Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım kuzummm zor günler geçimşsinnnn ama inşş bitmiştir bu zorluklarr inşş bebeğin ceeee der sana kuzummmm rabbim daha fazla bekletmesin nişşş

zor günlerdi ama eşimle biz o günleri kendimize zindan etmedik... herşeye rağmen tadını çıkarttık çıkarmayada devam ediyoruz...inşallah canım evlilik yıldönümüne 3 kişi girsek cee dese hiç fena olmaz...çocuk isteyen annelik babalık yapabilecek herkesi RABBİM bekletmeden hayırlısıyla versin

allah kabul etsin canım benimmm

biliyorsun bebek olayına bende umutsuz bakanlardanımm (salı gün ünverst prof başak birisiyle ilğili br şeyler sorarken söz bana geldi sağolsun içimi karartı zor çok zor senin anne olman dedi bana )ama şunuda iyi bilirimki rabbim ol dedikten sonraaaaa her şey boş be kuzummm yatarki RABBİM OL DESİNNNN inşşşş yıl dönümünüze 3 kişi giresiniz

Yağmur ağlıyor ikimiz için
Hem ağlıyor hem siliyor maziyi
Kaderimdin hayal oldum şimdi
Aşkımız bitti masallar gibi
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Kar çiçekleri gibisin temiz
Sende bulmuştum aşkı ben henüz
Son bir buse ver hatıra kalsın
Sen yokken gönlüm yanımda sansın
Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim
Seni nasıl çözemedim, çözemedim, çözemedim
Bu gün resmini indirdim duvardan
Duvar ağladı ben ağladım

Çoğaldı gitgide yokluğun dağ gibi
Atılmış üzerime ağ gibi
Zaman ilaç değil yanmaya alıştıran
Hepsi sönsede yanan
Tek bir çerağ gibi
Kimbilir kaç ilkbahar yaz, sonbahar kış
Aylar mevsimler derken
Seneler sensiz geçti
Büyüdü ağaç oldu çoktan

Ektiğimiz fidanlar gölgesinde
Kaç gün geceyi zor ettik
Dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok yalnızlık
Çık gel ne olursun apansız
Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız
Uzayıp giden yollara kitlenmiş gözlerim
tükenmiyor ümit bir olmazı bekliyorum
Bulurmu bulur benide
günün birinde bir mucize
duayı duaya ekliyorum

Herkes layığıyla yaşarmış dediler
İşte ben buna tebessüm ederim
Kendi düşen ağlamaz dediler
Ağlar yine ağlar yine düşerim
Direnmekten bilenmekten
Kudretli görünmekten
Sabır adı altında tanrıyla sözleşmekten
Öyle gibi böyle gibi çarpılıp bölünmekten
Büründüğüm örtüleri ölçüp biçmekten
Su akar yolunu bulur eğer inanırsan
Tutunur dalına durur kabul bırakırsan
Dönerim dururum başa ahım da gibi
İçerim bedenim kadar temiz olsa bari
Dönerim dururum başa şekil ele tabi
Direnmekten bilenmekten
Kudretli görünmekten
Sabır adı altında tanrıyla sözleşmekten
Öyle gibi böyle gibi çarpılıp bölünmekten
Büründüğüm örtüleri ölçüp biçmekten
Dönerim dururum başa ahım da gibi
Dönerim dururum başa şekil ele tabi

aynen aynen canım delirdik bir nevi...... ki ben daha 16 aydır bekliyorum bunun 3-4 ayıda korunduk malesef.
daha 8 gün var adete ama bende erken başlar belirtiler nedense...

dinle dinle bende akşam burda içimi döküp çıktım ya yolda hep böle şarkılar buldum onları dinledim.

bu şarkıda çaldı radyoda hatta yeterim..

bu arada benim g.z.b (gerizekalınınbaşkanı) kocam akşam gelcem dedi diye dışarı çıktım biraz sinirim yatışsın kavga etmeyelim diye yaaa
sonra aradı iş uzamış yarın gelebiliyomuş.
onun yüzünden deli gibi alışveriş yaptım
bari gelmicem deseydi param cebimde kalırdı
biriktirir bebe odası, bebe arabası, bebe taşıyan kadın kıyafeti falan alırdım... hem şimdi hamile kalsam giyemeyeceğim şeyler aldım hemen kalcam ya zaten hehe hoho

Son düzenleme:
selam naz,
nasılsın?

senin durumunda bi arkadaşım vardı. 6 yıl falan vajinusmus yüzünden ilişki olmamış. sonra onu aştılar bebek olmadı. hiç bi sorun bulunamadı. kaç tüp bebek kaç aşılama hatırlamıyorum en az 6 aşılama 3 tüp var. neyse bi hsg çekiyolar yine buna nedense o zamana kadar hiç çekmeyi düşünen olmadı mı acaba . neyse 4 ay sonra hamile kaldı 38 yaşında doğurdu çok kuduruk bi bebişi var. canlarından bezdiriyor. allah sana da verecek emin ol. 36 evet yaş olarak erken değil ama yumurtladığın sürece umut hep var. eşinde sorun yoksa sende de yumurta varsa mutlaka olur. tüp le yada doğal. ben kendim için pek bi umutsuzum o da karamsar olmamdan kaynaklı ama senden çok umutluyum

Selam kızlar
Kaç gündür gelemiyorum ailevi sıkıtıntılarımız vardı.
Umarım herkes iyidir sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okumadım henüz.
Bugün dua gecesi Allahım okumuş olduğumuz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum bende gidim okuyim duamı.
İyi geceler.

eşimde bir sorun yok çok şükür benimde rezervim azalmış ama ALLAHtan umut kesilmez... bende çektirdim hsg 2 buçuk sene önce sağ tüpüm biraz uzakmış benimde yumurta oradan gelişiyor soldakide pek büyümüyor ama zamanı gelmedi daha demekki...inşallah umutlarını boş çıkartmayız bu ay çok çalıştım bakalım karnemde iki çizgi görebilecekmiyiz

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

merhaba kızlar nasılsınız?

umutcum seninle aynı durumdayım bende...
bugün yarın sökülür...
nasip demekten başka çaremiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…