Demeyin öyle valla bizde de var bir tane değil bana sülaleye kök söktürüyor :) Konuşmakla,küsmekle falan da terbiye olmuyor bu insanlar. Çapsız hareketler hak getire..Bir elti ya,en fazla napabilir ki size? Dimdik dursaniza? Ustunuze mi saldiracak napacak yani? Ben bir bu kkda gordum aile apartmani ,elti sorunlarini. Cevremde pek cok aile var boyle yasayan hic birine bir sey olmuyor
Dışarıdan öyle görünüyorlar. Kurt gibi birbirlerinin içini kemiriyorlar. Ne yapsın insanlar işsizlikten birbirlerine sarıyorlarBir elti ya,en fazla napabilir ki size? Dimdik dursaniza? Ustunuze mi saldiracak napacak yani? Ben bir bu kkda gordum aile apartmani ,elti sorunlarini. Cevremde pek cok aile var boyle yasayan hic birine bir sey olmuyor
E burada okuduklarimiz oyle degil baksaniza ellerinden gelse öldürecekler birbirlerini,hic boyle sey gormedim benDışarıdan öyle görünüyorlar. Kurt gibi birbirlerinin içini kemiriyorlar. Ne yapsın insanlar işsizlikten birbirlerine sarıyorlar
Ben de öyle diyorum. Dışarıdan aile apartmanı iyi görünüyor ama sorunları aile dışına taşımıyorlar, birbirlerini yiyorlarE burada okuduklarimiz oyle degil baksaniza ellerinden gelse öldürecekler birbirlerini,hic boyle sey gormedim ben
valla ben de anlamıyorum. boşanıcam diye kafaya koyduğun adamla geçtim korunmayı niye hala seks yapıyorsun hiç algılayamıyorumÇocukları çocuklarımın canına okuyor diyorsunuz e çok şükür sağlıklısınız ama çocuklarıza bi sürü şey olmuş farkındaysanız. Ben zaten anlamıyorum 1 sene sonra ayrılırım diyen bir kadının nasıl çocuğu olabilir
Olan olmuş diye bakarsak yapacağınız en iyi şey boşanmak. Çocuklara hiçbir şey olmaz paşalar gibi büyürler annelerinin psikolojisi yerinde olduktan sonra. İnanın iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Konuyu dıştan bi göz olarak okursanız ne denli sindirilmiş olduğunuzu göreceksiniz eminim.
Güzel bir söz var; psikologa hastalar değil çevrelerindeki hasta ettikler sağlıklı insanlar gider diye. O hesap olmuş sizinki.Aslında birçok kez aklıma geldi. Eşim kötü bir insan değil sadece hiç baskın bir karakter değil. Sanırım benden önce de ailesi içinde ezilen bir insandı. Bana kötü davranmaz ama sadece üzülür geçer.
Olur mu canim,illa ki belli olur. En basiti nefret ettigin insani goruntulu arar misiniz? Ya da yaptiginiz her yemekten bir tabak ayirir misiniz? Mumkun degil. Ozellikle Balkan gocmenleri hep bir arada yasiyor hic boyle rezillik duymadim gormedim ben. Birazcik da gecimsizlik ile alakali bana goreBen de öyle diyorum. Dışarıdan aile apartmanı iyi görünüyor ama sorunları aile dışına taşımıyorlar, birbirlerini yiyorlar
Ne vazgeçilmez kocaymış.Maddi durumumuz aynı. Ama mesela aynı maddiyata sahip olduğumuza inanamayan insanlar olmuştu. O kadar fark var yani giyim kuşam ve hal tavır bakimindan. Bu son zamanlarda ben artık kendimden çok taviz verdiğim için biraz laflarına dikkat ediyor ama öncesinde mesela her ortamda benim çocuklarım çok güzel ailedeki diğer çocuklara göre, kaynanam beni kızı gibi sever sen çok farklısın der vs vs gibi laf sokmaları illaki olurdu her defasında. O yüzden her gittiğimiz yer bir işkenceye dönerdi. En son bayramda foto cekinecekti çocuklar dedeleriyle. kayinpederim kızımı aldı kucağına, kayınvalidem hemen onu indirdi eltimin oğlunu aldırdı . Eltim kıskanmasın diye. Çünkü bunu söylüyor görümcemin çocuğunu bile sevmeleri gözüne batıyor ve bunun için tartışmis bile onlarla.
Çok teşekkür ederim ben hiç alınmadım zaten yorumlardan herkes doğru olanı soylemis. Bu kadar bastırılmış olmama ben de inanamiyor ve kendimi taniyamiyorum. Çocuklarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben bu kadar uğraşırken hayatımı onlara adamisken bir yandan ezilmelerine dayanamamam zaten derdim. Eşimin kendi ailesinden değer gördüğüne inanmıyorum o yüzden onu da onların insafına bırakamam açıkçası. Bu süreçte finansal olarak batma pahasına da olsa ev almayi düşünüyorum en kısa zamanda. Yapacak başka birşey yok. Gözümü açtığınız motivasyon verdiğiniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?