İlk öncelikle ... Yazını okurken, senin yerine kendimi koydum.
Gözümde canlandı her şey, ama sanki senin yerinde ben vardım. Hatta öyle bir hayal kurmuşum ki, kedinin rengine kadar söyleyebilirim sanki.
Ağladım mı ? Birinin karşısında ağlamaktan ve ağladığımı söylemekten hoşlanmam ama ağlamamak mümkün değildi.
Ben bu , üzüntülü anılarının tekrarlayacağına inanmıyorum.
Çünkü, sen o gün kafana spor aleti düşmüş olmasaydı belki de şuan bunları yazıyor olmayacaktın. Biz bunları okuyamayacaktık.
Yani, ALLAH sana bir şans vermiş.
Allah , sana bildiğin ikinci bir hayat vermiş ....
Demiş ki; Kimseyi kırma, kimseye küsme, gününü yaşa, olabildiğince mutlu olmaya çalış,istediklerinin sonuna kadar peşinde git.
Bak nasıl, kimseyi dinlemeden, tatile gittin ? Umursadın mı o an ? Ya tatilde bir şey olsaydı ALLAH korusun.
Ama naptın? Ya bu son anlarım ise diye doya doya mutlu olmaya çalıştın.
O zaman şimdi de, bu kötü düşünceleri kafandan atıp tatile çıkacaksın. Ama bu tatil o bir haftalık gibi değil, bir ömür sürecek.
Artık, hayatı tatil gibi yaşaman gerektiğini anlamadın mı ?
Hem, acaba MR sonucu yine aynı şeyleri yaşarsam, "YA TEKRARLARSA" düşüncesini kafandan at. Lütfen...
Bu ameliyat hiç olmadan önce, o gün o 20 mayıs gününden önce, kafanda "YA TEKRARLARSA" diye bir düşünce var mıydı ?
HAYIR ...
Hep deriz, keşke geçmişe gitsek ama şuanki tecrübelerimizi unutmadan.
Sen şimdi geçmişe gidiyorsun, ama şuanki tecrübelerini unutmadan. Farzet ki öyle say kendini.
Ben hayatımda hiç MR çektirmedim ? Belki benimde bir tümörüm vardır ? Bunu bilmiyorum. BUradaki kimse bilmiyor.
Ama şunu unutma canım, hepimizin en az senin kadar ölüm olasılığımız var. Yani anlatmak istediğim; herkes her an ölebilir.
Bu bir tümörle olmaz, yarın bakkala giderken araba çarpar da ölürüm belki. Ya da olur ya, yere düşer kafamı çarparım ölürüm belki.
Ben de bunları düşüneyim o zaman ? Diyeyim ki; "ya yere düşer kafamı çarpar ölürsem?" . HAYIR ...
Böyle olmaz canım. Ne dedin ? "BEN ASLINDA MUTLUYMUŞUM" Ve şuan bence mutlusun. Ama lütfen bunu anlamak için kötü birşeyler bekleme.
Hayatın her gününü sanki son günümüzmüş gibi yaşarsak daha mutlu oluruz. Ölüm hepimiz için beklenen son.
Bu yüzden kafandaki bu kötü düşünceleri at, gerçek son gün gelmeden şu anın mutluluğuna var. Sen bu duyguyu hepimizden çok daha iyi biliyorsun şuan.
ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM ...