• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm ev baştan sonra tadilat

• Konu Sahibi Konu Sahibi yesa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle tek tek ustayla uğraşmak çok zor. Hem muhtemelen daha pahalıya gelir. Kaliteleri farklı farklı olur. Hem de çok dah auzun sürer.

6 bine mutfak yapılır ama kalitesi kötü olur. Görüntü güzel olsa da kalitede sıkıntı vardır.

Aynen böyle söyleyen çok tanıdık var

Aslında arkadaşım da memnun ama BİRA z daha kullansin bakalım daha çok olmadı

Güvenilir firma ya da mimar bulmak gerekir.
Ama tek tek o işi yapanı getirmek dezor adamlar şu gün şu saat geliceğiz diyorlar gelmiyorlar, 3 günlük işi sarkıtıp 10 günde bitiriyorlar. Ustalar ile muhattap olmak ve çalıştırmak gerçekten zor.
Başlarında eli maşalı biri gerekli. Yoksa maalesef el elin eşeğini türkü cigira cigira arıyor. Para alacaklar olsa da düzgün yapmiyorlar o işi düzgün. Usta gelse yemek vs işi de olur başlarında bekleyince. Mimar ile anlasirsaniz gün kotaniz olsun mutlaka. Ve sakin yevmiye hesabı iş yaptırmayın. İşin tamamı üzerine anlasın ve parasıni ne derse desin kesinlikle iş bitince verin. Malzeme alacaksa cüzi miktarda odeyin.

Valla herşey çok pahalı bence tanıdık bir tesisatçı bulun onun inşaat işinde tanıdık kişiler vardır zaten adan z ye 100bini bulur kalitesiz yaptıracaksan 50bin çünkü bir ışık açma kapama düğmesi 50ye var 20yede benim dış kapım sadece 7milyar yani ne yaptıracağım önemli

Anladim peki süreç yorucu oldu mu

Ustalarla tek tek ugrasmak geleceğim deyip gelmemesi
Gelecegim deyip gelmeyen bir tane usta oldu zaten biz gelme diyecektik gunaha sokmadi bizi :D
Gelmesin sorun yok usta bol parayi asla pesin vermeyin ama.
Iki tadilat yonteminide cok iyi biliyorum anahtar teslimdede pesinde kosuyorsunuz ve isi bitirip baska eve baslama amacli ne siva kurumasi bekliyorlar nede tesisat denemesi yapiyorlar dogru duzgun.

İş bitmeden asla paranın tamamını vermeyin birde böyle uğraşacağınıza yeni ev alın

İş bitmeden asla paranın tamamını vermeyin birde böyle uğraşacağınıza yeni ev alın

Ona da baktık merak etmeyin :)

Bu ev çok güzel denk geldi fiyat uygun yeri güzel ara kat

Bu fiyata bahçe katı bile satmiyorlar ankarada

İçine 50 bile harcasak yine Ucuz yine Ucuz

Aynen böyle söyleyen çok tanıdık var

Aslında arkadaşım da memnun ama BİRA z daha kullansin bakalım daha çok olmadı

Biz 7 sene önce annemlerin evine yaklaşık beş sene önce de evlenirken kendi evimize yaptırdık tadilatı aynı firmaya.
Ama annemlerinkini yazdım çünkü bizimki hem komple tadilat olmadı hem de evlilik sürecinde fazla harcamayalım diye ucuza kaçtık açıkçası. Mutfak banyo dolapları (fayanslar değişmedi) banyo asma tavanı, klozet, bir de ıslak zeminlerde serfloor kaplama, boya badana, pimapen 17 bin tutmuştu.

Zaten bu tip firmalar (düzgün çalışanlar) kullanılacak malzemeyi size seçtirir, her kaliteden ürün gösterir, siz karar verirsiniz. Mesela annemlerin tezgah arkası fayanslarının metrekaresi 240 liraydı benimkiler 45 lira. Aynı firma farklı kalitede ürünler yani.

Bizim ev 100

Allah biliyor aklımdaki ve cebimdeki rakam 37 :)

Sanirim yetmiyor :)

Muhtemelen yetmez.
Komşumuz usta getirip sadece banyoyu yeniletti, duşakabin, fayans, klozet, lavabo, musluk için 9000 TL harcadı.

Valla herşey çok pahalı bence tanıdık bir tesisatçı bulun onun inşaat işinde tanıdık kişiler vardır zaten adan z ye 100bini bulur kalitesiz yaptıracaksan 50bin çünkü bir ışık açma kapama düğmesi 50ye var 20yede benim dış kapım sadece 7milyar yani ne yaptıracağım önemli
Cokmu guvenliksiz yerde oturuyorsunuz kapiniz 7 bin bizim 2 bin en pahali kilit sistemi piyasada 1000 tl zaten.Kursun gecirmez yaptirdiysaniz bilemem ihtiyacimiz yok sukur zaten ihtiyacimiz olsada duvardan gecer kursun.
100 bin tadilatli evinizi ovup bizim evleri begenmediniz hadi +1 puan size :D

Her şeyin aşırı lüksune kaçmam içime sinsin kaliteliolsun isterim

7 bin Kapi çok geldi bana o kadar para vermem

Cokmu guvenliksiz yerde oturuyorsunuz kapiniz 7 bin bizim 2 bin en pahali kilit sistemi piyasada 1000 tl zaten.Kursun gecirmez yaptirdiysaniz bilemem ihtiyacimiz yok sukur zaten ihtiyacimiz olsada duvardan gecer kursun.
100 bin tadilatli evinizi ovup bizim evleri begenmediniz hadi +1 puan size :KK70:
Övmedim gerçek çelik kapılar o fiyata evet güvenlikli... Evim tadilatli değil komik olan ne ben herşey pahalı dedim

Övmedim gerçek çelik kapılar o fiyata evet güvenlikli... Evim tadilatli değil komik olan ne ben herşey pahalı dedim
Tadilatli degilse 100 bini nerden cikardiniz isin icine bile girmemissiniz.Celik kapi 2 3 binden baslar gerisi dekorunun susunun parlakliginin parasidir.
Elli bine kalitesiz diye kucumsemeniz komik geldi :KK66:

Annem yaptırdı ankara da ama bi firmayla değil kendileri takip ettiler, 100 metrekare ev kapılar boyandı, mutfak fayans kırıldı, balkon kattı içine badana boya oldu,parke dolap vestiyer evin tadilatı 20 bin oldu ama pencere değiştirmedi sadece boyandı

Back
X