- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
bisey diil canim umarim kurtulursun en kisa zamanda, insanin moralini cok bozan seyler ama gdince de bi mutlu oluosun ki yaniopuyorumnanaktan
bisey diil canim umarim kurtulursun en kisa zamanda, insanin moralini cok bozan seyler ama gdince de bi mutlu oluosun ki yaniopuyorumnanaktan
senin kaç seansta bitti acaba bende tüm yüz yaptırmak istiyorum da kararsız kaladım ya koyu olanlar neysede şu sarılarda koyulaşmasın komple:sinifsinif:
benim 4seans oldu canim ve su an bekliorum kalan var mi die eger tek tuk cikan olursa 1 kere daha giderim ama suan ihtiyacim kalmadi gbi. benim normal tuylerime hic etki etmedi ne kalinlastirdi ne koyulastirdi, sadece olan koyu tuyler her seansta azaldi ama dedigim gbi ben kesinlikle jilet kullanmadim, makasla yuzeye en yakin sekilde kesip ole gittim.
saol canım ya bi bayana verilebilicek en güzel moral olsa gerek bnuolumunekankayizsmilesürekli olumsuz sözler duyunca vazgeçiodum nerdeyse ve yüz tüğleri sanki her yerdekinden daha çabuk çıkıo ve çoğalıo gibi dimi o yüzden yani.. kadın olmak ne zor yaaa:bbo:
moralin bozulmasin canim yaa.s. hele ki tenin bu ise uygunsa tedavi daha kolay oluomus, senin ten ve tuy rengin nasil?
tenim beyaz canım faul kısınlarındakiler koyu alıorum tabi onları bide bıyıklarım sarı ama uzuolar sinir oluyorum:çok üzgünüm:
peki yüzde kaç azalma var sende şuanda bide koyu olanlar sarıya mı döndüler,sarı olanlar ise yok mu oldular?
%90 belki de daha fazla azalma var tatlim bende, koyu olanlar once baya bi inceldi zayifladi sonra da gitti, suan daha cikmadi, yuzum eski bir zamanlarki tuysuz haline donduzemuszemus
ay süper yaaaa ne kadar şanslısın umarım benim sarı olanlarda koyulaşmaz öyle oluyomuş ya bazenkaydirigubbakcemile3siyahlardan kurtulduk derken sarılar siyahlaşmasında peki sana hangi lazer uygulaması yapıldı çeşiti çok ya lazerin?
saol güzelim bilgilerin içina.s. bende bi araştırıyım bakim o yöntemi
tüm yüz için diode lazer yaptıran var mı bu cihazın alexandrite lazerden daha etkili ve faydalı olduğu söylenio faydasını gören var mı?Yaptıran varsa lütfen bilgilendirsin.Ben alexandrite yaptırdım ve sonuç tamamen hüsran diod lazere geçmeyi düşünüyorum
light sheer diode dan bahsediosan eger ben yaptirdim canim, suan cok memnunum, umarim da hep ole olur, bu gidenler bi daha hic cikmazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?