Merhaba kaririniz hayirli olsun size ozelden yazdim.
Evet bu aralar sanirim cok yogunluk var benimde bazi sorulama gec cevap donuluyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kaririniz hayirli olsun size ozelden yazdim.
Evet bu aralar sanirim cok yogunluk var benimde bazi sorulama gec cevap donuluyo.
Merhaba albumleri acik hale gerirdim bakabilirsiniz .Merhabalar bende yuz germe istiyorum resim mesaj atabikir misiniz oncesi ve sonrasi?bir de zekerya beyden memnun kaldiniz mi emliyat sonrasi
Çok teşekkurnederim ve maşallah gerçektennharika olmuş.doktorunuzun adini verdiniz mi ben mi kacirdim bilmiyorum vermedi iseniz özelden yazar misiniz?Merhaba albumleri acik hale gerirdim bakabilirsiniz .
Tesekkur ederim evet doktorun adini ve surecimi bastan beri paylastim. Dr um Zekeriya KulÇok teşekkurnederim ve maşallah gerçektennharika olmuş.doktorunuzun adini verdiniz mi ben mi kacirdim bilmiyorum vermedi iseniz özelden yazar misiniz?
Bir de his kaybi,yuzde oynamama gibinsorunlariniz var mi?
Gordum sonradan iletisime gectim dr beyle bakalim bi resim gonderdim,yaza istiyorum bende insallahTesekkur ederim evet doktorun adini ve surecimi bastan beri paylastim. Dr um Zekeriya Kul
His kaybi baslarda vardi iki ay boyunca oldu ve yavas yavas geri geldi
Merhaba tsk ederim albumlerim acik halde aslinda ismime tikalyin orda albumler yaziyodurMerhaba Chanel81, yaz gerdirme serüveninizi heyecanla okudum, once sonra fotoğrafları görmemek mümkün mu? benim de yüzümün alt tarafı sorunlu ve ben de yaz gerdirmeyi arastirmaya başladım ve ben de yurtdisindayim
Yeni gördüm cok gecmis olsun simdi nasil oldun?benimde NisandaYani sakak gerilnce cekik efekti veriyo haliyle ama basem goz istiyorum derseniz bazi teknikler eklenebilir mesela goz kenari dikiliyo bazen cantoplexi diyorlar
Ama her doktor ayni isleme ayni ismi vermiyor galiba bazilari bella eys diyolar bazilar cat eyes bazilar sakak germe bazilar badzm goz ama bence hepsi ayni kapiya cikiyo
merhaba sonunda Zekeriya hoca ile bugün tekrar görüştüm detaylı tekrar baktıı ve komple alt yüz orya yüz şakak germe ve liplift ve bişektomi yapacağını söyledi günü dolmuş tabi ki iyice ameliyat için haziran ayını söyledi ama bende sizden dolayı bekledim siz şehir dışına çıkacağınız için ertelenmişti dedim mayıs ayına bir şekilde alacağız o zaman sizi dediMerhaba tsk ederim albumlerim acik halde aslinda ismime tikalyin orda albumler yaziyodur
Size ozelden de cevap verdim liste yapin gorusun icinize sinen dontora olursunuz insallah.
Hayirli olsun guzel haberlerinizi bekliyoruzmerhaba sonunda Zekeriya hoca ile bugün tekrar görüştüm detaylı tekrar baktıı ve komple alt yüz orya yüz şakak germe ve liplift ve bişektomi yapacağını söyledi günü dolmuş tabi ki iyice ameliyat için haziran ayını söyledi ama bende sizden dolayı bekledim siz şehir dışına çıkacağınız için ertelenmişti dedim mayıs ayına bir şekilde alacağız o zaman sizi dedi
Harika benim de 2 Nisanda olacak heyecanla gun sayiyorumYeni gördüm cok gecmis olsun simdi nasil oldun?benimde Nisanda
merhaba sanırım ameliyatınızın üstünden yaklaşık bir sene geçmiş ,beni de fotoları görebileceğim yere ekler misiniz?Bugun ameliyat olali 10 gun oldu sabahlari yuzum sis uyaniyorum ama gun icinde baya sislikler azaliuor ve her gun esim fark gordugunu soyluyor..
morluklar sarariyor ve yuzum form almaya basliyor
Dikisler dusmedi ilk gozdekiler dusecekmis digerli daha uzun suruyormus..
Eve geldigimde yuzum ay parcasi gibi yuvarlakti yavas yavas normal bir yuz olmaya basliyor..
ilac olarak bromelain iciyorum ananas extresi cok seye faydali oldugunu okudum ..
gozlerime terramycine crem suruyorum bu antibiotik kremi goz icine bile uyguliyabilrsiniz..
ve zekeriya beyin verdigi yagi her gun bi damla dikislere suruyorum
Yanliz bir tavsiyede bulunim size bu ameliyati yaptirmadan discide islerniz varsa dolgu vs once yaptirin cunki mesela ben agzimi eskisi gibi buyuk acamiyorum gerginlikten .. esneyince bile yuz kaslari biraz aci yapiyor..
simdilik mutluyum esim bile diyor bu doktor cok guzel yapmis cok basarili diyor eski goz kapagin kotu yapilmisti hatirliyorum diyor ..
resmimi gorenler bu ameliyata ihtiyacin varmiydi diyorlar cok genclesmis yuzun diyorlar..
sevgiler
Beninde 18 Nisanda heyecan simdiden basladiHarika benim de 2 Nisanda olacak heyecanla gun sayiyorum
Benim temmuzdaMerhaba Bayanlar 18.04 tarihinde Zekeriya beyde amaliyat icin tarih aldim,Doktor beyin rendavulari dolu oldugu icin18.04 tarih verdi bazi nedenlerden dolayi rica etsem 1 yada 2 hafta öncesi rendavusu olan benimle degisebilirmi hepinize tesekkür ederim
Ben de sordum ama kimse cvp vermediGüncel fiyatlar ne kadar acaba?