• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

tatlımm değerlerınız cok gusel maaşallah dıyelım
bıde yıkandıktan sonra gör fişek gibi olurr:)))
hazır 2-3 de yumurta olur
valla aşılamayla cok sansınız var bence cnm
ılkınde olmazsa hemen bırakma 2. De yaptır cnm

vallahi kuzu 2 aşılama yaptık ikisindede tutmadı ama ozman bendeki pıhtı sorunu belli değildi bide ilk aşılamada aşılama olduğum gün yattım sonraki gn işe başladım 2.aşılamada direk işe geldim belki bunlarda etkendir

vallahi kuzu 2 aşılama yaptık ikisindede tutmadı ama ozman bendeki pıhtı sorunu belli değildi bide ilk aşılamada aşılama olduğum gün yattım sonraki gn işe başladım 2.aşılamada direk işe geldim belki bunlarda etkendir

tabiki etkendir bi tanem senın aşılamadn sonra heparın kullanman lazım
bıde cnm benım ılk bebeğine hemen kalan bı arksdasım 2. bebeğine 2 yıl sonra 8. ayda ancak kaldı
yanı dıyelımkı aşılama olsa ancak 8. de tutacaktı
bızım de oyle dusunmek gerekıo
ben 3-4 kez denıcem değerlerımız düşmedıkçe

bıde cnm benım ılk bebeğine hemen kalan bı arksdasım 2. Bebeğine 2 yıl sonra 8. Ayda ancak kaldı
yanı dıyelımkı aşılama olsa ancak 8. De tutacaktı

heparin ne kuzum kan için bişimi amann bu zmana kadar olanlar hep boşmuş gibi geliyo baştan genetik yapılsaymış keşke belki bukadar beklemezdik ozman kısmet işte rabbim sabır etmemizi istiyor bende gidicem kısmetse adet olduğumda zaten bu ay işide bırakıyorum rahatla gider gelirim doktora

heparin ne kuzum kan için bişimi amann bu zmana kadar olanlar hep boşmuş gibi geliyo baştan genetik yapılsaymış keşke belki bukadar beklemezdik ozman kısmet işte rabbim sabır etmemizi istiyor bende gidicem kısmetse adet olduğumda zaten bu ay işide bırakıyorum rahatla gider gelirim doktora

heparin kan sulandırıcı cnm
bızde 2 tup yaptık meğer verıkosel varmış hemde ıkı trafta bıde reflu
boşa yaptırmısız dediğin gıbı:)
artık cnm bıseyler yapmamız lazım eşim bekleyelım dedı ondn beklıorum
yoksa ben hwmen başlicamda bıde dr en ıı sonuç amelıyattan sonra 6. ayda olur dedığı ıcın beklıoruz

heparin kan sulandırıcı cnm
bızde 2 tup yaptık meğer verıkosel varmış hemde ıkı trafta bıde reflu
boşa yaptırmısız dediğin gıbı:)
artık cnm bıseyler yapmamız lazım eşim bekleyelım dedı ondn beklıorum
yoksa ben hwmen başlicamda bıde dr en ıı sonuç amelıyattan sonra 6. Ayda olur dedığı ıcın beklıoruz

hahaha kız bizdede aynı benim kocada tüpten negatif alınca 6 ay dinlencen dedi yeter öldürdün kendini iyice dedi ruhen dinlenmeden bişeye kalkışmıycaz dedi

hahaha kız bizdede aynı benim kocada tüpten negatif alınca 6 ay dinlencen dedi yeter öldürdün kendini iyice dedi ruhen dinlenmeden bişeye kalkışmıycaz dedi

valla hiç sevmıo benım kocam tedavıyı
allah yuzune baksada bu ıkı ayda kendılığınden gelse amaben pek bekelmıorum
oyle olunce daha az uzuluo ınsan
ay çatladım bu arada ya regl olmayıncada ınsana sıkıntı gelıoo
ateş düşüo bılıosunkı gelecek
ama işkence edıo ıste boyle:)))

kuzum 1 kilo yağlı süte 1 demet maydonuzu atıyosun kaynatıyosun sonra onu bi leğene boşaltıp üstüne duruyosun ama buhar dışarı çıkmasın diye çarşafıda beline doluyosun ama bazıları adet döneminde bazıları yumurtlama döneminde yapıyomuş sen bi ronyaya sor oda yapmış hamiş kaldığı ay:46::46::46:

yok kız buharına duruyon wcye oturur gibi yakarsın kendini ama sıcaklığı azalınca oturuyolarmış içine:46::46::46:
ben direk içine cop lucaktım allah kahretmesin. bi leğen falan bulcaz o zaman anladım.
ayyyy kukusuz kalcam sora bide süt kokar mı kızzz kukumuz bide maydonoz hehehe
kııısss yakma kukuyuuuu:)))

bıde cnm benım ılk bebeğine hemen kalan bı arksdasım 2. bebeğine 2 yıl sonra 8. ayda ancak kaldı
yanı dıyelımkı aşılama olsa ancak 8. de tutacaktı
bende pıhtılaşma testi yaptıram mı umut?
bide sizin varikosel varken tüp neden olmadı hiç mi sağlıklı sperm yoktu sanki? kafam karıştı birden.

valla hiç sevmıo benım kocam tedavıyı
allah yuzune baksada bu ıkı ayda kendılığınden gelse amaben pek bekelmıorum
oyle olunce daha az uzuluo ınsan
ay çatladım bu arada ya regl olmayıncada ınsana sıkıntı gelıoo
ateş düşüo bılıosunkı gelecek
ama işkence edıo ıste boyle:)))

benimde öyle kendiliğinden olur gibime gelmiyo benim ablam çocuk düşünüyoz dedi 3.ayda hamiş kaldı heheh bende o ara tedavideydim :)))) üstünden 17 ay geçmiş hala tık yuggg bende :1::1::1::1:

ben direk içine cop lucaktım allah kahretmesin. bi leğen falan bulcaz o zaman anladım.
ayyyy kukusuz kalcam sora bide süt kokar mı kızzz kukumuz bide maydonoz hehehe

bende pıhtılaşma testi yaptıram mı umut?
bide sizin varikosel varken tüp neden olmadı hiç mi sağlıklı sperm yoktu sanki? kafam karıştı birden.

canım varıkosel spermın yapısını dolleme yeteneğini bozuo
dna hasarı fılan oluo
onun ıcın benım 10 yumurtamın yarısı dollenemıodu mıkro yapılmasına rağmen
son denemde spem sayısı ııce azalmıstı zaten ve embrıo bıle zor olustu
cnm yanı tedavıden once yumurta ve spermı onarmak gerekıo cnm

benimde öyle kendiliğinden olur gibime gelmiyo benim ablam çocuk düşünüyoz dedi 3.ayda hamiş kaldı heheh bende o ara tedavideydim :)))) üstünden 17 ay geçmiş hala tık yuggg bende :1::1::1::1:

ahahahah sormaa
benımde arkadsım 2. yı dusuncekmıs mayıs gıbı
ben daha 1. yapamadım
ınsanlar sorup durcak yıne bayramda laf sokacaklar
evden cıkmasam mı acaba:)

ahahahah sormaa
benımde arkadsım 2. Yı dusuncekmıs mayıs gıbı
ben daha 1. Yapamadım
ınsanlar sorup durcak yıne bayramda laf sokacaklar
evden cıkmasam mı acaba:)

hahaha bana babanneler bile sorma hiiiiçç düşünmüyom birsürü borcum var ama hazır yapılmış olursa bakarım diyom sen yap ben bakarım diyomm ayyyyy ne terbiyesizimmm :33::33::33::33: Onlarda sormasın 5 sene olucak var bi sorunki olmuyo demüü ama:35::35::35: Ben her ay ablama kaçardım bu ay kurban kaçamıyom o geliyo tüm ilgi benim yeğenim minnoşta olucak yuppiiii:54::54::54::54:

hahaha bana babanneler bile sorma hiiiiçç düşünmüyom birsürü borcum var ama hazır yapılmış olursa bakarım diyom sen yap ben bakarım diyomm ayyyyy ne terbiyesizimmm :33::33::33::33: Onlarda sormasın 5 sene olucak var bi sorunki olmuyo demüü ama:35::35::35: Ben her ay ablama kaçardım bu ay kurban kaçamıyom o geliyo tüm ilgi benim yeğenim minnoşta olucak yuppiiii:54::54::54::54:

annnlerde olucaz bayramda
gecen bayramda daha becerememıslermı demıstı bırılerı
bu kez ne dıcekler acep yok yalvardım allahıma nolur bı dahakı bayramda
bu zalımlerın zulmune ugratma benı dıye ama olmadı yıne
napalım:))))9

annnlerde olucaz bayramda
gecen bayramda daha becerememıslermı demıstı bırılerı
bu kez ne dıcekler acep yok yalvardım allahıma nolur bı dahakı bayramda
bu zalımlerın zulmune ugratma benı dıye ama olmadı yıne
napalım:))))9

ayyy banada herkes takılıyo ama napıyım çok borcum var diyommm bide üstüne çocuk olmaz diyom ama cıksss her kafadan bir ses kimse beni çocuk düşünüyo bilmiyo bilmiyolarki içimde ne fırtınalar kopuyo onlar her bebek dediğinde içim kan ağlıyo ama yüzlerine gülüyorum düşünmüyomuş gibi yapıyorum çok acı yaaaaaaa:43::43::43::43:

Back
X