- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
bilgem hoş geldin bebeğimmmm nasılsın kuzum
canım ben de hep bahcecıden olumlu seyler duydum sanırım senyee gerek kalmaz umarım ama kalırsa orda
dusunuruz heralde..oo super bakılması gereken herseye bakılmıs
zaten senın rahmın gebelıği tanıor olmaamsı ıcın hiçbi neden yok canımm:))))))
Bahçeci hakkında güzel şeyler duymak niyeyse beni mutlu ediyor. Bende 4. tüp denememi yapmayı düşündüğüm yerlerden bir tanesi. Tabi bu 6 ay içinde doğal yolla hamile kalmazsam :))))
Canım yaaa peki ortalama fiyat nedir orada.
aaa yok niyekine
kızlar kk editöründen siz de mail geldimi
evet bence de alllahtan bahar temizliğimi bitirdim ama 2 gün gene temizlik yaptım birazdan ütüye girişicemyarın sabahta inş banyomu temizlersem ohh rahat ederim artık
nasıl bı maıl cnm bana gelmedı
İylik sağlık yeterim sen nasılsın ?
Türbe ziyaretindeyidm bugün , çok mutlu oldum .
Dualar ettim , içime bi ferahlık doğdu ..
Rabbim hayırlara vesile etsin ..
Evet cnm ben herşeye baktırdım hamile kaldım kendim araştırarak kardiyovasküler risk paneli yaptırdım ve kanda pıhtılaşma çıktı hemen iğnelere başladım bebeği kaybedince ona genetik test yapıldı temiz çıktı sonra eşim ve bana kromozom testleri yapıldı o da temiz çıktı .Bizde her ihtimale karşı pgt istedik bakalım zaman ne gösterecek
Godescim ben çok memnun kaldım önce laporoskopi yapıldı sonra dondurulmuş tedavisi oldu hamile kaldım gebelik takibim orda yapıldı ve sonlandırıldı bu zaman içerisinde 1 kere olumsuz birşeyle karşılaşmadım .
Sen tedavilerini nerde yaptırmıştın cnm ?
evet canım bende ınfertılıte bolumune acayım dedım ama bı yandan da merkezler hakakında veUmut topiğin hayırlı olsun arkadaşım ..
Seninle tanışıyoruz ama diğer arkadaşlarımıda merhaba diyeyim ..
Ne yapayım mücadele diyorum sürekli..
Bu topikte çok iyi olmuş , doğal yoldan mücadele etmek isteyen herkes gelsin :)
4 yıllık evliyim dediğim gibi 1 tüp bebek denemem oldu , bebeğimin öldüğünü öğrendiğim gün başladım , doğal yoldan mücadeleye ..
Daka karnımdaydı yavrum , kürtaj olmamıştım bile..
Şimdi bu kadar yol kat ettim ama dönüp arkaya bakınca neler yaşamışım diyorum ..
Öğrendiğim en önemli şey ise sabır oldu ..
Sabretmeden olmuyor canlar ..
yok kuzum başak bir topikte arkadaşlar var bizim topiğe sen yazmışsın diye yazmadım
bahçeci umut tüp mer. 1 31 ağustos arası 4 250 ilaçlar dahil diye bi mail geldi
Evet cnm ben herşeye baktırdım hamile kaldım kendim araştırarak kardiyovasküler risk paneli yaptırdım ve kanda pıhtılaşma çıktı hemen iğnelere başladım bebeği kaybedince ona genetik test yapıldı temiz çıktı sonra eşim ve bana kromozom testleri yapıldı o da temiz çıktı .Bizde her ihtimale karşı pgt istedik bakalım zaman ne gösterecek
Godescim ben çok memnun kaldım önce laporoskopi yapıldı sonra dondurulmuş tedavisi oldu hamile kaldım gebelik takibim orda yapıldı ve sonlandırıldı bu zaman içerisinde 1 kere olumsuz birşeyle karşılaşmadım .
Sen tedavilerini nerde yaptırmıştın cnm ?
kızlar hakkınızı helal edin ben ütüye başlıyorumbu arada show tv de güzel bi flim başladı onu izlerim ütü yaparken biraz olsun zevkle yaparım hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere
Ay çok merak ettim ne yazmıştı acaba yaaay dudydularmı ne kendılerınden bahsettığimizi:)))))
mustafa amca benım bı yazıma cvp yazmıstı hatrılayanlarınız vardır
ben her gunumu kızımsız oğlumsuz yasıorum topiğindekı yazıma:))))
Canım bana pahalı gelmedi bende çünkü 2500 dolar ödüyorum artı ilaçlar tabiki ve yapılan tüm testlerde bende cebimden ödüyorum. O zaman iyiymiş orası ben daha ucuk birşey söyleyeceksin sandımKızlar ben Fulya Bahçecideyim maalesef onlar hiç indirim yapmıyorTedaviye başlamadan çidere üye olucam normalde 4000 olan tedavi ( ilaçsız) 3600 denk gelecek artı ilaçlar uzun protokol olacağı için ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum ayrıca bu e2 ler falan onları cebimizden ödüyoruz tedavinin içinde değil pgt içinde en düşük olan 3 lü bakılacak onunda fiyatı 1.250 ay yazarken içim daraldı allahım sen yardım et hepimize
kızlar hakkınızı helal edin ben ütüye başlıyorumbu arada show tv de güzel bi flim başladı onu izlerim ütü yaparken biraz olsun zevkle yaparım hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere
canım 3 denememde metropolitan florance hastanesinde yapıldı. İLk doktorum emre karatekelioğluydu. Ama şimdiki dokoturum Bülent Baysal 3. denemem dondurlumuştu benim ve onunla hamile kalmıştım. çok memnunum kendisinden ama yeni bir yer yeni bir doktor belki ayrı bir enerji verir diye bu sefer değiştirmek istiyorum.
Ay çok merak ettim ne yazmıştı acaba yaa
Canım bana pahalı gelmedi bende çünkü 2500 dolar ödüyorum artı ilaçlar tabiki ve yapılan tüm testlerde bende cebimden ödüyorum. O zaman iyiymiş orası ben daha ucuk birşey söyleyeceksin sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?