- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi kedidir_kedi
-
light sheer diode lazeri de biliyorum o diode lazerin en son teknolojisi ve çok iyiymiş cihazın adı diod ama light sheer olduğunu bilimiyorum sorucam doktoruma umarım faydasını görürüm ya ince tüylerde de etkisinin olduğunu söyledi dr...Ayshaa sen tüm yüzüne mi yaptırdın acaba ve kaç seans gittin canım?
yarim yuz yaptirdim canim(yanaklar, cene ve ust dudak yani biyiklarkaydirigubbakcemile3)
biyiklarim zaten benim inceydi ole rahatsiz oluncak gbi deildi ama yarim yuzeun icinde vardi gayet ii de oldukaydirigubbakcemile3
4 seans gittim suan icin baska seansa ihtiyac yok gbi ama bakicaz:kedi:
bi de evet canim jel suruolar oncesinde laser i onun uzerinden yapio
hatta buz da yapiolar yanmasin cok diekaydirigubbakcemile3
canım sen nerde yaptırdın?? yani nerdesin ?:çok üzgünüm:
yarim yuz yaptirdim canim(yanaklar, cene ve ust dudak yani biyiklarkaydirigubbakcemile3)
biyiklarim zaten benim inceydi ole rahatsiz oluncak gbi deildi ama yarim yuzeun icinde vardi gayet ii de oldukaydirigubbakcemile3
4 seans gittim suan icin baska seansa ihtiyac yok gbi ama bakicaz:kedi:
bi de evet canim jel suruolar oncesinde laser i onun uzerinden yapio
hatta buz da yapiolar yanmasin cok diekaydirigubbakcemile3
bilgilendirdiğin için saol canım bakalım artık ben diod la ilk seansımı yaptırdım gelişmeleri aktarıcam
canim ben amerika dayim, burda yaptirdimboshayallersmile
umarim en kisa zamanda kurtulursun canim,
ama arkadaslara dedigim gbi sana da tavsiyem, jilet vurdurma yuzune sakinlmaz:
ben jilet vurrmuyorum yüzüme zaten uzamasını bekliyorum fakat her gittiğimde kıllar çok uzadığı için doktor jiletliyo hafifçe alıyo bunu yapmak zorundaymış uzun kıllarla alınmazmış :1no2:
benimki lazer 3 seans olsu çok memnunum 150tl ama hiç bir şekilde iz falan yok
lmaz: kolayini bulmus bu laserden para kazanan insanlar da tedaviyi uzatiolar bence bole jiletle yaparak lmaz:
jilet normal cikan ayva tuylerini bile guclendirir koyulastirir, laserle bi yandan azaltiim derken bi yandan cogaltmis olursunuz, olay bi kisir donguye donusur, sonra etrafta hep duydugumuz sikayet yillardim gidiorum bitmio, cunku bi yandan cogalio, kokler kuvvetleniobilmiyorumkismile
arkadasim sen seansa gidicegin gun yada onceki aksam ince bir makasla tuyleri yuzeye yakin sekilde kes, (ben bi tane manikur makasi gbi bi makas aldim hem ince hem ucu biraz kivrik, cok ise yario, yuzeyde hic tuy kalmio) hic oraya gittiginde de jiletle elletme, tedavi senin tedavin yontemi sen belirlersin parasini sen veriosun sonucta, derlerse olmazz falan, bu benim kararim ben bu sekilde istiorum dersin, emin ol daha kisa surede sonuc alirsin canim benimopuyorumnanaktan
çok saol canım benim de hiç içime sinmedi zaten şu jilet olayı aynen dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim[/QU
cnm sen yüz bölgene hangi aletle yaptırıyosun lazeri?
çok saol canım benim de hiç içime sinmedi zaten şu jilet olayı aynen dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim
çok saol canım benim de hiç içime sinmedi zaten şu jilet olayı aynen dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim[/QU
cnm sen yüz bölgene hangi aletle yaptırıyosun lazeri?
ben ilk önce alexandrite ile yaptırmıştım fakat alexin yüz kılları için faydalı olmadığı kılları tetiklediği söylendi keza öyle de oldu diode lazere geçtim şimdi yüz kılları için daha idealmiş.
anladım canım cevap verdiğin için çok teşekkürlerben daha önce yine forumdan edindiğim bilgilerle bağdat caddesinde sciton profile ndyağ lazer yapan yere gittim,toplam 4 seans kadar devam ettim,kalın olan tüylerim inceldi ama inceler kalınlaştı ve yayıldı.tabi inanılmaz mutsuzum.şu anda da gemini yi araştırıyorum,tek umut o gibi geliyo şu anda.
aynı şeyler benimde başıma geldi canım zaten bu yüz epilasyonunda kaçınılmaz bişey maalesef ben çok araştırdım ve yüz için en iyi sonuç veren mkinanın diode olduğunu öğrendim ince tüylere de kısmen etki edebiliyomuş ilk seansımı diode ile oldum bende bağdat caddesi acıbadm tıp merkezinde yaptırıorum lazeri doktor yapıo benim yüzümü bakalım tamamen bitmeyeceğini ama memnun edecek ve belli olmayacak kadar azalacağını söyledi ben özellikle hastane bünyesinde doktor gözetiminde olsun istedim o yüzden sana dA tavsiyem güzellik salonlarından ziyade böyle yerleri tercih etmendir
doğru söylüyosun aslında canım,bende mi diode tercih etsem,karar veremiyorum hala,gemini için de ayva tüyleri gören tek makina diyolar,anlayacağın çok kararsızım:s yeditepe üniversitesinde gemini yapıolarmış,bi de dr emre çiçek nişantaşında yapıyo,belki senin gittiğin yere de bi gidip konuşsam iyi olur.senin kaçıncı seans oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?