- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.341
kaç yıldır uğraşıyorum, evlendiğimden beri diyebilirim çünkü ilk 7 yıl beraber olabilmek için uğraştım[ son 7 yılda bebek için] sonra beraber olduktan 8 ay sonra dr a gittim gonaphene + çatlatma iğnesi oldum ama o ay olmadı... adetle birlikte 2.tedaviye geçilecekti ben kardeşimin düğününe gittiğim için yetişemedim bende aman bu ay olmazsa birdahaki aya devam ederim tedavime dedim...çok takılmadım ama yumurtlama gününüde boş geçirmedim... adetime bir hafta varken gezmeye gittim... ama nasıl karnım ağrıyor tamam diyorum şimdi olacam ama yok gelmedi 6 gün gecikince test yaptım... silik ikinci çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi tam belirginleşti ama ben hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra 6 haftalık düşük yaptım...sonra düşükten bir sene sonra dış gebelik oldu 2 aya yakın tedavisi derken 1 sene korunmam gerekti ...korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar gittim dr en az 8 ay geçmesi gerekiyor dedi... sonra tekrar tedaviye 1ay klomen sonra 2 kezde menogon tedavisi yapıldı tedaviye cevap vermediğim için ve rezervimde azalma olduğu için tüp bebeğe gönderildim ...ondada dr bana yumurtalarım kendiliğimden çatlamasın diye baskılayacı verilmediği için yumurtalarım erken çatladı ve o ay boşa gitmesin diye aşılama yapıldı oda tutmadı... bir sonraki ay kist oldu sonrada aşılama falan derken parada suyunu çekti şimdide parayı denkleştirirsek tekrar tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz ...yani ben neredeyse evlendiğimden beri uğraşıyorum sayılır bende 22 yaşında evlendim ve şuan 36 yaşındayım...biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
ayy canım yaa bu seferde sinirden kesin bi de üşüyorum iyice örtünüyorum gece ondan çıkıyo bence.
sabah çünkü çok sıcak oluyorum örtünmekten, terliyorum da . bence ondan .
bi sinir bi sinir var üzerimde anlatamam. eşimde kafamı bozdu yaaa tam geri zekalının başkanı zaten..
akşam görüşmemek için dışarı çıkcam şimdi....
yoksa kavga çıkcak.
kendimi denizlere atasım var. durduk yere ağlayasım var.
sabah da trafik canavarı oldum sinirden. aayyy noluyo bana yaaaaaaaa. ben artık zıvanadan çıktım bu bebek de etkiliyo beni içten içten belkide.
canım sakın ol kuzum bak bana kaç tup bebek kaç ameliyat
2.5 yıldır ugrasıorumm
nolur sakın ol en azından senın hala tuple olur hiç olmazsa dıye umudun vardru
ben on uda denedım
denemeden once daha rahattım
baksana palyacoya cevırdı bızı
allah buyuk görür bı gun cnm
figen + çido hoşgeldiniz..........
yok canım yaa hiç rahat değilim .bişeyleri bilmesem belki rahat olurdum. tüpten hiç umudum yok nedense....kişilik yapımdan kaynaklı olumsuz bakıyorum belki
çok korkuyom olmıcak diye.o yüzden tüpe gidesim bile kalmadı.
canım senin bebeğin olcak merak etme içime öyle doğdu sadece.....6. hislerim iyidir.
hoşgeldın figenhoş bulduk arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuyunca biz daha yolun başındayız sanırım ne zaman gelecek bu bebişler bizim kucağımıza
yok canım yaa hiç rahat değilim .bişeyleri bilmesem belki rahat olurdum. tüpten hiç umudum yok nedense....kişilik yapımdan kaynaklı olumsuz bakıyorum belki
çok korkuyom olmıcak diye.o yüzden tüpe gidesim bile kalmadı.
figen + çido hoşgeldiniz..........
ayy inşallah öyle olur ama hiç bi sebebi sıkıntısı olmayanlarda bile olmuyor çoğu zaman tüp bebekcnm sızın gıbı mesela sadece tuplerden kaynaklı durumlarda fılan cok kolay oluo
tup bebek
bızde mesela spermelr cok kotuydu varıksoelden dolayı
bız bıelemdık dr hep dıodu cok kötu dıye ama
yanı eşimden 20 tane damar bağlayıp kestıler testıse kırlı kan tesıyan
ve olmaması cok normal
ama sızde hersey normal tup bebek te
tuplerıne de ıhtıyacın yok
lutfen bu kadar umutsuz olma cnm ya ben senden cok umutluyum
canım içini ferah tut durumun hakkaında yorum yapıcam da şimdi dışarıya çıkıyorum sonra bişeyler yazmak istiyorum sanainşallah ALLAH söyletiyordur da olur
anlamsız derecede sinirliyim şu şehit haberleri de çok gerdi beni evde sürekli küfür ediyorum beddua ediyorum normalde kimseye etmem beddua ama dilimi tutamıyorum.eşimde sinir etti beni kusendesenin canın bugün başka birşeye sıkılmış belliki sende kafanda böyle olumsuz şeyler kuruyorsun...
çok haklısın bende hiç iyi değilim bu konu yüzünden kendi babamı kardeşimi düşünüyorum da nasıl katlanılır bilmiyorum dağa çıkar ava başlardım heralde şimdi bile birilerini öldüresim varteşekkürler, hoş bulduk
artık bu şartlarda ne kadar hoş olunursa... iki gündür mahvolduk haberler yüzünden
ayy derınımm ınsallh candır:)
pek sanmıorum ama
kaç yıldır uğraşıyorum, evlendiğimden beri diyebilirim çünkü ilk 7 yıl beraber olabilmek için uğraştım[ son 7 yılda bebek için] sonra beraber olduktan 8 ay sonra dr a gittim gonaphene + çatlatma iğnesi oldum ama o ay olmadı... adetle birlikte 2.tedaviye geçilecekti ben kardeşimin düğününe gittiğim için yetişemedim bende aman bu ay olmazsa birdahaki aya devam ederim tedavime dedim...çok takılmadım ama yumurtlama gününüde boş geçirmedim... adetime bir hafta varken gezmeye gittim... ama nasıl karnım ağrıyor tamam diyorum şimdi olacam ama yok gelmedi 6 gün gecikince test yaptım... silik ikinci çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi tam belirginleşti ama ben hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra 6 haftalık düşük yaptım...sonra düşükten bir sene sonra dış gebelik oldu 2 aya yakın tedavisi derken 1 sene korunmam gerekti ...korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar gittim dr en az 8 ay geçmesi gerekiyor dedi... sonra tekrar tedaviye 1ay klomen sonra 2 kezde menogon tedavisi yapıldı tedaviye cevap vermediğim için ve rezervimde azalma olduğu için tüp bebeğe gönderildim ...ondada dr bana yumurtalarım kendiliğimden çatlamasın diye baskılayacı verilmediği için yumurtalarım erken çatladı ve o ay boşa gitmesin diye aşılama yapıldı oda tutmadı... bir sonraki ay kist oldu sonrada aşılama falan derken parada suyunu çekti şimdide parayı denkleştirirsek tekrar tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz ...yani ben neredeyse evlendiğimden beri uğraşıyorum sayılır bende 22 yaşında evlendim ve şuan 36 yaşındayım...biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
ayy canım yaa bu seferde sinirden kesin bi de üşüyorum iyice örtünüyorum gece ondan çıkıyo bence.
sabah çünkü çok sıcak oluyorum örtünmekten, terliyorum da . bence ondan .
bi sinir bi sinir var üzerimde anlatamam. eşimde kafamı bozdu yaaa tam geri zekalının başkanı zaten..
akşam görüşmemek için dışarı çıkcam şimdi....
yoksa kavga çıkcak.
kendimi denizlere atasım var. durduk yere ağlayasım var.
sabah da trafik canavarı oldum sinirden. aayyy noluyo bana yaaaaaaaa. ben artık zıvanadan çıktım bu bebek de etkiliyo beni içten içten belkide.
yaaaa deme öyleeeeeee demeee işallah hayırlı haberler verirsin ne zaman reglin canım
Oy be canımmmmmmmmmmne diyim Allah en kısa zamanda kalbine göre versin yaa..zoorr çok zor bazısına çok kolay ama...İnşallahhhh en kısa zamanda çok aratmadan gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşş
Sevgili ikizlercim sende bana arada olan komplikasyonları görmekteyimmmm:2:bazen tamam ben alıştım bununla yaşamaya derken hortluyorrr sebepsizzz çatmalar herkeşten nefret etmeler hayattan bezmlerrbide reglin yakınsa salak progesteron da yapıo yaaa:S
kıslar yemek yapıorum
bı hatırlayatım dedım
bugun kenzul ars okuyoruz yıne
allah kabul etsın
bende seviyorum bu şarkıları yafffffffffffffffffffffbı gün başka çöktün içime,
acılarla doldu taştı boş odam
andıkça kanadı içimde yaram
bır hayalın vardı bı de sigaram
seni içtim durdum sabah kadar
ohhh ulenn offf ben arabesk dınlıorum kıslarr
kırdımm kafayıı:)
bı gün başka çöktün içime,
acılarla doldu taştı boş odam
andıkça kanadı içimde yaram
bır hayalın vardı bı de sigaram
seni içtim durdum sabah kadar
ohhh ulenn offf ben arabesk dınlıorum kıslarr
kırdımm kafayıı:)
allah kabul etson ben bugun hepınzın adına yasın okudumtamamdır kuzum bende başladımmm
ayy sorma bağıra bağıra eslık medıorum ısın karaca soylemıs bu sarkıyı.)))bende seviyorum bu şarkıları yafffffffffffffffffffff
Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709 Eki Görüntüle 276709
bence sen, biran önce kendine gelmek istiyorsan arebesk dinlemeyi bırak, moralin düzgün olduğunda dinle sen arebesk i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?