Evet buz uygulaması yapılmadı hatta şu elastik yüz bandajını da ilk günden sonra ya da ikinci günden sonra gerekli bulmuyor Ozan hoca.Sevgili mada buz konmadığını söylemişsiniz. Nedenini sordunuz mu? Çünkü derin plan amel olan çok arkadaşım var ve hepsine kondu. Sizin dr un yöntemi mi farklı isi acaba?
Bu arada amel ile ilgili açıklamalarınızı okuyorum okurken dikkatimi çeken konuları hemen soracağım ki unutmayayım. Bilgilendirmeleriniz için de özellikle teşekkür ederim
Bunca çaba, emek, araştırma, illa ki sonuca erecekti. sıra bizde artık. :)Bırakmadım gördüğünüz gibi . Hatta pyz07 arkadaşın benim dikkatime şaşırmışlığı da vardı-) Yazışır iken şak diye komplikasyon yaşayanlar cerrahları kim nereye ne yazılmış anında örnekliyordum.
Harikasınız, fıstık gibi olacaksınız eminim. Cesur ve kararlı insanlara çok hayranım. Öyle ki ben dogustan sarı ve incecik kaşlı yeryüzünde micro bleding’siz yaşayan tek kadınım o derece korkak biriyim:)Sinsirella ; Çok tatlısın .. Bıktığımı amannn yeter yaaaa ben sıkıldım gidiyorum dediğimi sanmışsın.Güldürdünüz beni. Yoook ben ilk muayeneye gittim zaten kararlı gitmiştim. Yani ameliyat kararımı verip gitmiştim. Öyle bir konuşayım görüşeyim gibi gitmedim. Ozan hoca güzelce ne gerekir ne gerekmez anlattı bana uğurlarken de. " size anlattıklarım önerdiklerim bence sizin için yeterli karar verir iseniz hangi doktora ameliyat olacağınıza da karar verirsiniz " demişti . Tabi ben o anda ameliyat günü rica ediciğim-) deyip ameliyat tarihimi de alıp çıktım.
Aynen ya brnde bı tek kendım sanıyorum hala 90 lar kası ıle dolasan.Harikasınız, fıstık gibi olacaksınız eminim. Cesur ve kararlı insanlara çok hayranım. Öyle ki ben dogustan sarı ve incecik kaşlı yeryüzünde micro bleding’siz yaşayan tek kadınım o derece korkak biriyim:)
Sen öyle san:) ameliyat gecesi ‘ ay tamam olma sen’ desinler diye ne mızık yaptım sabah hastanede doktora ayrı ameliyathanede ekibe ayrı ama yok kimse yüz vermedi resmen mecbur kaldım:) Ama ameliyat cıkışında ipler elime gecti ‘ay hadi bitti gitti işte’ diyenler dediğine pişman oldu ahahaAynen ya brnde bı tek kendım sanıyorum hala 90 lar kası ıle dolasan.) ıyıkı varsın sınsırella :)))) yalnız degılmısım ama bnmkı korkudan degıl yesıl mor kaşım olmasından cekındıgım ıcın. ) hem sende korkak degılsın karın germe gıbı bı operasyon her babayıgıdın harcı degıl
Otel o kadar iyidi ki ben telefon acip surekli buz istiyordum ve aninda geliyordu..Bu bilgiler cok faydali . Ben de yurtdindan geliyorum. Maltepe civarinda bir otel ayarlamayi dusunuyorum ama otele gelince yuzumuze buz press gerekeirse nasil olacak otelde. Bu yuzden airbnb den bir ev mi bakmak gerek?
bir de refekatciniz var miydi? Refekatcisiz halledebilir miyiz? son olarak bana da resimlerinizi atar misiniz?
Ya ne kadar tatlisin canim arkadasimEğer Chanel olmasaydı kötü hissederdim. Tek sakinleştiren o oldu. Beni hiç yalnız bırakmadı. Sürekli taciz girişimlerime katlandı-) Sanırım o bir melek ..Evet sadece kanatları yok. Ayıp olmasın diye takmıyor olabilir -)
Çok geçmiş olsun giremedim bayadır dr gezmeleri:) oluş bitmiş hadi gözün aydın sağlıkla tamamla sürecini inşallah. Mesajlarını okuyacağımKoyacağım .
Jelesec gittigin dr ları ve yaklaşık ücretleri bize de bildir desem kızar mısın:))Çok geçmiş olsun giremedim bayadır dr gezmeleri:) oluş bitmiş hadi gözün aydın sağlıkla tamamla sürecini inşallah. Mesajlarını okuyacağım
yok kızmam:)benim istediğim işlemler burun endo ikisi için görüştüğüm doktorlar aşa yukarı 6500 usd istediler geçmişte günü alıp iptal ettiğime pişmanım vardır bir hayır diyorum...meme karını mı yapan doktoruma buradan tanıştığım arkadaşım derin plan oldu 5 gün önce süreci iyi gidiyor korkum biraz hafifledi :) ama hala acaba var geçmez bu bendeJelesec gittigin dr ları ve yaklaşık ücretleri bize de bildir desem kızar mısın:))
Ah ah keşke olsa da bitse. Ben de zamanlama yapamıyorum, iki kişiyle görüştüm daha fazla da dr görmek istemiyorum onu anladım. Rakam belirleyici olacak benim için.yok kızmam:)benim istediğim işlemler burun endo ikisi için görüştüğüm doktorlar aşa yukarı 6500 usd istediler geçmişte günü alıp iptal ettiğime pişmanım vardır bir hayır diyorum...meme karını mı yapan doktoruma buradan tanıştığım arkadaşım derin plan oldu 5 gün önce süreci iyi gidiyor korkum biraz hafifledi :) ama hala acaba var geçmez bu bende
Çok doktor kesinlikle kafa karışıklığı zaten biribirini çürütenlere de denk geldim:) kafana yatan 3 yada 4 dr gezip enine boyuna konuşup karar vermek en iyisi...fiyatlar çok uçmuş bu rakamlar ciddi rakamlar.Ah ah keşke olsa da bitse. Ben de zamanlama yapamıyorum, iki kişiyle görüştüm daha fazla da dr görmek istemiyorum onu anladım. Rakam belirleyici olacak benim için.
Kesinlikle anormal rakamlar söylüyorlar olacak gibi degil, iyi tamam hadi verdik e sonrasında kafamıza alt yüz takılacak illa ki bu iş böyle cünkü, sonucta endoyla yarım iş yapılmıs olacak, ona nasıl yetişecegiz? Sanki para agacımız var da sezon başı meyva gibi hasat topluyoruzÇok doktor kesinlikle kafa karışıklığı zaten biribirini çürütenlere de denk geldim:) kafana yatan 3 yada 4 dr gezip enine boyuna konuşup karar vermek en iyisi...fiyatlar çok uçmuş bu rakamlar ciddi rakamlar.
Ki e yaptırdınız, memnun musunuz?Sinsirella ve diğer arkadaşlar ben hepinizi takip ediyordum zaten sizin de olmak istediğinizi biliyorum. Geciktim fazla da gecikmek istemedim yazmak için çünkü biliyorum o duyguyu. Büyük bir ameliyat bu basbayağı büyük-) Uzun süren bir operasyon.Bunu niçin yazdım biliyor musunuz işte burası önemli. Yüz germe çeşit çeşit bir sürü farklı teknik var. Derin plan özel bir teknik herkes her cerrahın harcı değil . Başlı başına tek yapılmalı bence. Uzun ve uğraştırıcı bir operasyon. Yani cerrahın odaklanacağı bir ameliyat. Ne demek istedim özeti şu ; herşey aynı anda yapılmamalı Zaten çoğu cerrahın yapıyorum dediğine aldanmamak gerekiyor çünkü yapmıyorlar. Eğer derin plan smass dokunun tamirini istiyorsanız herkesin yapmadığını yapamadığını anlayacaksınız benim istediğim bu teknikti.
Ozan Bitik doktorum o yaptıKi e yaptırdınız, memnun musunuz?