Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım senin bebeğin olcak merak etme içime öyle doğdu sadece.....6. hislerim iyidir.

Son düzenleme:

canım sakın ol kuzum bak bana kaç tup bebek kaç ameliyat
2.5 yıldır ugrasıorumm
nolur sakın ol en azından senın hala tuple olur hiç olmazsa dıye umudun vardru
ben on uda denedım
denemeden once daha rahattım
baksana palyacoya cevırdı bızı
allah buyuk görür bı gun cnm

yok canım yaa hiç rahat değilim .bişeyleri bilmesem belki rahat olurdum. tüpten hiç umudum yok nedense....kişilik yapımdan kaynaklı olumsuz bakıyorum belki
çok korkuyom olmıcak diye.o yüzden tüpe gidesim bile kalmadı.

cnm sızın gıbı mesela sadece tuplerden kaynaklı durumlarda fılan cok kolay oluo
tup bebek
bızde mesela spermelr cok kotuydu varıksoelden dolayı
bız bıelemdık dr hep dıodu cok kötu dıye ama
yanı eşimden 20 tane damar bağlayıp kestıler testıse kırlı kan tesıyan
ve olmaması cok normal
ama sızde hersey normal tup bebek te
tuplerıne de ıhtıyacın yok
lutfen bu kadar umutsuz olma cnm ya ben senden cok umutluyum

senin canın bugün başka birşeye sıkılmış belliki sende kafanda böyle olumsuz şeyler kuruyorsun...

ayy inşallah öyle olur ama hiç bi sebebi sıkıntısı olmayanlarda bile olmuyor çoğu zaman tüp bebek(((
inşallah ALLAH söyletiyordur da olur
canım içini ferah tut durumun hakkaında yorum yapıcam da şimdi dışarıya çıkıyorum sonra bişeyler yazmak istiyorum sana
senin canın bugün başka birşeye sıkılmış belliki sende kafanda böyle olumsuz şeyler kuruyorsun...
anlamsız derecede sinirliyim şu şehit haberleri de çok gerdi beni evde sürekli küfür ediyorum beddua ediyorum normalde kimseye etmem beddua ama dilimi tutamıyorum.eşimde sinir etti beni kusende
teşekkürler, hoş bulduk
artık bu şartlarda ne kadar hoş olunursa... iki gündür mahvolduk haberler yüzünden
çok haklısın bende hiç iyi değilim bu konu yüzünden kendi babamı kardeşimi düşünüyorum da nasıl katlanılır bilmiyorum dağa çıkar ava başlardım heralde şimdi bile birilerini öldüresim var

Son düzenleme:
ayy derınımm ınsallh candır:)
pek sanmıorum ama

yaaaa deme öyleeeeeee demeee işallah hayırlı haberler verirsin ne zaman reglin canım

Oy be canımmmmmmmmmmne diyim Allah en kısa zamanda kalbine göre versin yaa..zoorr çok zor bazısına çok kolay ama...İnşallahhhh en kısa zamanda çok aratmadan gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşş

Sevgili ikizlercim sende bana arada olan komplikasyonları görmekteyimmmm:2:bazen tamam ben alıştım bununla yaşamaya derken hortluyorrr sebepsizzz çatmalar herkeşten nefret etmeler hayattan bezmlerrbide reglin yakınsa salak progesteron da yapıo yaaa:S

bı gün başka çöktün içime,
acılarla doldu taştı boş odam
andıkça kanadı içimde yaram
bır hayalın vardı bı de sigaram
seni içtim durdum sabah kadar

ohhh ulenn offf ben arabesk dınlıorum kıslarr
kırdımm kafayıı:)

sağol canım inşallah en kısa zamanda gelsin bebişler...

bende seviyorum bu şarkıları yafffffffffffffffffffff
Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709

bence sen, biran önce kendine gelmek istiyorsan arebesk dinlemeyi bırak, moralin düzgün olduğunda dinle sen arebesk i

Son düzenleme:

canım kuzummm zor günler geçimşsinnnn ama inşş bitmiştir bu zorluklarr inşş bebeğin ceeee der sana kuzummmm rabbim daha fazla bekletmesin nişşş

tamamdır kuzum bende başladımmm
allah kabul etson ben bugun hepınzın adına yasın okudum
ayy sorma bağıra bağıra eslık medıorum ısın karaca soylemıs bu sarkıyı.)))
bence sen, biran önce kendine gelmek istiyorsan arebesk dinlemeyi bırak, moralin düzgün olduğunda dinle sen arebesk i

yok kuzum ben boyle dınlkeyınce stres atıorum
hala kucukde olsa umudum varya yarın dınlöesem uzulurum ama bak)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…