Hangi firma bu merak ettim? 7 yıl öncesine göre bile çok iyi bir rakam. Zira 5 yıl önce bile dünyanın parasını istiyorlardı ufak tadilatlara.7 sene önce bir iç mimarla anlaşarak tüm eve tadilat yaptırdık. 35 bin tuttu.
Üzerinden 7 sene geçti hala en ufak bir arızada müdahale ederler.
Güvenilir bir firmayla anlaşın daha pahalı olsa bile.
7 sene önce bir iç mimarla anlaşarak tüm eve tadilat yaptırdık. 35 bin tuttu.
Üzerinden 7 sene geçti hala en ufak bir arızada müdahale ederler.
Güvenilir bir firmayla anlaşın daha pahalı olsa bile.
Hangi firma bu merak ettim? 7 yıl öncesine göre bile çok iyi bir rakam. Zira 5 yıl önce bile dünyanın parasını istiyorlardı ufak tadilatlara.
Ankarada mi acaba bu firma
Bir tek mutfak ve balkonu 25 bin en az o da malediyorlar burada. Üstelik öylesine firmalar. İyi düşünün referansiniz kuvvetli olsun.
Bir an evin içinde oturdugunuzu düşündüm ve üzüldüm. Neyse tadilat olacakmış. Şehir sehir fiyatlar degisiyor. Elektrik ve su için iyi araştırma yapıp işi ehline yaptırmanızı tavsiye ederim. Yoksa yeni dahi olsa çok büyük sıkıntılar yaşarsınız tadilat sonrası.
Yakın bir arkadasim dekorasyon firması mı oluyor öyle bir yerle anlaştı. Herşeyi onlar yaptıracaktır. Rezil oldu parasiyla. Mümkünse her işi sadece o işi yapana verin.
9 ay önce evi komple tadilat yaptırdık, bir mimar ile anlaşıp 70.000 TL verdik.
Ama tercihlerimiz sadelikten yana olduğu için şatafatlı şeyler tercih etmediğimiz için bu fiyata maloldu, yoksa daha fazla ücret çıkabilirdi.
Mimar ile anlaşmak mantıklı çünkü ustaları getirtmek çalıştırmak çok zor.
Anahtar teslim yaptirmayin pisman olursunuz.Vaktiniz varsa ustalari kendiniz bulun.
45 50 bin tutar ayni tadilatlari yaptirdik.Anahtar teslim bulursaniz 30 bine yaparlar ama dedigim gibi malzeme kalitesi cok dusuyor asla cok yapiyorlar surumden kazaniyorlar gibi dusunmeyin.
Valla bu konuda da insanlar ikiye ayrılmış
Bazıları da tek tek Ustalara ugrasmak çok sıkıntılı verin bir firmaya rahat edin diyor
Yakın bir arkadasim dekorasyon firması mı oluyor öyle bir yerle anlaştı. Herşeyi onlar yaptıracaktır. Rezil oldu parasiyla. Mümkünse her işi sadece o işi yapana verin.
Mimar olduğu için fark çok çıkmıştır. Arkadaşım muteahit gibi birine yaptırdı. Ne mobilyalar ne fayanslar vs. Baştan yaptiracakti baktı olmadı evi sattı. 100 M2 eve çok masraf olmaz. Siz dizayn çizim vs de yaptı sanırım.9 ay önce evi komple tadilat yaptırdık, bir mimar ile anlaşıp 70.000 TL verdik.
Ama tercihlerimiz sadelikten yana olduğu için şatafatlı şeyler tercih etmediğimiz için bu fiyata maloldu, yoksa daha fazla ücret çıkabilirdi.
Mimar ile anlaşmak mantıklı çünkü ustaları getirtmek çalıştırmak çok zor.
13o m2Evinizin buyuklugu nasıl
Benim de tercihim ne kadar sade o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?