- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #4.341
kaç yıldır uğraşıyorum, evlendiğimden beri diyebilirim çünkü ilk 7 yıl beraber olabilmek için uğraştım[ son 7 yılda bebek için] sonra beraber olduktan 8 ay sonra dr a gittim gonaphene + çatlatma iğnesi oldum ama o ay olmadı... adetle birlikte 2.tedaviye geçilecekti ben kardeşimin düğününe gittiğim için yetişemedim bende aman bu ay olmazsa birdahaki aya devam ederim tedavime dedim...çok takılmadım ama yumurtlama gününüde boş geçirmedim... adetime bir hafta varken gezmeye gittim... ama nasıl karnım ağrıyor tamam diyorum şimdi olacam ama yok gelmedi 6 gün gecikince test yaptım... silik ikinci çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi tam belirginleşti ama ben hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra 6 haftalık düşük yaptım...sonra düşükten bir sene sonra dış gebelik oldu 2 aya yakın tedavisi derken 1 sene korunmam gerekti ...korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar gittim dr en az 8 ay geçmesi gerekiyor dedi... sonra tekrar tedaviye 1ay klomen sonra 2 kezde menogon tedavisi yapıldı tedaviye cevap vermediğim için ve rezervimde azalma olduğu için tüp bebeğe gönderildim ...ondada dr bana yumurtalarım kendiliğimden çatlamasın diye baskılayacı verilmediği için yumurtalarım erken çatladı ve o ay boşa gitmesin diye aşılama yapıldı oda tutmadı... bir sonraki ay kist oldu sonrada aşılama falan derken parada suyunu çekti şimdide parayı denkleştirirsek tekrar tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz ...yani ben neredeyse evlendiğimden beri uğraşıyorum sayılır bende 22 yaşında evlendim ve şuan 36 yaşındayım...biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah
canım senin bebeğin olcak merak etme içime öyle doğdu sadece.....6. hislerim iyidir.
Son düzenleme: