- Konu Sahibi nurusima81
-
allah kabul etsin bende "berirem" için okudum...
inş arkadaşım allahım ikiz versın ..evın bebek seslerıyle dolsun..sacını taramaya vaktın olmasın..bulaşıkların tezgahta kalsın...elbıselerın salya kusmuk olsun..amınnnn
tatlım aslında listeyi paylaştığım zaman okudum dersen daha iyi olacak ama şimdiden okuyabilirsin ne zaman müsait olursa o zaman oku sonuçta herkes herkese okuyacak niyetler belli zaten Allah kabul etsin canımarkadaşlar ben sıradan herkese bır gün okuyorum..ben yanlışmı anladım yoksa bır kışıye bır hafta boyuncamı okunacak..:26:
süper oldu bu dua canım amin Allah (CC)razı olsun bimukabele duan karşılığıyla seni bulsun amin
tatlım aslında listeyi paylaştığım zaman okudum dersen daha iyi olacak ama şimdiden okuyabilirsin ne zaman müsait olursa o zaman oku sonuçta herkes herkese okuyacak niyetler belli zaten Allah kabul etsin canım
tamam canım senide ekliycem listeye hoşgeldin aramıza niyetinide belirtirsen sevinirimkızlar beni de alın aranıza
et et çok mutlu oluruzben sıze daha ne dualar etcemmm
evet canım doğru anlamışsın Allah(cc) kabul buyursun inşallahherkese 1 tane okuyacagız o zaman ...dogru anlamışmıyım
Allah razı olsun canım :)Cnm ben senin için okudum.Rabbim kabul etsin INS
24 .03.2014 pazartesi gününe kadar duamızı tamamlıyoruz arkadaşlar
BERİREM İÇİN OKUYORUZ NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK
1-BERİREM
2-CİMCİME_89
3-LİTTLEBİRDİE
4-ZEYNEPPMEHMETT
5-DEAM
6-NAZLİESMA ------OKUDU
7-NURUSİMA81
8-MUHAT
9-CEMREM29
hoşgeldin canımcım çok sağol amin inşallah hergünümüz güzel olsun inşallahherkese yeni günden merhaba
bu hafat hep olumlu güzel haberler alalımmmmmmmmmmmm
tamam canım Allah kabul etsinhaber veremedım okudum kızlar allah kabul etsın ınsallah
evet canım dün listenin tamamlanması lazımdı ama topiğe girmekte herkes zorlanıyor diye birkaç gün esneklik olacakcnm benimde duam içinde Gönlündekii diledigine biran önce kavuşsun dıye yazarsan sevıınırım :))
24.03 e kdr tatmlıycaz demıssnz ben mı kacırdım acaba :18::18:
tamam canım Rabbim kızınıza da hayılı yuva kurmayı nasip etsindün bakamadım...sağolun aranıza aldığınız için yarın sabah namazından sonra sıradaki arkadaş için okuyacağım....benim dileğim kızım nişanlı...hayırlısıyla ve sıkıntısız düğününü yapmak...
hoşgeldin canımtabiki sende niyetini yaz biran önce sayımız artınca duaya başlayalım
merhaba cnm dualarını rabbim kabul etsin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhdua'yı okudum ama nasıl ne şekilde yapılması gereken başka bişey varmı .benide aydınlatırsanız sevinirim...benide bu duaya katın... bebek istiyoruz...
merhaba cnm dualarını rabbim kabul etsin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?