Ben ameliyat oldum arkadaşlar . Derin plan yüz germe endoskopik alın germe gözaltı torbalarıının alınması ve tabi ki gözaltı kapağı. Bu durumda kantopeksi zaten yapılıyormuş ki başta bilmiyordum ameliyattan çıkınca öğrenmiş oldum. Dr Ozan Bitik yaptı ameliyatımı
Chanel arkadaşıma binlerce kez teşekkür ediyorum her an destek oldu moralimi yüksek tutmamı sağladı hakkını nasıl öderim iyilik perim
-)
2 ay oldu. Hala ödem var fakat artık düzeliyor. Tek üzücü olan şey gözlerimde asimetri var düzelmedi . 3 ayın dolmasını bekliyorum. Bir müdahale yapıldı fakat aynı neredeyse. .
Gözaltı torbalarının yokluğunu görmek çökmüş yanaklardan kurtulmak boynumun düzelmiş olması harika. Aynaya bakabiliyorum. Fakat ödem gittikçe belli olacak . Şu a yanıltıcı. Fakat genel hatlar oturur yavaş yavaş Şu gözlerimin durumu canımı sıkan tek şey . Dr umla iletişimdeyiz şimdilik bekleyeceğiz .
Gözlerimde bu durum olmasaydı keşke. Bu durumdan dolayı sosyalleşemiyorum maalesef . Sürekli kapalıyım evde acil bir durum olmazsa çıkmıyorum. Çünkü bariz belli. Biri büyük biri küçük ve şekilleri farklı. Bu can sıkıcı . Ben dr uma güvendim . Düzelteceğim bekleyelim dedi bekleyeceğiz .
Geç yazdım çünkü erken yazsa idim panik ve heyecanlı halimle hiç sağlıklı olmazdı hatta hala neresi nasıl olacak son hali anlayamıyorsunuz Şimdilik arkadaşlarımla bile görüşmüyorum gözler moral bozucu .
Detayları sonra tekrar yazarım.