- 20 Kasım 2019
- 282
- 210
Zaten iki uc kısı kaldık arastıran bızde bır amelıyat olsak yuz forumu kapanır :)Ay cidden cok hoşsun) chanel hepimizi ikna edecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten iki uc kısı kaldık arastıran bızde bır amelıyat olsak yuz forumu kapanır :)Ay cidden cok hoşsun) chanel hepimizi ikna edecek
Ben bir de gecen sene karın meme konusundaydım incik cincik araştırmalar yaa bana acımaz mısın:))Zaten iki uc kısı kaldık arastıran bızde bır amelıyat olsak yuz forumu kapanır :)
Karin meme bitti yüz kaldi hayirlisiyla onuda atlatsaydikBen bir de gecen sene karın meme konusundaydım incik cincik araştırmalar yaa bana acımaz mısın:))
Yaa yüz işi de kolay kolay karar verilecek iş degil. Doktorun birisi uzanıp selfi cekin işte o yüz olacak demiş benim gözler cinli gibi oldu korkuncKarin meme bitti yüz kaldi hayirlisiyla onuda atlatsaydik
Yakında beauty plus uygulamasını acın oyle cekın de derler :)) ya gercekten doktorlarda artık kafamı gecıyor ne yapıyor anlamıyorum.Yaa yüz işi de kolay kolay karar verilecek iş degil. Doktorun birisi uzanıp selfi cekin işte o yüz olacak demiş benim gözler cinli gibi oldu korkunc
Siz ne zaman amaliyat oldunuz ve kimeYaa yüz işi de kolay kolay karar verilecek iş degil. Doktorun birisi uzanıp selfi cekin işte o yüz olacak demiş benim gözler cinli gibi oldu korkunc
Canim inan karin icin arastirdigim kadar yuzum icin arastirmadim o kadar yani icime gercekten dr sinince yattim masayaYaa yüz işi de kolay kolay karar verilecek iş degil. Doktorun birisi uzanıp selfi cekin işte o yüz olacak demiş benim gözler cinli gibi oldu korkunc
Bebek gibi olmuşsun. Maşallah
Offff ooofff masallah bebek bebek yıne gaza geldım cok fena olurum ben amelıyat ya korkmuyorum.
Kusursuz
Tesekkur ederim herkese darisi basinizaAy cidden cok hoşsun) chanel hepimizi ikna edecek yakında
Ben ameliyat olmadım canım sadece uzandım selfie cekince çinli gibi oldum dedim:))Siz ne zaman amaliyat oldunuz ve kime
Yakında beauty plus uygulamasını acın oyle cekın de derler :)) ya gercekten doktorlarda artık kafamı gecıyor ne yapıyor anlamıyorum.
Yastıksız sakın deneme ahaha psikolojim çöktü
AlemsinYa ben öyle böyle değil tam bir korkağım. ilk botox’umu doktoruma yalvar yakar muayenehanede değil acil serviste yaptırdım Allah’tan cok anlayışlı çok tatlı bir insandır, başkası olsa beni kapının önüne koyuverirdi.
Benim böyle maceralarım cok:) ameliyathaneden kacmaya çalışmak dahilAlemsin
Güldürdünüz beni ya.Alemsin
Canim Istanbul da hangi hastanede yapiyor ameliyati, hastane Anadolu yakasinda mi? Turkiye ye gelmeden yanima refakatci ayarlamaya calisiyorum daAlemsin
Sizin amaliyatiniz ne zamanCanim Istanbul da hangi hastanede yapiyor ameliyati, hastane Anadolu yakasinda mi? Turkiye ye gelmeden yanima refakatci ayarlamaya calisiyorum da
4. Gun agrilar azaliyor okudugum kadariyla, 4. Gun izmire ucmayi planlamak hayalperestlik mi?
Son olarak eger 4.gun henuz erken derseniz diye soruyorum. Hangi otelde kaldin? Istanbulu hic bilmiyorum da
Tesekkur ederim simdiden