• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm ev baştan sonra tadilat

• Konu Sahibi Konu Sahibi yesa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem yaptırdı ankara da ama bi firmayla değil kendileri takip ettiler, 100 metrekare ev kapılar boyandı, mutfak fayans kırıldı, balkon kattı içine badana boya oldu,parke dolap vestiyer evin tadilatı 20 bin oldu ama pencere değiştirmedi sadece boyandı

Ooo ooo gayet iyi memnunlar mi peki

Bence 37 bine çok rahat yaptırırsınız evin içini :KK51: mesela koçtaşın ürünleri kalite kalite genede çok uygun oluyor.
Ben olsam gider herşeyi kendim seçerim koçtaş gibi yerlerde ustaya yaptırırdım ;)

Koçtaş tan sakin banyo dolabi almayın. Ben havadar banyoma aldım her yeri kabardi 2 yılda. Çok pismanim.

İstanbulda geçen yaz 130 metrekare evi 80 bine tadilat yaptırdık. Parke, pimapenler, iki balkon, iki banyo, bir tuvalet, boya badana, mutfak. İç kapılar hariç hersey değişti. Ve gerçekten çok çok uygun bir fiyatti bu

selam İzmirde tadilat yapacak arkadaşlara uyarı Alaybey de e..k mimarlık var Celil bey uzak durun derim aylardır rezil olduk,bahaneleri bitmiyo kendi ekipleri yok taşeraron tuttukları kişilere tesisat ,boya, pen yaptırıyor 45 günlük sözleşmeydi 3 ay oldu hala bitmedi stress sinir hasta olduk artık

Back
X