• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm yüz yaptıran var mı??

bu lazer işi kadar muallak bi konu yok heralde ,sitenin lazer bölümünü baştan sona okudum,
tüm yüz foto epilasyona gidiyorum,ne yandım ne yeni kıllarım çıktı,ne bir zarar gördüm,
kıllarım zayıfladı,bazılarıysa çıkmadı daha,
daha ilk seanslarım ama okudukça kafam karışıyor,
burda foto lazerin lazer bile olmadığı ,işe yaramadığı yazıyor,
ne yapacağımızı şaşırdık,
bi arkadaşım,çok araştırma,çokta düşünme artık dedi bana

foto lazer lazer değil dendiğe gibi sadece bi ışık sistemi ve seninki bi nevi modern ağda yaptırmak gibi bişey bunu bana cilt doktorum dedi kendisi bu konuda uzmandır kaldı ki lazer siteleri de bunu belritir ilk seansta neticeye bakıpta kanma sakın süreyi biraz uzattınmı arayı açtın mı o çıkmaz sandığın kılların hepsi geri çıkıyo yüz tüyleri için diode lazeri öneriyolar genellikle....

tatlım ben 4 yıldır yüzüm için uğraş veriyorum ve alexandrite ile devam ettim hep ve sonunda pes ettim ve diode lazere geçtim alex ile arasında fark çok ben daha 1 hafta önce başladım ilk seansıma bişey söylemek için çok erken ama memnun kalırsam emin ol sana da öneririm muhakkak bana faydası dokunuyosa herkese dokunur :) Yıllrdır uğraşıyorum çünkü ama gittiğim yeri epeyce araştırdım steril temiz bi ortam....geminiye gelince onu da biliyorum fakat çok fazla pahalı bi alet bende ilerde vücüdumdaki ayva tüyleri için gemini düşünüyorum ama ayva tüyler için en kalıcı ve kesin çözümün iğneli epilasyon olduğunu söyledi görüşme yaptığım tüm dermotoloji uzmanları doktorlan vsvsv tabi çok iyi işinin ehli birisi olması gerek o yüzden onu da araştırıyorum çünkü lazer kılları tamamen bitirmiyo lazerden geriye kalan ince az miktardaki cılız tüyler için de iğneliyle tamamlamak gerek bende öyle yapıcam büyük ihtimal ama doktorum iğneliye bile gerek kalmayacak dio bakalım artık her yer yağlayıp ballıyo maalesef ben artık inandırıcı bulmuyorum kimseyi :(

çok doğru söylüyosun canım,herkes kendi yaptığı yöntemi ballandıra ballandıra anlatıyo:( ama ben gemini nin tüm yüz fiyatını sordum çok uçuk bi fiyat vermediler açıkçası,180 tl. 5-6 seansta azalsa bitmese bile ben razıyım.yeter ki göze çarpmasın.dr emre çiçek in sitesinde açıklamaları vardı,burayada yazayım en azından fikir olur herkese;

Hastaların GEMINI lazeri tercih etmesindeki en önemli neden nedir ?
GEMINI lazerler contact cooling mekanizmasi ve photon recycling dedigimiz dunyada tek olma özelligini elinde bulunduran precooling, cooling ve postcooling dedigimiz 3 zamanli essiz bir soğutma sistemine sahip oldugu icin uygulama sırasında neredeyse hiç ağrıya neden olmayan lazerlerdir.

GEMINI lazerin en önemli avantajları nedir ?
GEMINI şu an için lazer teknolojisinin ulaştığı en son noktada yer alır. Diğer lazerlerde bulunan tüm özelliklere sahip olmasının yanı sıra çalışma hızı açısından diğer sistemlerden biraz daha hızlıdır. Bu özellikleri sayesinde sırt epilasyonu 30-40 dak. bacak epilasyonu 30-35 dak. gibi çok kısa sürede bitirilebilmektedir. Long pulse ND YAG olması nedeniyle koyu tenli hastalarda da kullanılabilmektedir.Ve de en onemlisi en fazla sayida AMERIKAN FDA ONAYI ALAN LAZERLE YAPILABILEN TUM ISLEMLERIN %93unu tek basina yapabilen dunyadaki en etkin ve guvenli essiz lazer sistemidir.

GEMINI diger lazerler gibi yetersiz midir ?
Hayır. Kıl kökünde etkiyi sağlayan kılın tuttuğu enerjidir. Kalın ve siyah kıllar daha düşük lazer enerjisinde yeterli miktarda enerjiyi emerler. İnce kıllarda etki sağlanabilmesi için kısa sürede ve daha yüksek miktarda enerjinin verilebilmesi gerekir. Bir çok lazer cihazı tekrarlanan yüksek enerjili ve kısa süreli lazer atışlarını sağlayacak güce sahip değildir. Diğer lazerlerden farklı olarak GEMINI lazerin atış sırasında sağladığı enerji atış süresine bağlı değildir. İnce kıllar için gerekli yüksek enerjili ve kısa süreli lazere atışlarını tekrarlanan atışlar sırasında sağlayabilmektedir.

GEMINI Lazer Epilasyonun avantajları nedir ?
Kalıcı veya uzun dönemli epilasyon sağlar. Kıllarda tekrar büyüme olsa bile oluşacak kıllar ; zayıf, açık renkli kozmetik önemi az tüyler şeklindedir. Güvenilir bir yöntemdir. Kanserojen değildir. Kullanılan cihazın özelliklerine göre değişmekle birlikte hızlı bir yöntemdir. Ağda uygulamalarında görülebilen cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski yoktur.

çok doğru söylüyosun canım,herkes kendi yaptığı yöntemi ballandıra ballandıra anlatıyo:( ama ben gemini nin tüm yüz fiyatını sordum çok uçuk bi fiyat vermediler açıkçası,180 tl. 5-6 seansta azalsa bitmese bile ben razıyım.yeter ki göze çarpmasın.dr emre çiçek in sitesinde açıklamaları vardı,burayada yazayım en azından fikir olur herkese;

Hastaların GEMINI lazeri tercih etmesindeki en önemli neden nedir ?
GEMINI lazerler contact cooling mekanizmasi ve photon recycling dedigimiz dunyada tek olma özelligini elinde bulunduran precooling, cooling ve postcooling dedigimiz 3 zamanli essiz bir soğutma sistemine sahip oldugu icin uygulama sırasında neredeyse hiç ağrıya neden olmayan lazerlerdir.

GEMINI lazerin en önemli avantajları nedir ?
GEMINI şu an için lazer teknolojisinin ulaştığı en son noktada yer alır. Diğer lazerlerde bulunan tüm özelliklere sahip olmasının yanı sıra çalışma hızı açısından diğer sistemlerden biraz daha hızlıdır. Bu özellikleri sayesinde sırt epilasyonu 30-40 dak. bacak epilasyonu 30-35 dak. gibi çok kısa sürede bitirilebilmektedir. Long pulse ND YAG olması nedeniyle koyu tenli hastalarda da kullanılabilmektedir.Ve de en onemlisi en fazla sayida AMERIKAN FDA ONAYI ALAN LAZERLE YAPILABILEN TUM ISLEMLERIN %93unu tek basina yapabilen dunyadaki en etkin ve guvenli essiz lazer sistemidir.

GEMINI diger lazerler gibi yetersiz midir ?
Hayır. Kıl kökünde etkiyi sağlayan kılın tuttuğu enerjidir. Kalın ve siyah kıllar daha düşük lazer enerjisinde yeterli miktarda enerjiyi emerler. İnce kıllarda etki sağlanabilmesi için kısa sürede ve daha yüksek miktarda enerjinin verilebilmesi gerekir. Bir çok lazer cihazı tekrarlanan yüksek enerjili ve kısa süreli lazer atışlarını sağlayacak güce sahip değildir. Diğer lazerlerden farklı olarak GEMINI lazerin atış sırasında sağladığı enerji atış süresine bağlı değildir. İnce kıllar için gerekli yüksek enerjili ve kısa süreli lazere atışlarını tekrarlanan atışlar sırasında sağlayabilmektedir.

GEMINI Lazer Epilasyonun avantajları nedir ?
Kalıcı veya uzun dönemli epilasyon sağlar. Kıllarda tekrar büyüme olsa bile oluşacak kıllar ; zayıf, açık renkli kozmetik önemi az tüyler şeklindedir. Güvenilir bir yöntemdir. Kanserojen değildir. Kullanılan cihazın özelliklerine göre değişmekle birlikte hızlı bir yöntemdir. Ağda uygulamalarında görülebilen cilt enfeksiyonu ve bulaşıcı hastalık riski yoktur.

eğer 180 tl ise fiyatı gayet makul ben araştırdım ve fiyatlar gerçekten çok uçuktu ve dolarla çalışıyolardı genelde gemini nd yac cihazının bi üst sistemi geliştirilmiş haliymiş en önemli özelliği de soğutma sisteminin çok iyi oluşu ve dalga boyuda oldukça yüksek bu sayede derinlere inebiliyo aslnda düşünümüo değilim ama yaptıranların fikirlerini almakta fayda var özellikle ayva tüyleri ince zayıf tüyler için iğneliden başka çare yok diolar umarm bu tüyler için faydası vardır asıl derdim bu zatenn :(

eğer 180 tl ise fiyatı gayet makul ben araştırdım ve fiyatlar gerçekten çok uçuktu ve dolarla çalışıyolardı genelde gemini nd yac cihazının bi üst sistemi geliştirilmiş haliymiş en önemli özelliği de soğutma sisteminin çok iyi oluşu ve dalga boyuda oldukça yüksek bu sayede derinlere inebiliyo aslnda düşünümüo değilim ama yaptıranların fikirlerini almakta fayda var özellikle ayva tüyleri ince zayıf tüyler için iğneliden başka çare yok diolar umarm bu tüyler için faydası vardır asıl derdim bu zatenn :(

inşallah canım ya bende çok istiyorum,ben gemini uygulayan bir kaç merkezle gidip yüzyüze görüşücem,seni mutlaka bilgilendiririm..

benim kıl köklerim çok kalın ve yoğundu bıyıklarım ise sarıydı şimdi 3.seansımı yaptırdım çok memnunum hiç bir şekilde iz falan olmadı temmuzda düğünüm var doktor tamamen biter dedi öyle gibi gözüküyo inş. darısı sizlere

anladım canım cevap verdiğin için çok teşekkürler ;)ben daha önce yine forumdan edindiğim bilgilerle bağdat caddesinde sciton profile ndyağ lazer yapan yere gittim,toplam 4 seans kadar devam ettim,kalın olan tüylerim inceldi ama inceler kalınlaştı ve yayıldı.tabi inanılmaz mutsuzum.şu anda da gemini yi araştırıyorum,tek umut o gibi geliyo şu anda.

nee ince olanlar da kalınlaşdı sarılarda koyulaşdı mı anammmmmmmmmmm ya ne kadar zor bu kadın olmak yaa offf offff erkek olsak yap traş olsun bitsin sarılarla uğraşmıolar bizim gibi püffffyasakkelime

nee ince olanlar da kalınlaşdı sarılarda koyulaşdı mı anammmmmmmmmmm ya ne kadar zor bu kadın olmak yaa offf offff erkek olsak yap traş olsun bitsin sarılarla uğraşmıolar bizim gibi püffffyasakkelime

evet gerçekten bir hayal kırıklığı oldu:( gerçi şöyle de bir durum var,geçen gün gemini lazer yapan prof dr gönül ergenekon dan telefonla bilgi aldım ,durumumu anlattım.o da bu durumun normal olduğunu kalınlaşan tüylerin devam eden seanslarda yeniden incelip azalıcağını söyledi.aslında karmaşık bi durum,inceleri kalınlaştırıp tekrar inceltiyolar gibi bişey :s
bilmiyorum gerçekten kafam çok karıştı:s işimiz zor ciddennnnn

Kızlar Benimde Bir Sorum Olucak . . . Bıyıklarda VeyA Yüzde Lazerden Sonra Kararma , Ten Renginde Esmerleşme Oluyomu , Sadece Lazer Yapılan Bölgede OluyomuŞ Sanırım Öyle Duymuştum ? CADIARZU

Yaa Benim Yengem Yaptırdıda Bıyık Bölgesi Benek Benek Leke eyvahedigeldismile Yaaa Kıllardan KurtuLcam Diye Leke Olsun İstemiyorum , En İyisi Ağda hihoyyyt

valla çok mutlu oldum şimdi sen bunları söyleyince:) o kadar çok kafama takıyorum ki işe yarayacak bir şeyin çıkması umutlandırdı beni. istanbulda da cosmed,bellaplast,m-onep yapıyomuş light sheer diod u,eğer ince siyah tüylere etki ediyosa ben hiç düşünmeden başlarım..

Back