Tüm Zeki İnsanların Tek Ortak Özelliği: Gece Geç Saatlere Kadar Ayakta Kalmak

evet çok hoş :)

tatlım onu espiri babında dedim bende işe gitmeyince erken yatmazdım hele herkes uyuyunca sessizliğin tadını çıkarmak süper
evet bende onu yapıyorum özgür gibi:)

sabah kahve iç...
Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.

aha bunuda yeni duydum normali hergunmu bunun ya anam konu nereye geldi yanlız

hahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten

Üniversite sınavına çalışırken o kadar çok kahve içtim ki etki etmiyor artık.Bir de ben uykuyu severim,yani bazen öğlenleri boş kaldığımda aa hadi bir uyuyayım diyorum.zevk alıyorum uyumaktan.
Ben kahve icmeyi pek sevmem ama kahve gercekten insani dinc tutuyor..

Hele ki kakaolu sut..:)

hahahaha evet kakaya dek geldi konu.. banlanmadan diyim ben her gün birkaç kez çıkıyorum .düzenli spor yaptığımdan da olabilir metabolizmam hızlı zaten
hadi canım bende bugun herseye sasırıyorum hayırdır metabolizmam okdr calısmasın benim valla aldıgım kiloyuda veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…