Tüm gerçekleriyle LABİAPLASTY!!!

Arkadaşlar bana da bilgi verir misiniz?kadın doğum uzmanı ve plastik cerrah arasında kaldım.ikisi de işlerinde iyi dr lar.hangisini tercih etmeliyim? Ne kadar fark ediyor bilgisi olan var mı?bir de klitoris bölgesindehis kaybı oluyormus oraya zarar verilince.var mı bu durumu yaşayan?

Merhaba bende vajina daraltma istiyorum doğumdan sonra genişlik kaldı ama korkum var nasılsın olacak diye
Rica etsem ameliyat öncesi ve sonrası resim atabilirmisin bana özelden
Teşekkürler

Merhaba süeeç nasıl geçti? hissizlik oldumu? Görsel olarak memnun kaldınızmı?

Merhabalar bugün 6. Günümdeyim ve üstüne oturamıyorum. Siz kaçıncı günden itibaren oturmaya başladınız ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba bende dün oldum ameliyet sizin üzerinden epey geçmiş ama morluklarla alakalı çok yorum göremedim o yüzden yazıyorum size, dün oldum ameliyat akşama doğru klitoris çok morarmıştı, bu sabah neredeyse simsiyah olmuş ve yayılmış biraz daha, panikledim haliyle doktorum normal dedi cuma kontrole gidicem ama düşünmeden edemiyorum başka bişey olursa diye, szin morluklarınızın seviyesi nasıldı

memnun olmama sebebiniz nedir

Merhaba bendede 2 tane uç kısımda şişlik var boncuk gibi klitorisimde sizin geçmişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…