Yakinmis tarihler. Tam yuz germe mi dusunuyorsun?Beninde 18 Nisanda heyecan simdiden basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakinmis tarihler. Tam yuz germe mi dusunuyorsun?Beninde 18 Nisanda heyecan simdiden basladi
Evet ama Zekeriya bey hakkinda olumsuz seyler okuyunca korkmaya basladimYakinmis tarihler. Tam yuz germe mi dusunuyorsun?
Nerede okudunuz ben de arastirdim ama bir hair transplant hastasi harici de negatif bir yorum goremedimEvet ama Zekeriya bey hakkinda olumsuz seyler okuyunca korkmaya basladim
Ben tum yuz germe yaptirdim ve inanilmaz mutluyum darisi sizeHic zekeriya beye yüz germe yaptiran varmi yada yaptiracak olan.Fiyat ogrenmek istiyordum.
Cok teşekkür ederim sevindim adiniza ınsallah.Kime ve ne kadara yaptirdiginizida yazarsaniz cok mutlu olurum.Buradan yazmak istemiyorsaniz mesaj da atabilirsinizBen tum yuz germe yaptirdim ve inanilmaz mutluyum darisi size
Rica ederim acik tan yazmak yasak degil ben zekeriya kul ´a ameliyat oldumCok teşekkür ederim sevindim adiniza ınsallah.Kime ve ne kadara yaptirdiginizida yazarsaniz cok mutlu olurum.Buradan yazmak istemiyorsaniz mesaj da atabilirsiniz
Yine fiyati ögrenemedimRica ederim acik tan yazmak yasak degil ben zekeriya kul ´a ameliyat oldum
Sakak germe badem goz ust ve alt goz kapagi orta yuz germe alt yuz germe gidi ya da el atti hepsi derin plan oldu sayilir sadece sakak germe endoscopik oldu .
Telefon edin güncel fiyatları cogu doktor söylüyor.Yine fiyati ögrenemedim
MerhabaRica ederim acik tan yazmak yasak degil ben zekeriya kul ´a ameliyat oldum
Sakak germe badem goz ust ve alt goz kapagi orta yuz germe alt yuz germe gidi ya da el atti hepsi derin plan oldu sayilir sadece sakak germe endoscopik oldu .
Ben tum yuz germe yaptirdim ve inanilmaz mutluyum darisi size
Rica ederim umarim yazdiklarim sizin de isinize yarar bende karaca basarani dusunuyordum ama dr karaca cekik goz yapmayi sevmiyor ondan dolayi elemistim. Gecen canli yayinda soyledi yine bunu..Merhaba
Dün geceden beri tüm yazdıklarınızı okudum,gerçekten çok teşekkür ederim bildiklerinizi paylaştığınız için,bende dr.zekerya kul ve dr.karaca başaran arasında kararsızım, ama dr sakarya yi daha çok öneriyor her kes.bende Almanyadan gedecem, 2 ay sonra Türkiye 'de olcam, sizden rica etsem banada fotoğraf larinizi atarmısınız?birde bir,iki sorum olacaktı, ilk muayneden kaç gün sonra ameliyat ediyor? Ben uçak bilet alıyımi yoksa almiyim kararsızım,ben sadece şakak germe yapacağım, acaba kaç gün hastanede kalmalıyım? Küçük bir kizim var,kimseye bırakamam, birde acaba aynı günde burun ve şakak germe yapıyorlar mı? Ve burun ameliyat içinde işi iyimi?
Yok ben yurt disindan gelip turkiyede yaptirdim.Yurtdışında mi?
Bu işlemler uzun vadeli mi oluyor..
Fiyatlar degisti yukseldi diye duydum , benim konumu okuduysaniz orda odedigim fiyati yazmistimYine fiyati ögrenemedim
Cok guzel olmus.Ameliyat yaptirmadan once yuzunuzun resmi varmiYok ben yurt disindan gelip turkiyede yaptirdim.
Evet uzun sure dayaniyo bu ameliyat dr bana 10/15 sene dedi
Oncesi albumde var aslinda Tesekkur ederimCok guzel olmus.Ameliyat yaptirmadan once yuzunuzun resmi varmi
Offff ooofff masallah bebek bebek yıne gaza geldım cok fena olurum ben amelıyat ya korkmuyorum.Kizlar yeni resim ekledim
KusursuzKizlar yeni resim ekledim
Ay cidden cok hoşsun) chanel hepimizi ikna edecek yakındaOffff ooofff masallah bebek bebek yıne gaza geldım cok fena olurum ben amelıyat ya korkmuyorum.