- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #4.321
evt ya derivcim ben de şu bebek düşüncesinden sıyrılmak için yapmadığım faaliyet kalmadı ama sanırım engellenemez bi düşünce bu taaa en içten gelen bastırmaya çalıştıkça çığ gibi büyüyen benim de kafa herhalukarda kukudaSelam yetercimmmmzaman olmuyor olmadığı gibi bir de aynı şeyleri hatırlamak gibi bu pembiş sayfalarr bazen içim almıyor
Ama duramıyorumda tabi özlüyorum sizi hemen aradan kaçıyorum geliyorum:)bide uvulasyon zımbırtısı aldım ya doğal yolla deniyorum güyaa:S
Çok tebrik ederimmm:)Allah sağlık versinnnn acıma paraya yaa inan 3 tüp yaptım acırım olmadığına olsa bi dünya gözüme gelmezzz yaaaaa
Selam İkizlercimmmkafamız dağılıyor evet am sanırım anlık çözümler bunlar bak kafa halaa kukudaa:)
Umutcummmmmmmmmmmmmmm Niceee mutlu senelreeee son yılın olsun bebeğinden ayrı geçen inşallaaahhh Rabbim kalbine göre hayırlı tez vakittee sağlıkla versin sana ve isteyen herkeeseee hepimizeee inşallahh öperim çokkk![]()

Ve ovulasyon testindee 23. gün vee hala yumurtlamadımm ve adet tarihim 28 i diye düşünüyorum ve bu şimdi ne bu neeee![]()
yafrum ovulasyonu kaçırmış olman olası ya da aletin göstermedi ovulasyonu yoksa bu zamana kalmaz