıne
bu sureckte sşlrınıze bol bol sarılın
sevdiğinizi soyleyın en cok buna ıhtıyacları var
bebek olmayacaksa bıle hep onlarla kalacağımızı hep onları seveceğımız
bılmek ıstıolar ben yerıne koydum bende kaybnetmek korkardım
butun fertil kadınları kıskanırdım heralde ben eşime bebek veremıorum dıye
onların ısı de cok zor canımm

umut ben manyakım:8: çok çabuk sinirleniyorum ama o benden de deli üstelik ukala sırf ukala herşeyi biliyor diye onunla arkadaş olmuştum söylediklerinden emin misin cidden suçluluk hissediyor olabilir mi çünkü defalarca sordum ve hayır dedi asla dedi üstelik kabul de etmiyor benim çocuğum oldu kürtajla aldırdık diyor pişkin pişkin hiiiç öyle duygusal biri de değildir, acımasızdır çok nasıl diyor gençler şimdi köpek çeker adama:19:

dün yemeğe gittik açık alan etrafta kediler cirit atıyor biliyor ki ölesiye kedi fobim var hayatta sadece kediden korkuyorum garsonlara dedim ki kedisiz masa verin güldüler kedili masa mı var diye sırf bu espri yüzünden terketti gitti orayı kalakaldım bakar mısın yaptığına akşamın 8 i olmuş ölüyor açlıktan gene de yemedi nemrut inat:66:

hoşgeldınn banucum
var tabıı yapabılceklerın
geçmişte yazdım yıne yazayım esın ıcın
proxeed
evıcap keçiboynuzu ve kuru ucum ektresi yeterlı olur canım
doğal olmasa dahı ekıme kadar spermlerı ıyıleştırmsı olursunuz
Canım sağol bu keçi boynuzu ve kur üzüm hap şeklindemi nerden bulucaz evicap kullanıyoruz zaten.

banu !! 11 yıl çok uzun bana lütfen 18 yaşımda evlendim de seni affedeyim. şaka bir yana kitabımı basacak olan eşine söyle mutlaka bir ürologa görünsün ankaradaysanız kaan aydosa. umutcum un dediği gibi proxeeed plus evicap e vitamini günde 400 mg(3 ayı geçirmeyin bunda), çinko (zinco 220 den günde 2 adet proxeed içiyorsanız 1 adet) keçiboynuzu kürünü yapın veya tozu hergün yenilmeli, ve mutlaka ısırgan otu tohumu balla veya demleyerek çayı günde bir tatlı kaşığı olacak hız sorununuz varsa larginine de eklersin ve ginseng dönüşümlü
bol c vitamini taze yeşillik nohut
sigara içki çay kahve kırmızı et yasak
allah yardımcınız olsun

umut ben manyakım:8: çok çabuk sinirleniyorum ama o benden de deli üstelik ukala sırf ukala herşeyi biliyor diye onunla arkadaş olmuştum söylediklerinden emin misin cidden suçluluk hissediyor olabilir mi çünkü defalarca sordum ve hayır dedi asla dedi üstelik kabul de etmiyor benim çocuğum oldu kürtajla aldırdık diyor pişkin pişkin hiiiç öyle duygusal biri de değildir, acımasızdır çok nasıl diyor gençler şimdi köpek çeker adama:19:

dün yemeğe gittik açık alan etrafta kediler cirit atıyor biliyor ki ölesiye kedi fobim var hayatta sadece kediden korkuyorum garsonlara dedim ki kedisiz masa verin güldüler kedili masa mı var diye sırf bu espri yüzünden terketti gitti orayı kalakaldım bakar mısın yaptığına akşamın 8 i olmuş ölüyor açlıktan gene de yemedi nemrut inat:66:

domuz dıorum ben benım eşimde onlardan oluo bazen
sırf mıllet bakıomus ben kullanırken dıye arabamı kulllanamıorum coğu kez domuz:)))))
tatlım emin ol kendıne bıle ıtıraf edemnese de hısedıodur
sana benım cocouğum oluor demsı bıle aslında duygularını nasıl bastırdığını gösterıo
demekkı ıcındekı suclayıcı sesı böyle susturuo...
o zaman stil değiştir ve şaşırt bakalım canım
hep aynı seylerı yapıp farklı sonuç alınmazmıs
bıde sen anlayıslı sakın ol bakalım bıde eleştırm sakın dayanabılırsen:))

Canım sağol bu keçi boynuzu ve kur üzüm hap şeklindemi nerden bulucaz evicap kullanıyoruz zaten.

canımm bız kecıboynuzunu köyden geıtrttık değirmende öğüttük
toz olarak yıyor ama en etkılısı kaynatıp suyunu içmek saracoğlunun dediğine göre
benım eşimde doktor..ona göreyse farketmezmıs
kuru uzum ektresı toz seklınde bala katıstırıp yıyo ama karakovan balı olsun doğal olsun
aktarlarda bulunur banucum

Back