- 12 Nisan 2008
- 251
- 3
-
- Konu Sahibi Pozitifyus
Aynen öyle gerçektende. AtabilirsinizMerhabalar yebi halini özelden atıyım eskisini bulundurmak bile istemedim hahahahyaptırmak istiyorsaniz hiç beklemeyin derim, ben böyle şeyleri insanın kendine ve özgüvenine yatırımı olarak görüyorum
Merhabalar tekrardan, benim doktorum çok tehlikeli olduğunu tamamen alınmaması gerektiğini söyledi bende sağlıksız olduğunu biliyordum zaten. Özellikle vajina girişi açık kalicaksa iç dudakların tamamen alınmaması gerekiyor canım ömür boyu tüm enfeksiyonlara açık kalması demek. Ben böyle birşey istememiştim zaten. Klitoris gercektende çok hassas ve yanlış islem yapilinca çok sorun cikartabiliyor canım benimkine cok az mudahale edildi ve cok memnunum şuansize özelden iki mesaj yazdım klitorisinize ve iç dudaklara ne derece işlem yapıldı tamamen mi alındı klitoris konusunda değişik görüşler var kimisi diyorki orası his alma bölgesi oraya hiç işlem yaptırmayın bazı ameliyat olanlar oradaki deri alındı diyor bazısı oraya gerekli olan bütün estetik müdahale yapıldı diyorlar ben his kaybı olmadan en estetik genital ve klitoris istiyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun. Kaşıntı benimde basladi iki gündür napicam bilmiyorummmBende sadece iç dudaklar küçültüldü bugün 16.günüm hiç agrı hissetmedim hafif kaşıntı var sadece üstüne oturmayla alakalıda hiç sıkıntı yaşamadım görüntüde istediğim gibi oldu şuan tamamen acık degıl ama uzunda degıl
Kendi doktoruma sormadım canım söylemişti sanırım ama hatırlamıyorum internette 6 hafta diyorlarAmin hem korkarak hemde sabırsızlıkla ameliyat olmayı bekliyorum.Kaç hafta sonu rahat ilişki kurabileceğinizi söyledi doktorunuz
ş
Merhaba son halini merak ettim. benimde sıkıntım büyük ama çişimi nasıl yapacam iş yerim o kadar çok iiznde vermez. ama böylede çok sıkıntı. pantalon giyince araya sıkışıyo sinir küpü oluyorum.Merhabalar yebi halini özelden atıyım eskisini bulundurmak bile istemedim hahahahyaptırmak istiyorsaniz hiç beklemeyin derim, ben böyle şeyleri insanın kendine ve özgüvenine yatırımı olarak görüyorum
Merhaba bende öncesi sonrası fotoğraf varsa görebilir miyimMerhabalar, perine bolgesi iç dudakların altında kalan kısım yani vajinanın girişi diyebilirim. Görüntü yavaş yavaş oturmaya başladı. Özelden fotograf atıyım size
Merhabalar kaç gün izin alabilirsiniz maksimum. 5-6 günden sonra cok rahatsınız. Çiş hiç sorun olmuyor bu arada. Sadece ilk günler şişlik oluyorm bazılarının 4. Günde büyük oranda hafiflemis oluyor sislikleriMerhaba son halini merak ettim. benimde sıkıntım büyük ama çişimi nasıl yapacam iş yerim o kadar çok iiznde vermez. ama böylede çok sıkıntı. pantalon giyince araya sıkışıyo sinir küpü oluyorum.
Özelden yazarsaniz gönderiyim hemenMerhaba bende öncesi sonrası fotoğraf varsa görebilir miyim
9. Gün Görüntü güzelleşmeye başladı, morluklar çok azaldı. Yavas yavas oturmaya basladim ama tabiki dik oturmuyorum hafif yan yada biraz uzanarak. Birkac gün daha dişimi sıkacağım...Canım sıkılmasın diye dizi izliyorum sürekli. Batikona devam, arnika kullanmaya devam ediyorum ve çok faydası olduğunu düşünüyorum çünkü benim morluklarım şişliklerim maksimum seviyedeydi. Hersey güzel gidiyor bakalım
Banada atarmısın resim kıyaslama yapmak istiyorumGönderiyorum canım
Banada atarmısın resim kıyaslama yapmak istiyorum
Bu konu çok hassas nişanlıya söyleme konusunda bana fikir verir misiniz labioplasti olmadan önce söylenmeli mi kayıtlarda çıkıyor mu söylemesem kendimi kötü hissedicem ama çok utanıyorum ne yapmaliyim siz söylemiş miydiniz11. Gün Bugün sevgilimin annesi aradı beni çağırdı yarın için ama hala üzerine oturamıyorum ya gitsem kesin dikislerde bisey olur bilmiyorum nolucak mutlaka ertelemem lazim... Gece çok kaşıntım oldu acıyla karışık bir kaşıntı neden anlamadım tahriş falan odlu diye düşündüm. Hatta baya bi uyuyamadım sabah 4 e kadar. Uyandigimdada devam ediyordu duşa falan girdim sonrasında çamaşır giymedim hava alsın diye rahatladı biraz. Hala tam üzerine oturmamaya çalışıyorum. Dikislerden çok sıkıldım perinedekiler özellikle