- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
13o m2
Bizim ev 100
Allah biliyor aklımdaki ve cebimdeki rakam 37 :)
Sanirim yetmiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13o m2
Kesinlikle tek tek ustayla uğraşmak çok zor. Hem muhtemelen daha pahalıya gelir. Kaliteleri farklı farklı olur. Hem de çok dah auzun sürer.
6 bine mutfak yapılır ama kalitesi kötü olur. Görüntü güzel olsa da kalitede sıkıntı vardır.
Başlarında eli maşalı biri gerekli. Yoksa maalesef el elin eşeğini türkü cigira cigira arıyor. Para alacaklar olsa da düzgün yapmiyorlar o işi düzgün. Usta gelse yemek vs işi de olur başlarında bekleyince. Mimar ile anlasirsaniz gün kotaniz olsun mutlaka. Ve sakin yevmiye hesabı iş yaptırmayın. İşin tamamı üzerine anlasın ve parasıni ne derse desin kesinlikle iş bitince verin. Malzeme alacaksa cüzi miktarda odeyin.Güvenilir firma ya da mimar bulmak gerekir.
Ama tek tek o işi yapanı getirmek dezor adamlar şu gün şu saat geliceğiz diyorlar gelmiyorlar, 3 günlük işi sarkıtıp 10 günde bitiriyorlar. Ustalar ile muhattap olmak ve çalıştırmak gerçekten zor.
Gelecegim deyip gelmeyen bir tane usta oldu zaten biz gelme diyecektik gunaha sokmadi biziAnladim peki süreç yorucu oldu mu
Ustalarla tek tek ugrasmak geleceğim deyip gelmemesi
İş bitmeden asla paranın tamamını vermeyin birde böyle uğraşacağınıza yeni ev alın
Aynen böyle söyleyen çok tanıdık var
Aslında arkadaşım da memnun ama BİRA z daha kullansin bakalım daha çok olmadı
Bizim ev 100
Allah biliyor aklımdaki ve cebimdeki rakam 37 :)
Sanirim yetmiyor :)
Cokmu guvenliksiz yerde oturuyorsunuz kapiniz 7 bin bizim 2 bin en pahali kilit sistemi piyasada 1000 tl zaten.Kursun gecirmez yaptirdiysaniz bilemem ihtiyacimiz yok sukur zaten ihtiyacimiz olsada duvardan gecer kursun.Valla herşey çok pahalı bence tanıdık bir tesisatçı bulun onun inşaat işinde tanıdık kişiler vardır zaten adan z ye 100bini bulur kalitesiz yaptıracaksan 50bin çünkü bir ışık açma kapama düğmesi 50ye var 20yede benim dış kapım sadece 7milyar yani ne yaptıracağım önemli
Valla herşey çok pahalı bence tanıdık bir tesisatçı bulun onun inşaat işinde tanıdık kişiler vardır zaten adan z ye 100bini bulur kalitesiz yaptıracaksan 50bin çünkü bir ışık açma kapama düğmesi 50ye var 20yede benim dış kapım sadece 7milyar yani ne yaptıracağım önemli
Övmedim gerçek çelik kapılar o fiyata evet güvenlikli... Evim tadilatli değil komik olan ne ben herşey pahalı dedimCokmu guvenliksiz yerde oturuyorsunuz kapiniz 7 bin bizim 2 bin en pahali kilit sistemi piyasada 1000 tl zaten.Kursun gecirmez yaptirdiysaniz bilemem ihtiyacimiz yok sukur zaten ihtiyacimiz olsada duvardan gecer kursun.
100 bin tadilatli evinizi ovup bizim evleri begenmediniz hadi +1 puan size![]()
Tadilatli degilse 100 bini nerden cikardiniz isin icine bile girmemissiniz.Celik kapi 2 3 binden baslar gerisi dekorunun susunun parlakliginin parasidir.Övmedim gerçek çelik kapılar o fiyata evet güvenlikli... Evim tadilatli değil komik olan ne ben herşey pahalı dedim
Bekliyoruz hayirli olsun simdiden.Cevaplar için çok teşekkürler kızlar
Gelişmeleri yazarim yine inşallah:)
Abim mimar komikse iyi gül ozamanTadilatli degilse 100 bini nerden cikardiniz isin icine bile girmemissiniz.Celik kapi 2 3 binden baslar gerisi dekorunun susunun parlakliginin parasidir.
Elli bine kalitesiz diye kucumsemeniz komik geldi![]()
Biz burda mimardan bahsetmiyoruz yalniz tadilattan bahsediyoruz mimarla calisacak parasi olmadigi konunun basinda belli.Abim mimar komikse iyi gül ozaman
Evde bunlardan bahseder konu ben değilim işine bakBiz burda mimardan bahsetmiyoruz yalniz tadilattan bahsediyoruz mimarla calisacak parasi olmadigi konunun basinda belli.
Abiniz mimar ustelik siz degil benimde arkadasim doktor herseyimi biliyorum.
Isine bak himm tamam bu uslubu bilmiyorum iyi gunler.Evde bunlardan bahseder konu ben değilim işine bak