• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bu gün sabahtan annneme gitik ziyaret etmeye köydeydik siler ne yaptınız kızlar
mrb canımm sarkılar yakıoo valla ben de cok severım
mustafa cecelı cok gusel soylemıs yagmur ağlıyoorr ıkımızzı ıcınnnn:))))))
kızlar 2 gündür giremedim dün sabah bir mide bulantısı başladı istifra ettim de rahatladım gecesindede bir ateş bir titreme ay hemen banyoya girdim titreye titreye uyudum dün çalışacaktık oda olmadı bugün biraz daha iyiyim bakalım adetimin 14 . günü boş geçirmek istemiyorum sizler nasılsınız?
mrb tatlımm nasıl gıdıo bakalım
gecırmeyın evet bugun onelı gun:)
sinir oldum çatlayacam...sancıyo sancıyo sökülmüyo....olsa da kurtulsam üfff:47::47::47:
aynen nisacım göğüsler kasıklar kasık kasım kasılıo
heryere çatasım var:))))))
herkese günaydın,
sinirden uyuyamadım tatil günümde bile.
hoş zaten misafir gelcek salı günü temizlikçi gelecekti ben şimdi eşek gibi az da olsa temizlik yapmak zorundayım kocamın bana sormadan kabul etmesi yüzünden.bir de artık bebek mevzusu açılır. teyze sen ne zaman bebek doğurcaksın demişti salak kızları.....artık kim öğretiyosa...

canım çok sıkkın. eşimin iş değişikliği olmadı geçen yazmıştım. sınavda oturup kendini verip soruları bile okumamış sanki.. anlamadığım bişeyler var ama ne?
ya soruları yetiştiremedi ya konsantre olamadı.bana söylemiyor. gurur yapıyor.çok üzülüyorum ona da belli etmiyodum ama artık kendimi tutamıyorum.saldırasım geliyo.sebebine de gelince... hafta sonu çalışmayacaktı . hep yanımda olacaktı ve 2-3 ayda bir bile tüp bebek deneyecek kadar maddiyatı düzeltecektik.hem ovulasyonu yakalamaya çalışmak gibi bi derdimiz olmayacaktı.şimdi elde var SIFIR. artık tüp için de kenarda ev içi biriken parayı tırtıklamak zorundayız.

herşeyi bırakıp gidesim var.
sabah sabah içinizi sıktıysam özür dilerim
aynne cnm bızde ev parası dıye bırıktırdığımız paramız vardı on
pesınat verecektık ama ordan tırtıylaycağız
ama ınan hiç ev mev umrumda değil hepsını harcasamda gelse keske
satom olmus bbeğim olmamıs naayım dıorum zaten bzı elııze gecenden her ay
sadaka verıorız allahım kabul etsın
senın demek ıstediğını de anladım ama bundada mutlaka bılmedığımız bır hayır vardır cnm
suan bılmıoruz ama esının ısının olmamasında yani
o an bunda ne hayır olabılırkı dıoruz ama oluo
bızımde uzmanlık sınavını cok ıstemıstı eşim olmadı
o aralar evde kıyamet koparıodu bebek ebebk dedın olmadı onun ıcın dıe
sımdı ıyıkı olmaamıs dıor mesela
gunaydın canım
ıı olmana sevındım umutcugum
ınsallah herkes ıyıdır

tatlım arada gel o gusel muhabbeınden mahrum
bırakama bızı:)

kıslarr ben hala refg olmadımmm
kucucuk bı umudu bıle cok guselmıss yaww ama yok bısey bılıorum:)

çıkmadık candan umut kesilmezmiş bu ay olmasa önümüzdeki aylar bizim...bende iki gündür rüyamda erkek bebek görüyorum kucağımda ama benim değilmiş ne zaman rüyamda bebek görsem etrafımda yada kk den hamile haberi alıyorum bakalım hayırlısı inşallah...

çıkmadık candan umut kesilmezmiş bu ay olmasa önümüzdeki aylar bizim...bende iki gündür rüyamda erkek bebek görüyorum kucağımda ama benim değilmiş ne zaman rüyamda bebek görsem etrafımda yada kk den hamile haberi alıyorum bakalım hayırlısı inşallah...

ayy hadi inşallah canımm yaa bende bugun ruya gördum yıne
benımle evlenmek ısteyen bı coocuk vardı 4 yıl ugrastı
ama hiç kabul etmedım ben hiç umut vermedım
ama cok ugrastıı evlendıkten sonra bıle
bugun onu gördum doğum gunumde bana mektup yazmıs
ıcınde bızım duğun resımlerımız vardı ve resımelrımızın ustunde
ımtıhan yazıodu cok etkılendım yaa
ama ben onu hiç üzmedım bılerek asla umut vermedım tlflarımı değiştirdim
görüşmeyı bıle kabul etmedım gıdıp konusmadım bıle

bu yaşadıklarımız imtihan önemli olan imtihanımızı alnımızın akıyla isyan etmeden geçebilmek... gördüğün rüyada benim ilk aklıma gelen güzel sonuçlanacak bir olayla karşılaşacaksın ilk aklıma gelen buydu hem zaten rüyayı nasıl yorarsan öyle olurmuş

kıslarr ben hala refg olmadımmm
kucucuk bı umudu bıle cok guselmıss yaww ama yok bısey bılıorum:)
:3:umutcum olmaz olmaz deme bu iş birden oluyo seni etkilemek istemem ama lekelenmen dün mü olmuştu

hayra yor tatlım kendini de suçlu hisstme bazı insanlar takıntılı oluyo:24: bu arada ikzlare cevap yazacaktım unutmuşum mesajı çok beğendim demek 1 ve 2 yi atladık üçüncüyü düşünüyoz ha ikizler çok güldüm ya süpermiş ben de zorunlu hizmetteyken bana bebek soran arkadaşlara mayısta düşünüyom demiştim kendimce ozamana kadar olur aaa korunurken olmuş dicektim mayısın üstünden bi sene geçmişti artık nasıl kıvırcamı şaşırmışken tayin çıktı hahahaha ben zaman zaman yer değiştirelim diyorum ya da daha komiği yeni evlendik diyelim ya da ikinci eşim falan diyelim hahahahahahahaahah:36:

bu yaşadıklarımız imtihan önemli olan imtihanımızı alnımızın akıyla isyan etmeden geçebilmek... gördüğün rüyada benim ilk aklıma gelen güzel sonuçlanacak bir olayla karşılaşacaksın ilk aklıma gelen buydu hem zaten rüyayı nasıl yorarsan öyle olurmuş

ınsallah cnm yaa
ınsallah senın bu olgunluğun abayılıorum
baskası olsa ısyan ederdı senın yerın de
rabbım senınde sabrının odulunu en yakın zamanda verecektır canımm

meraba sizi sürekli takip ediyorum bana umut oluyosunuz 2 tüpten sonra bende başlıycan dogal çalışmalara eşim bitkisel tedavi görüyor 3aydır bu arada bende yumurtlama takibi yaptırıcam bi umut işte acaba pressed kullansammı tavsiye ediyomusunuz bide bizim morfo 0

umutcum jel kaydırak görevi görmüş olabülüüüüürrrr ayyyyy ben de sürdüm benimkilerde kaymıştık inş. haydi müjdeli haber ver umutlandır beni umuttttttt yemek yapmam lazım kalkamıyorum kestane kebap acele cevap:24:

umutcum jel kaydırak görevi görmüş olabülüüüüürrrr ayyyyy ben de sürdüm benimkilerde kaymıştık inş. haydi müjdeli haber ver umutlandır beni umuttttttt yemek yapmam lazım kalkamıyorum kestane kebap acele cevap:24:

ayyy ınsallh kuzumm
bakalımmmm pazrtesı kadar olmazsam test yapcaaamm
ama atesım 1 tık dustu onun ıcın cok umutlu değilim

meraba sizi sürekli takip ediyorum bana umut oluyosunuz 2 tüpten sonra bende başlıycan dogal çalışmalara eşim bitkisel tedavi görüyor 3aydır bu arada bende yumurtlama takibi yaptırıcam bi umut işte acaba pressed kullansammı tavsiye ediyomusunuz bide bizim morfo 0

preseed kullanın tabıkııı
neden olmasın hem:))
umut herzaman vardır

selam kızlar halaaa sökülmedim.sancılarıma göre gelmesi gerek ama tarihe göre salıya kadar zamanı var.bakalım ne olacak üf her ay bu sitres çok kötü yaaaa:20::20::14::14:

ınsallah cnm yaa
ınsallah senın bu olgunluğun abayılıorum
baskası olsa ısyan ederdı senın yerın de
rabbım senınde sabrının odulunu en yakın zamanda verecektır canımm

isyan etsem istediklerim hemen olmayacak çok iyi biliyorum daha çok yaşadığım hayat çekilmez hal alacak bizde eşimle onun için çocuğumuz olsun diye elimizden geleni yapıp, çocuksuz neler yapılabilecekse yapıyoruz mesala karda , yağmurda , soğukta gezmeye gidiyoruz gündüz olmadık vakitte canım sıkıldı deyip yatıp uyuyorum çocuk olduktan sonra bunlar zaten kısıtlanacak...çocuktan sonrada çocukla yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkaracaz çocuğumuzun keyfini çıkaracaz ...inşallah dediğin gibide ödülünü RABBİM verecektir... sabrın sonu selamettir...hepimiz birgün mukafatımızı alacaz bu dünyada yada öbür dünyada...

selam kızlar halaaa sökülmedim.sancılarıma göre gelmesi gerek ama tarihe göre salıya kadar zamanı var.bakalım ne olacak üf her ay bu sitres çok kötü yaaaa:20::20::14::14:

umut dünyası işte ben bile eşimle beraber olamadığım zamnlarda bile günüm geçsin test yapardım belki 1damla gitmiştir hamile kalmışımdır diye ...

isyan etsem istediklerim hemen olmayacak çok iyi biliyorum daha çok yaşadığım hayat çekilmez hal alacak bizde eşimle onun için çocuğumuz olsun diye elimizden geleni yapıp, çocuksuz neler yapılabilecekse yapıyoruz mesala karda , yağmurda , soğukta gezmeye gidiyoruz gündüz olmadık vakitte canım sıkıldı deyip yatıp uyuyorum çocuk olduktan sonra bunlar zaten kısıtlanacak...çocuktan sonrada çocukla yapabileceğimiz şeylerin tadını çıkaracaz çocuğumuzun keyfini çıkaracaz ...inşallah dediğin gibide ödülünü RABBİM verecektir... sabrın sonu selamettir...hepimiz birgün mukafatımızı alacaz bu dünyada yada öbür dünyada...

ınsalllah canımm ne gusel
dusunmussunuz benım esım cok takıo
o oyle olunca bende uzuluorum sebepsız surat asar fılan sebep bellıdrı aslında
hem tedavı ıstemz ama doğal akısına da bırakamz
sanslısın o yuzden cnm
ne yapıosanız devam edın doğru yoldasınız cnm:)

sorma nısacım belım kopuo
ayakta cok duramıorum bulasıkalrı halledıorumm
oturdum sımdı bısey yoksa olsada barıı su gerılme bıtse vucudumdaki:)))

ınsalllah canımm ne gusel
dusunmussunuz benım esım cok takıo
o oyle olunca bende uzuluorum sebepsız surat asar fılan sebep bellıdrı aslında
hem tedavı ıstemz ama doğal akısına da bırakamz
sanslısın o yuzden cnm
ne yapıosanız devam edın doğru yoldasınız cnm:)

evet şanslıyım çok şükür... birde sorun benden kaynaklı olunca kırmamak için elinden geleni yapıyor benimde elimden geleni yaptığımı görüyor... işte her insanın tepkisi aynı olmuyor senin sınavında bu sakin olan alttan alan taraf sen olacaksın

:3:umutcum olmaz olmaz deme bu iş birden oluyo seni etkilemek istemem ama lekelenmen dün mü olmuştu

hayra yor tatlım kendini de suçlu hisstme bazı insanlar takıntılı oluyo:24: bu arada ikzlare cevap yazacaktım unutmuşum mesajı çok beğendim demek 1 ve 2 yi atladık üçüncüyü düşünüyoz ha ikizler çok güldüm ya süpermiş ben de zorunlu hizmetteyken bana bebek soran arkadaşlara mayısta düşünüyom demiştim kendimce ozamana kadar olur aaa korunurken olmuş dicektim mayısın üstünden bi sene geçmişti artık nasıl kıvırcamı şaşırmışken tayin çıktı hahahaha ben zaman zaman yer değiştirelim diyorum ya da daha komiği yeni evlendik diyelim ya da ikinci eşim falan diyelim hahahahahahahaahah:36:

next öyle de yırtamazsın benim gerçekten 2. eşim ama 1,5 yılı geçince (ikimizde de yaş yüksek olunca) insanlar yine soruyo. hem ben çocuk için evlenmiştim güya :52::52::52:
evlenir evlenmez yapıyoduk :52::52::52:.......kadere bak kadere bak.........

Umut
hala adet gelmemiş çok ümitlendim ama sana çaktırmak istemiyorum :52::52:

misafire mıçıcam gidip bişeyler alıp gelip pasta börek yapıcam daha üfffffffffff

Son düzenleme:
Back
X