• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Selam yetercimmmm;)zaman olmuyor olmadığı gibi bir de aynı şeyleri hatırlamak gibi bu pembiş sayfalarr bazen içim almıyor:(Ama duramıyorumda tabi özlüyorum sizi hemen aradan kaçıyorum geliyorum:)bide uvulasyon zımbırtısı aldım ya doğal yolla deniyorum güyaa:S

Çok tebrik ederimmm:)Allah sağlık versinnnn acıma paraya yaa inan 3 tüp yaptım acırım olmadığına olsa bi dünya gözüme gelmezzz yaaaaa:(

Selam İkizlercimmm;)kafamız dağılıyor evet am sanırım anlık çözümler bunlar bak kafa halaa kukudaa:)

Umutcummmmmmmmmmmmmmm Niceee mutlu senelreeee son yılın olsun bebeğinden ayrı geçen inşallaaahhh Rabbim kalbine göre hayırlı tez vakittee sağlıkla versin sana ve isteyen herkeeseee hepimizeee inşallahh öperim çokkk:54:
evt ya derivcim ben de şu bebek düşüncesinden sıyrılmak için yapmadığım faaliyet kalmadı ama sanırım engellenemez bi düşünce bu taaa en içten gelen bastırmaya çalıştıkça çığ gibi büyüyen benim de kafa herhalukarda kukuda:52: hatta öyel bi alışkanlık olmuş ki normal zamanda bile tuvalette peçeteye bakıyorum hahaahaaa
Ve ovulasyon testindee 23. gün vee hala yumurtlamadımm ve adet tarihim 28 i diye düşünüyorum ve bu şimdi ne bu neeee:52::1:

yafrum ovulasyonu kaçırmış olman olası ya da aletin göstermedi ovulasyonu yoksa bu zamana kalmaz

ınsallah canım benım sıra sıra dızıldık
bu ay hepımız jellendıkk
bakalımm umarım teker teker arda arda akloırız
kız neden olmasınn kı allahım cok buyuk:)))

ayy cok tesekkuer ederım kusum
ayy benımkı dınler ınsallh doğum gunu hedıyem olur:)))

canım ne kadar lakayt bı merkezmıs orası
ne demek mukusa yapıstı mukusu zaten temızlılar ya trasfer yapmadan once
yok sukadar hucrelı yok oyle değil boylee,
ne uckağıtcı olmus bunlar yaa

ıkızlerım nbrsın
sankı bugunlerde rahat gıbısın ıdrardan maaşşallah:)))

:33::33::33::33: Bu lakayıt merkez acıbadem maslak kuzu bende keşke sskda yaptırsam dedim 2.kez oraya gidersem beni hiç tanımıyan birinde tekrar baştan başlamamak için giderim :19::19::19::19::43::43::43::43:

canım bu histeroskopi ne işe yarıyo yani nasıl bi işlem bu çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum bunu yapınca ne oluyo yazarsan sevinirim canım

ay kuzum çok üzüldüm şimdi ya bu ne saçmalık bir kere 8 hücreli bir emriyo 1. Kalite oluyo 9. Hücreli bir emriyo daha kalitelidir 2. Kalite değildir 2. Kalite emriyo 6 hücreli olandır ya işte biz güvenim o kadar para döküyorum ama insanların yaptıklarına bak allah nasıl biliyosa öyle yapsın inş. Kendiliğinden gelir bebeğin canım benim bende tüp bebek yaptırdım bende şu anda çok pişmanım yaptırdığıma banada orta kalitede dediler tek emriyo koydular benim 2 yumurtam toplandı ikiside döllendi ama 1 tanesi bölündü ama o an dr ne dese yapıyoruz şimdiki aklım olsa 2 yumurta var dediklerinde ben toplama yapmayalım derdim bu ay kendiliğinden deniyelim derdim ve sadece ilaç param yanmış olurdu transfer yapmazdı ve bu ay ben tekrar ilaçları deneyim kaliteli yumurta elde edebilirdik ama benim dr. 4 hücreli olan emriyoyu transfer etti kalitesiz bu ama diyo bide transfer yaparken yani beni baştan yıktı ben tarnser yapılırken hüngür hüngür ağladım yani şimdi aklıma dank etti ama iş işten geçti o kadar para boşa gitti ama rabbimin sayesinde inş. Doğal yolla hamile kalıcam ve o dr gözüne sokacam bu gebeliği inş. Rabbim yardım ederde normal yolla kalırım ay çok uzun oldu kusura bakma ama çok kızıyorum böyle acımasız dr. Nolurdu bizleri düzgün yönlendirselerdi herşeyde bi hayır var gerçi sevgiyle kal canım

vallahi kuzum bana öyle dediler artık ney nedir bilmiyorum bende sonumuz hayır olur inşallah

ADAŞIMMM SEN BUGÜN ÇOK HARAKET ETME YORMA KENDİNİ ÇALIŞIYON DEMÜ SENDE ADET GELMEZ İNŞALLAHH TABLOM ÇOK GÜZEL MAŞALLAHH İNŞ.YERLEŞME LEKESİ OLSUN GELENDE OLSUN BİTSİNNN 9 AY GEÇSİN BEBEK GELSİNN:nazar::nazar::nazar:

[umtcum adet olmadan pes olmak yok tam sökülme oluncaya kadar umut devam ediyor bakalım yaaa belki jeller vesile olur bebişlerimize bu arada dün fırsat bulamadıom nice mutlu bebişli eşli yıllara ........

2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sekerler atesım dusmedı ama sabha tuvalet kağıdına kahve leke gelmeye başladı
su an yok ama hafıf agrılarda basladı
yarın sokulur sanırım benden de bu kadar sanırım bu ay:)))

gelmese olmaz zaten:47: bi kere gelmese ölür.... ateş düşmedi daha ama....... az da olsa bi ihtimal var...

benim tabloda bi şey var gibi ha bire artıyo kafayı cozutmuş benim gibi......:47::47::47::47:
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

evt ya derivcim ben de şu bebek düşüncesinden sıyrılmak için yapmadığım faaliyet kalmadı ama sanırım engellenemez bi düşünce bu taaa en içten gelen bastırmaya çalıştıkça çığ gibi büyüyen benim de kafa herhalukarda kukuda:52: hatta öyel bi alışkanlık olmuş ki normal zamanda bile tuvalette peçeteye bakıyorum hahaahaaa

yafrum ovulasyonu kaçırmış olman olası ya da aletin göstermedi ovulasyonu yoksa bu zamana kalmaz

ya bi arkidişim 26. gün purtladııı dün akşamdaan akıntım oldu yoğun ama bugün geneee tıh yok ama en azından şölee bakıyorum normalde 14. gün başlıcaktım denedim sanacaktım bugünler aklıma bile gelmicekti sonrada aaa regli oldum gene olmadııı diycektim.halbuki ya yumurtlamadım henüz yada regliden hemen sonra yumurtladım.Kızlarrrr bu arada REGLİDEN SONRA Kİ İLKÇ 3-4 GÜNDE HAMİLE KALMIŞŞŞ ÇOK İNSANLA KARŞILAŞIYORUM BU ARALAARRR o günleride değerlendirelim aklınızda olsunnnnnnnn:54:

2bfc94 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sekerler atesım dusmedı ama sabha tuvalet kağıdına kahve leke gelmeye başladı
su an yok ama hafıf agrılarda basladı
yarın sokulur sanırım benden de bu kadar sanırım bu ay:)))

canımm kahve leke candııırrrrr:emir_bebek:

ya bi arkidişim 26. gün purtladııı dün akşamdaan akıntım oldu yoğun ama bugün geneee tıh yok ama en azından şölee bakıyorum normalde 14. gün başlıcaktım denedim sanacaktım bugünler aklıma bile gelmicekti sonrada aaa regli oldum gene olmadııı diycektim.halbuki ya yumurtlamadım henüz yada regliden hemen sonra yumurtladım.Kızlarrrr bu arada REGLİDEN SONRA Kİ İLKÇ 3-4 GÜNDE HAMİLE KALMIŞŞŞ ÇOK İNSANLA KARŞILAŞIYORUM BU ARALAARRR o günleride değerlendirelim aklınızda olsunnnnnnnn:54:

canımm kahve leke candııırrrrr:emir_bebek:

ayy derınımm ınsallh candır:)
pek sanmıorum ama

Selam yetercimmmm;)zaman olmuyor olmadığı gibi bir de aynı şeyleri hatırlamak gibi bu pembiş sayfalarr bazen içim almıyor:(Ama duramıyorumda tabi özlüyorum sizi hemen aradan kaçıyorum geliyorum:)bide uvulasyon zımbırtısı aldım ya doğal yolla deniyorum güyaa:S

Çok tebrik ederimmm:)Allah sağlık versinnnn acıma paraya yaa inan 3 tüp yaptım acırım olmadığına olsa bi dünya gözüme gelmezzz yaaaaa:(

Selam İkizlercimmm;)kafamız dağılıyor evet am sanırım anlık çözümler bunlar bak kafa halaa kukudaa:)

Umutcummmmmmmmmmmmmmm Niceee mutlu senelreeee son yılın olsun bebeğinden ayrı geçen inşallaaahhh Rabbim kalbine göre hayırlı tez vakittee sağlıkla versin sana ve isteyen herkeeseee hepimizeee inşallahh öperim çokkk:54:
tesekkur ederım kuzum serefsızler doğum gunumu bıraktı ıcımız yandı cnm yaa
tv ızlemyemıorum esra erolu acayım dedım
oda aglıo yazık hungur hungur ve cok gusel konustuu helal olsunn
dunde 5 kısı sehıt verdık o zaman neden kımse kenetlenmedi fılan dedı
[umtcum adet olmadan pes olmak yok tam sökülme oluncaya kadar umut devam ediyor bakalım yaaa belki jeller vesile olur bebişlerimize bu arada dün fırsat bulamadıom nice mutlu bebişli eşli yıllara ........
ınsallah nextım bnım cok umudum kalmadı bu aya dair
leke gelıncede kucucuk bı umut atesım dusmedı dıye
gelmese olmaz zaten:47: bi kere gelmese ölür.... ateş düşmedi daha ama....... az da olsa bi ihtimal var...

benim tabloda bi şey var gibi ha bire artıyo kafayı cozutmuş benim gibi......:47::47::47::47:
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senın bak bu ayda cok gvusel artıo
bu kez boğazınada yoramazsın:)

ne kadar tutarsız cevaplar çok sinir bozucu ve üzücü... bişeyler olmuş kesin ama ne?inşallah doğal yoldan gelir bebişin.

canım önemli olan kaç yıldır uğraştığın ......14 yıldır bekliyomusun yani? benim 2 arkadaşımda 37 de kaldı 38 de doğurdu biri doğal biri tüp.tüp olan prematüre doğurdu ama yaşadı 1 kiloluk bebek. umudunu sakın kaybetme ama insan ister istemez herşeyi düşünüyor. bu işler hiç belli olmuyor.benim üzüldüğüm 24 yaşından beri bebek yapma şansım varken yapamamak ama hayırlısıda böyleymiş allah beni düşündüğü için vermemiş demekki .ama senin tedavileri hatırlayamadım da senin kaybedecek zamanın yok yani elini çabuk tut ne gerekiyosa.

bizim memlekette de bi aile evlatlık aldı arkasından bebek oldu bi yaş arayla ikisinide büyüttüler.:)

kaç yıldır uğraşıyorum, evlendiğimden beri diyebilirim çünkü ilk 7 yıl beraber olabilmek için uğraştım[ son 7 yılda bebek için] sonra beraber olduktan 8 ay sonra dr a gittim gonaphene + çatlatma iğnesi oldum ama o ay olmadı... adetle birlikte 2.tedaviye geçilecekti ben kardeşimin düğününe gittiğim için yetişemedim bende aman bu ay olmazsa birdahaki aya devam ederim tedavime dedim...çok takılmadım ama yumurtlama gününüde boş geçirmedim... adetime bir hafta varken gezmeye gittim... ama nasıl karnım ağrıyor tamam diyorum şimdi olacam ama yok gelmedi 6 gün gecikince test yaptım... silik ikinci çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi tam belirginleşti ama ben hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra 6 haftalık düşük yaptım...sonra düşükten bir sene sonra dış gebelik oldu 2 aya yakın tedavisi derken 1 sene korunmam gerekti ...korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra tekrar gittim dr en az 8 ay geçmesi gerekiyor dedi... sonra tekrar tedaviye 1ay klomen sonra 2 kezde menogon tedavisi yapıldı tedaviye cevap vermediğim için ve rezervimde azalma olduğu için tüp bebeğe gönderildim ...ondada dr bana yumurtalarım kendiliğimden çatlamasın diye baskılayacı verilmediği için yumurtalarım erken çatladı ve o ay boşa gitmesin diye aşılama yapıldı oda tutmadı... bir sonraki ay kist oldu sonrada aşılama falan derken parada suyunu çekti şimdide parayı denkleştirirsek tekrar tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz ...yani ben neredeyse evlendiğimden beri uğraşıyorum sayılır bende 22 yaşında evlendim ve şuan 36 yaşındayım...biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir inşallah

ayy kuzuu bendn gıttı bu ayda senın tablo cok gusel gıdıo
bu kez hem boğazına da yoramazsın:)

ayy canım yaa bu seferde sinirden kesin bi de üşüyorum iyice örtünüyorum gece ondan çıkıyo bence.
sabah çünkü çok sıcak oluyorum örtünmekten, terliyorum da . bence ondan .
bi sinir bi sinir var üzerimde anlatamam. eşimde kafamı bozdu yaaa tam geri zekalının başkanı zaten..
akşam görüşmemek için dışarı çıkcam şimdi....
yoksa kavga çıkcak.
kendimi denizlere atasım var. durduk yere ağlayasım var.
sabah da trafik canavarı oldum sinirden. aayyy noluyo bana yaaaaaaaa. ben artık zıvanadan çıktım bu bebek de etkiliyo beni içten içten belkide.

Back
X