Tüm yüz yaptıran var mı??

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
163
arkadaşlar tüm yüz lazer epilasyon yaptıran var mı? yani biten var mı? ben 3 yıldır yaptırıom ama hala bitemedi gittimafoldumben

:) Bitmez canım.Bitti diyeni ancak iğneli yaptıranlarda gördüm ben.Tamamen asla bitmez...Bitmediği gibi her yere de yayılır.Bunu çok üzülerek ve mağdur olmuş biri olarak söylüyorum.ığneliyi düşün.Ben düşünüyorum

ay valla usandım artık acaba iğneli işe yarar mı dersin ?:a015:

ben yaptırıyorum tüm yüz bölgeme 3 seans oldu çok memnunum benim kıl kökleri çok kalındı elimle bile dokunmak istemiyordum şimdi çok rahatım hiç bir şekilde iz falan yok

ay valla usandım artık acaba iğneli işe yarar mı dersin ?:a015:

Valla canım yarayanlar var.İz meselesi korkutuyor ama gözümü karartmadan hiçbir amaca ulaşamam... İnsanlar neleri göze alıp ne ameliyatlara giriyorlar=))
Allaha emanet edip kendimi,iğneliye gideceğim ben:/

Makselina 3 seans olan ney?iğneli mi?lazer mi?

sadece kalınlar inceldiiii okdr bıyık bölgem özellikle aynen duruyor favorilerim az inceldii 1 sene oldu sanırımmm bi ömür gitcem agda niyetiyle gidiyorum hiç bitecek gibi gelmiyor bana:)

sadece kalınlar inceldiiii okdr bıyık bölgem özellikle aynen duruyor favorilerim az inceldii 1 sene oldu sanırımmm bi ömür gitcem agda niyetiyle gidiyorum hiç bitecek gibi gelmiyor bana:)
kalınlar nasıl kalındı ki inceldi:bbo:

ya tamam kalınlar inceldi benim de ama diğer ince olanlar da kalınlaştı ((( ya bi de acaba ilerki zamanlar da yaptıra yaptıra cilt kanseri falan olunur mu o da aklıma gelip duruo yaaa(((

Ben de 1 seans tüm yüz yaptırdım,
dökülmeyen kıllar var,dökülecek dediler,
tüm yüz 100 ytl,iğneliye gerek yok, bu yağ lazer ondan iyi dediler,
Ne yapacağız ya bir bilen yok mu?
Biten yok mu?
Çok Azalan yok mu?

valla ya psikolojim çöktü resmen yaaa 3 senedir gidiom ya bıktım artık yeter ((

arkadaşlar tüm yüz lazer epilasyon yaptıran var mı? yani biten var mı? ben 3 yıldır yaptırıom ama hala bitemedi gittimafoldumben

canim sen tras olup mu gdiosun epilasyona?

ben 5 seans oldu yarim yuz icin gittim(yanaklat, cene ve ust dudak) suan o kadr memnunum ki hic bisey kalmadi

Son düzenleme:
bence kesinlikle jiletle yaptirma yuzune, o yuzden de azalmio hatta cogalio bile olabilir. jilet kokleri guclendirio hatta zayiflari bile kalin cikartir. en son gecen ay gittim ama gecen ay gitmeden once bi uc aylik falan ara vermistim

bence kesinlikle jiletle yaptirma yuzune, o yuzden de azalmio hatta cogalio bile olabilir. jilet kokleri guclendirio hatta zayiflari bile kalin cikartir. en son gecen ay gittim ama gecen ay gitmeden once bi uc aylik falan ara vermistim

o zaman kısaltmadan devam edeyim işleme bakalım ne olucak.saol tatlım ilgin için
:asigim:

o zaman kısaltmadan devam edeyim işleme bakalım ne olucak.saol tatlım ilgin için
:asigim:

kisalt gitmeden ama evde gidiceen aksam ya da sabah mesela ince bi makasla yuzeye en yakin sekilde kes ole git. jiletle basa cikamassin bi yandan laser azaltmaya calisir bi yandan jilet cogaltir

kisalt gitmeden ama evde gidiceen aksam ya da sabah mesela ince bi makasla yuzeye en yakin sekilde kes ole git. jiletle basa cikamassin bi yandan laser azaltmaya calisir bi yandan jilet cogaltir

evet kesinlikle öle yapayım bu aklıma hiç gelmemişti ya saol canım benim tavsiyen için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…