canım senin iki tüpün de açık ama değil mi yada şöle sorayım hsg çektirmişmiydin yakınlarda. süt maydonoz buharını yapsana sende bende mi yapsam nee 5 gün üstüsteymiş. bi kova almam lazım ama plastik popişime göre ayy iğrenç beeeeeeee

kız ben çok seviyom o test bu test ameliyat ama gidip gelmek sıra mıra kasıyo beni yoksa onlar olmasın ne güzel araştırsınlar beni :))
ama harbi seni de delcekler haa yineeee....ben bile bu kadarını beklemiyordum diyon yanii..... aman müdür e sölediğin iyi olmuş bi de onla mı uğraşcan ağzını sıkı tut kızdırma beni demeyi ihmal etme yine de
valla siz çok harcamışsınız allahım bu son olur inşallah.ben de bu gidişle allahım sattırmasın özene bezene aldığım arabamı bu yollara harcamasam bari...ama sağlıklısından hayırlısıyla olsun da para da ne güne kazanılıyo napalım eski arabaya bineriz kirada otururuz bi süre daha. bak söylediklerine de üzüldüm yazık insanlar ne şartlarda...hoş bizde ne zorluklarla 3 kuruş kazanıyoruz ama olmayınca daha da zordur bu işler ..allah herkese yardım etsin...
demek ege tüp bebek de yapıyo yani smyrna art mı oluyo orası?değilmiş alsancakta galiba mayın gibi tüp bebe merkezi var anacımmmm