• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm yüz yaptıran var mı??

bisey diil canim umarim kurtulursun en kisa zamanda, insanin moralini cok bozan seyler ama gdince de bi mutlu oluosun ki yaniopuyorumnanaktan

senin kaç seansta bitti acaba bende tüm yüz yaptırmak istiyorum da kararsız kaladım ya koyu olanlar neysede şu sarılarda koyulaşmasın komple:sinifsinif:

senin kaç seansta bitti acaba bende tüm yüz yaptırmak istiyorum da kararsız kaladım ya koyu olanlar neysede şu sarılarda koyulaşmasın komple:sinifsinif:

benim 5seans oldu canim ve su an bekliorum kalan var mi die eger tek tuk cikan olursa 1 kere daha giderim ama suan ihtiyacim kalmadi gbi. benim normal tuylerime hic etki etmedi ne kalinlastirdi ne koyulastirdi, sadece olan koyu tuyler her seansta azaldi ama dedigim gbi ben kesinlikle jilet kullanmadim, makasla yuzeye en yakin sekilde kesip ole gittim.

Son düzenleme:
benim 4seans oldu canim ve su an bekliorum kalan var mi die eger tek tuk cikan olursa 1 kere daha giderim ama suan ihtiyacim kalmadi gbi. benim normal tuylerime hic etki etmedi ne kalinlastirdi ne koyulastirdi, sadece olan koyu tuyler her seansta azaldi ama dedigim gbi ben kesinlikle jilet kullanmadim, makasla yuzeye en yakin sekilde kesip ole gittim.

saol canım ya bi bayana verilebilicek en güzel moral olsa gerek bnuolumunekankayizsmilesürekli olumsuz sözler duyunca vazgeçiodum nerdeyse ve yüz tüğleri sanki her yerdekinden daha çabuk çıkıo ve çoğalıo gibi dimi o yüzden yani.. kadın olmak ne zor yaaa:bbo:

bende bıyık bölgesine yaptırmak istiyorum ama çok kalın ve sık değil benimkiler normal düzeyde ama kökünden halletmek istiyorum
ama duyduğuma göre kökleri kalınlaşsın daha etkili olsun diye jiletleniyomuş bölge benmkiler normal kaş yaparken göz çıkarmayaym şimdi o yüzden korkuyorum hani hem etkilemez ve dahada artıp sertleşirse diye :S

Parvati yaptırma canım.Gel beni dinle yaptırma:/ sirle alıyoruz işte... sakal gibi değilse bulaşma..Pişman olursun.

saol canım ya bi bayana verilebilicek en güzel moral olsa gerek bnuolumunekankayizsmilesürekli olumsuz sözler duyunca vazgeçiodum nerdeyse ve yüz tüğleri sanki her yerdekinden daha çabuk çıkıo ve çoğalıo gibi dimi o yüzden yani.. kadın olmak ne zor yaaa:bbo:

moralin bozulmasin canim yaa.s. hele ki tenin bu ise uygunsa tedavi daha kolay oluomus, senin ten ve tuy rengin nasil?

moralin bozulmasin canim yaa.s. hele ki tenin bu ise uygunsa tedavi daha kolay oluomus, senin ten ve tuy rengin nasil?

tenim beyaz canım faul kısınlarındakiler koyu alıorum tabi onları bide bıyıklarım sarı ama uzuolar sinir oluyorum:çok üzgünüm:

tenim beyaz canım faul kısınlarındakiler koyu alıorum tabi onları bide bıyıklarım sarı ama uzuolar sinir oluyorum:çok üzgünüm:

bana uygulanan laser in en iyi etki ettigi cilt tipi senin cildin, beyaz ten koyu renk tuy laser en iyi bu tuyleri gorup etki ediomus oyle demisti bana hemsire zaten olurken de farkediosun yakio resmen yani onlar yandikca kadin bana dio bak bu giden ler bi daha gelmicek olanlar dieboshayallersmile umarim oyle olur gorucez bakali

peki yüzde kaç azalma var sende şuanda bide koyu olanlar sarıya mı döndüler,sarı olanlar ise yok mu oldular?

peki yüzde kaç azalma var sende şuanda bide koyu olanlar sarıya mı döndüler,sarı olanlar ise yok mu oldular?

%90 belki de daha fazla azalma var tatlim bende, koyu olanlar once baya bi inceldi zayifladi sonra da gitti, suan daha cikmadi, yuzum eski bir zamanlarki tuysuz haline donduzemuszemus

%90 belki de daha fazla azalma var tatlim bende, koyu olanlar once baya bi inceldi zayifladi sonra da gitti, suan daha cikmadi, yuzum eski bir zamanlarki tuysuz haline donduzemuszemus

ay süper yaaaa ne kadar şanslısın umarım benim sarı olanlarda koyulaşmaz öyle oluyomuş ya bazenkaydirigubbakcemile3siyahlardan kurtulduk derken sarılar siyahlaşmasında peki sana hangi lazer uygulaması yapıldı çeşiti çok ya lazerin?

ay süper yaaaa ne kadar şanslısın umarım benim sarı olanlarda koyulaşmaz öyle oluyomuş ya bazenkaydirigubbakcemile3siyahlardan kurtulduk derken sarılar siyahlaşmasında peki sana hangi lazer uygulaması yapıldı çeşiti çok ya lazerin?

ben burda gitmeden baya bi arastirdim diger tuyleri etkiler mi die gittigim kliniklerdeki hemsirelere falan sordum, kesinlikle ole diger tuyleri cogaltma kalinlastirma gbi bi etkisi olmaz dediler. benimki light sheer diode du sanirim tatlim

11.seansıma girdim geçen hafta..tüm yüz bölgesi..bıyıklarda azalma var..ama ince tüyler olduğu gibi çıkıyor..çok faydasını gördüğümü söyleyemem..bi arkadaşım tamamen kurtuldu çene ve bıyıktan..hiç çıkmıyor onda..ama onun kılları çok kalındı..iple cımbızla aldıgı halde kıl kökleri kalıyordu dibinde..hiç alınmamış gibi..sanırım bizim tüyümüzün ince olmasından ötürü sonuç alamıyoruz..

tüm yüz için diode lazer yaptıran var mı bu cihazın alexandrite lazerden daha etkili ve faydalı olduğu söylenio faydasını gören var mı?Yaptıran varsa lütfen bilgilendirsin.Ben alexandrite yaptırdım ve sonuç tamamen hüsran diod lazere geçmeyi düşünüyorum

tüm yüz için diode lazer yaptıran var mı bu cihazın alexandrite lazerden daha etkili ve faydalı olduğu söylenio faydasını gören var mı?Yaptıran varsa lütfen bilgilendirsin.Ben alexandrite yaptırdım ve sonuç tamamen hüsran diod lazere geçmeyi düşünüyorum

light sheer diode dan bahsediosan eger ben yaptirdim canim, suan cok memnunum, umarim da hep ole olur, bu gidenler bi daha hic cikmazopuyorumnanaktan

light sheer diode lazeri de biliyorum o diode lazerin en son teknolojisi ve çok iyiymiş cihazın adı diod ama light sheer olduğunu bilimiyorum sorucam doktoruma umarım faydasını görürüm ya ince tüylerde de etkisinin olduğunu söyledi dr...Ayshaa sen tüm yüzüne mi yaptırdın acaba ve kaç seans gittin canım?

light sheer diode dan bahsediosan eger ben yaptirdim canim, suan cok memnunum, umarim da hep ole olur, bu gidenler bi daha hic cikmazopuyorumnanaktan

ayshaa bişey daha sorcam sana yüzünü aldıklarında jel sürüyolar mı bana jel sürdikten sonra epilasyon yaptı doktor...

Back