- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 662
Teşekküler Mada77 bizlere hemen cevap vermiş olmanız büyük incelik. Kesinlikle size katılıyorum alt yüz ve üst bölge birlikte baya uzun sürüyor olmalı. Klasik germe sinirlere de zarar vermemesi acısından cok önemli bir operasyondur eminim.Sinsirella ve diğer arkadaşlar ben hepinizi takip ediyordum zaten sizin de olmak istediğinizi biliyorum. Geciktim fazla da gecikmek istemedim yazmak için çünkü biliyorum o duyguyu. Büyük bir ameliyat bu basbayağı büyük -) Uzun süren bir operasyon.Bunu niçin yazdım biliyor musunuz işte burası önemli. Yüz germe çeşit çeşit bir sürü farklı teknik var. Derin plan özel bir teknik herkes her cerrahın harcı değil . Başlı başına tek yapılmalı bence. Uzun ve uğraştırıcı bir operasyon. Yani cerrahın odaklanacağı bir ameliyat. Ne demek istedim özeti şu ; herşey aynı anda yapılmamalı Zaten çoğu cerrahın yapıyorum dediğine aldanmamak gerekiyor çünkü yapmıyorlar. Eğer derin plan smass dokunun tamirini istiyorsanız herkesin yapmadığını yapamadığını anlayacaksınız benim istediğim bu teknikti.