Tüm yüz yaptıran var mı??

yarim yuz yaptirdim canim(yanaklar, cene ve ust dudak yani biyiklarkaydirigubbakcemile3)
biyiklarim zaten benim inceydi ole rahatsiz oluncak gbi deildi ama yarim yuzeun icinde vardi gayet ii de oldukaydirigubbakcemile3
5 seans gittim suan icin baska seansa ihtiyac yok gbi ama bakicaz:kedi:
bi de evet canim jel suruolar oncesinde laser i onun uzerinden yapio
hatta buz da yapiolar yanmasin cok diekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım sen nerde yaptırdın?? yani nerdesin ?:çok üzgünüm:

bilgilendirdiğin için saol canım bakalım artık ben diod la ilk seansımı yaptırdım gelişmeleri aktarıcam

bilgilendirdiğin için saol canım bakalım artık ben diod la ilk seansımı yaptırdım gelişmeleri aktarıcam

umarim en kisa zamanda kurtulursun canim,
ama arkadaslara dedigim gbi sana da tavsiyem, jilet vurdurma yuzune sakinlmaz:

umarim en kisa zamanda kurtulursun canim,
ama arkadaslara dedigim gbi sana da tavsiyem, jilet vurdurma yuzune sakinlmaz:

ben jilet vurrmuyorum yüzüme zaten uzamasını bekliyorum fakat her gittiğimde kıllar çok uzadığı için doktor jiletliyo hafifçe alıyo bunu yapmak zorundaymış uzun kıllarla alınmazmış :1no2:

ben jilet vurrmuyorum yüzüme zaten uzamasını bekliyorum fakat her gittiğimde kıllar çok uzadığı için doktor jiletliyo hafifçe alıyo bunu yapmak zorundaymış uzun kıllarla alınmazmış :1no2:

lmaz: kolayini bulmus bu laserden para kazanan insanlar da tedaviyi uzatiolar bence bole jiletle yaparaklmaz:
jilet normal cikan ayva tuylerini bile guclendirir koyulastirir, laserle bi yandan azaltiim derken bi yandan cogaltmis olursunuz, olay bi kisir donguye donusur, sonra etrafta hep duydugumuz sikayet yillardim gidiorum bitmio, cunku bi yandan cogalio, kokler kuvvetleniobilmiyorumkismile

arkadasim sen seansa gidicegin gun yada onceki aksam ince bir makasla tuyleri yuzeye yakin sekilde kes, (ben bi tane manikur makasi gbi bi makas aldim hem ince hem ucu biraz kivrik, cok ise yario, yuzeyde hic tuy kalmio) hic oraya gittiginde de jiletle elletme, tedavi senin tedavin yontemi sen belirlersin parasini sen veriosun sonucta, derlerse olmazz falan, bu benim kararim ben bu sekilde istiorum dersin, emin ol daha kisa surede sonuc alirsin canim benimopuyorumnanaktan

çok saol canım benim de hiç içime sinmedi zaten şu jilet olayı aynen dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim

anladım canım cevap verdiğin için çok teşekkürler ben daha önce yine forumdan edindiğim bilgilerle bağdat caddesinde sciton profile ndyağ lazer yapan yere gittim,toplam 4 seans kadar devam ettim,kalın olan tüylerim inceldi ama inceler kalınlaştı ve yayıldı.tabi inanılmaz mutsuzum.şu anda da gemini yi araştırıyorum,tek umut o gibi geliyo şu anda.

aynı şeyler benimde başıma geldi canım zaten bu yüz epilasyonunda kaçınılmaz bişey maalesef ben çok araştırdım ve yüz için en iyi sonuç veren mkinanın diode olduğunu öğrendim ince tüylere de kısmen etki edebiliyomuş ilk seansımı diode ile oldum bende bağdat caddesi acıbadm tıp merkezinde yaptırıorum lazeri doktor yapıo benim yüzümü bakalım tamamen bitmeyeceğini ama memnun edecek ve belli olmayacak kadar azalacağını söyledi ben özellikle hastane bünyesinde doktor gözetiminde olsun istedim o yüzden sana dA tavsiyem güzellik salonlarından ziyade böyle yerleri tercih etmendir

doğru söylüyosun aslında canım,bende mi diode tercih etsem,karar veremiyorum hala,gemini için de ayva tüyleri gören tek makina diyolar,anlayacağın çok kararsızım:s yeditepe üniversitesinde gemini yapıolarmış,bi de dr emre çiçek nişantaşında yapıyo,belki senin gittiğin yere de bi gidip konuşsam iyi olur.senin kaçıncı seans oldu canım?

bu lazer işi kadar muallak bi konu yok heralde ,sitenin lazer bölümünü baştan sona okudum,
tüm yüz foto epilasyona gidiyorum,ne yandım ne yeni kıllarım çıktı,ne bir zarar gördüm,
kıllarım zayıfladı,bazılarıysa çıkmadı daha,
daha ilk seanslarım ama okudukça kafam karışıyor,
burda foto lazerin lazer bile olmadığı ,işe yaramadığı yazıyor,
ne yapacağımızı şaşırdık,
bi arkadaşım,çok araştırma,çokta düşünme artık dedi bana

tatlım ben 4 yıldır yüzüm için uğraş veriyorum ve alexandrite ile devam ettim hep ve sonunda pes ettim ve diode lazere geçtim alex ile arasında fark çok ben daha 1 hafta önce başladım ilk seansıma bişey söylemek için çok erken ama memnun kalırsam emin ol sana da öneririm muhakkak bana faydası dokunuyosa herkese dokunur :) Yıllrdır uğraşıyorum çünkü ama gittiğim yeri epeyce araştırdım steril temiz bi ortam....geminiye gelince onu da biliyorum fakat çok fazla pahalı bi alet bende ilerde vücüdumdaki ayva tüyleri için gemini düşünüyorum ama ayva tüyler için en kalıcı ve kesin çözümün iğneli epilasyon olduğunu söyledi görüşme yaptığım tüm dermotoloji uzmanları doktorlan vsvsv tabi çok iyi işinin ehli birisi olması gerek o yüzden onu da araştırıyorum çünkü lazer kılları tamamen bitirmiyo lazerden geriye kalan ince az miktardaki cılız tüyler için de iğneliyle tamamlamak gerek bende öyle yapıcam büyük ihtimal ama doktorum iğneliye bile gerek kalmayacak dio bakalım artık her yer yağlayıp ballıyo maalesef ben artık inandırıcı bulmuyorum kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…