- 24 Aralık 2021
- 2.930
- 14.954
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kabul etsin ağzına gönlüne sağlık canım benim ❤MssPARE bitti canım, Allah kabul etsin inşallah
Beni bu kız okula gidene kadar gruba almayın
baksana son dk ancak yetişti
![]()
Canım benim hep birlikte yaptık duaları 3 aylar boyunca hep birlikteydik ne.mutlu ki bu geceyi de beraber kutluyoruz3 ihlas 1 fatiha okuyup bağışladım. Rabbim dualarmızı hatmimizi kabul etsin. Ne güzel dualar ettirdin bize vesile oldun Allah razı olsunMssPARE Hayırlı kandiller
![]()
Okudum, bagisladim canım Allah kabul etsin.Eki Görüntüle 3411968
Dua arkadaşlarım Hatimlerimiz bitti Rabbim kabul etsin...her birinizin ismini tek tek okudum ve bağışlama duasıni hatim duasını yaptım
Allahım eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin bu mübarek gün hürmetine okuduğumuz cüzlerin sevabını kat kat versin kabul olmuş Hatimler arasına alsın Mevlam...
Kuranın ayet ayet indiği bu gece her birinizin duasını niyetini kabul etsin...
Arkadaşlarım okuduğumuz Hatimi şerifi ahirete göç etmiş aile yakınları akraba eş dost komşu ve ilk başta peygamberimiz efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlere Ehl-i Beyt Ashabimiz Evliyalar Erenler islamiyetin yayılması için uğraşmış alimlerin Bedrin Aslanlarina ve sayamadiklarimizin unuttuklarimizin ve kendi ruhaniyetimize 3 ihlas bir Fatiha okuyup bağışlayalım inşallah
Allah razı olsun her birinizin gönlüne sağlık inşallah ömrümüz varsa seneye yine birlikte olalım❤
Kadir gecemiz mübarek olsun ve sonrası Ramazan Bayramımız kutlu olsun
1.cüz
![]()
Peeves
okundu
2.cüz
![]()
Lidlaylim
okundu
3.cüz
G Glsndmr89
okundu
4.cüz
![]()
agustos72
okundu
5.cüz
![]()
HepmigencizHepmiguzel
okundu
6.cüz
![]()
ezgiisel
okundu
7.cüz
![]()
Safransari
okundu
8.cüz
![]()
kavs-i kuzah
okundu
9.cüz
B begonviil
okundu
10.cüz
![]()
iyilik_guzellik
okundu
11.cüz
![]()
dolar milyoneri
okundu
12.cüz
B Buluts34
okundu
13.cüz
![]()
Nur61_
okundu
14.cüz
C Cittaslow
okundu
15.cüz
![]()
Breave Heart
okundu
16.cüz
![]()
esoss88
okundu
17.cüz
![]()
Minaa95
okundu
18.cüz
K KurkmantoluS
okundu
19.cüz
![]()
Cuel
okundu
20.cüz
![]()
Bonus
okundu
21.cüz
![]()
Aktif Lora
okundu
22.cüz
![]()
Nevreste
okundu
23.cüz
![]()
penyez83
okundu
24.cüz
G Gunduzguzell1
okundu
25.cüz
![]()
MssPARE
okundu
26.cüz
![]()
Fernando Jose
okundu
27.cüz
![]()
RedGirl annesi
okundu
28.cüz
![]()
RedGirl kuzeni
okundu
29.cüz
![]()
RedGirl
okundu
30.cüz
![]()
Iron Butterfly
okundu
![]()
Keske duasini aksam yapsaydiniz. Zira aksamdan baslayip yarina kadar suruyor bu gece. Neyse dualarimiz kabul olsun insAllah. Abdestim oldugunda bende 3 ihlas 1 fatiha okurum. Allaha emanet olun.Eki Görüntüle 3411968
Dua arkadaşlarım Hatimlerimiz bitti Rabbim kabul etsin...her birinizin ismini tek tek okudum ve bağışlama duasıni hatim duasını yaptım
Allahım eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin bu mübarek gün hürmetine okuduğumuz cüzlerin sevabını kat kat versin kabul olmuş Hatimler arasına alsın Mevlam...
Arkadaşlarım okuduğumuz Hatimi şerifi ahirete göç etmiş aile yakınları akraba eş dost komşu ve ilk başta peygamberimiz efendimize gelmiş geçmiş bütün peygamberlere Ehl-i Beyt Ashabimiz Evliyalar Erenler islamiyetin yayılması için uğraşmış alimlerin Bedrin Aslanlarina ve sayamadiklarimizin unuttuklarimizin ve kendi ruhaniyetimize 3 ihlas bir Fatiha okuyup bağışlayalım inşallah
Allah razı olsun her birinizin gönlüne sağlık inşallah ömrümüz varsa seneye yine birlikte olalım❤
1.cüz
![]()
Peeves
okundu
2.cüz
![]()
Lidlaylim
okundu
3.cüz
G Glsndmr89
okundu
4.cüz
![]()
agustos72
okundu
5.cüz
![]()
HepmigencizHepmiguzel
okundu
6.cüz
![]()
ezgiisel
okundu
7.cüz
![]()
Safransari
okundu
8.cüz
![]()
kavs-i kuzah
okundu
9.cüz
B begonviil
okundu
10.cüz
![]()
iyilik_guzellik
okundu
11.cüz
![]()
dolar milyoneri
okundu
12.cüz
B Buluts34
okundu
13.cüz
![]()
Nur61_
okundu
14.cüz
C Cittaslow
okundu
15.cüz
![]()
Breave Heart
okundu
16.cüz
![]()
esoss88
okundu
17.cüz
![]()
Minaa95
okundu
18.cüz
K KurkmantoluS
okundu
19.cüz
![]()
Cuel
okundu
20.cüz
![]()
Bonus
okundu
21.cüz
![]()
Aktif Lora
okundu
22.cüz
![]()
Nevreste
okundu
23.cüz
![]()
penyez83
okundu
24.cüz
G Gunduzguzell1
okundu
25.cüz
![]()
MssPARE
okundu
26.cüz
![]()
Fernando Jose
okundu
27.cüz
![]()
RedGirl annesi
okundu
28.cüz
![]()
RedGirl kuzeni
okundu
29.cüz
![]()
RedGirl
okundu
30.cüz
![]()
Iron Butterfly
okundu
![]()
Okunan hatmi Şerif-i ve duasını ALLAH kabul etsin. belkide paremizin, hatim duasını yaptığı saatlerde, bir hayır bereket vardı bilemeyiz, Allah bilirKeske duasini aksam yapsaydiniz. Zira aksamdan baslayip yarina kadar suruyor bu gece. Neyse dualarimiz kabul olsun insAllah. Abdestim oldugunda bende 3 ihlas 1 fatiha okurum. Allaha emanet olun.
Keske duasini aksam yapsaydiniz. Zira aksamdan baslayip yarina kadar suruyor bu gece. Neyse dualarimiz kabul olsun insAllah. Abdestim oldugunda bende 3 ihlas 1 fatiha okurum. Allaha emanet olun.
3 ihlas 1 Fatiha okudum bağışladım Allah kabul etsin @MssPAREEki Görüntüle 3411968
1.cüz
![]()
Peeves
okundu
2.cüz
![]()
Lidlaylim
okundu
3.cüz
G Glsndmr89
okundu
4.cüz
![]()
agustos72
okundu
5.cüz
![]()
HepmigencizHepmiguzel
okundu
6.cüz
![]()
ezgiisel
okundu
7.cüz
![]()
Safransari
okundu
8.cüz
![]()
kavs-i kuzah
okundu
9.cüz
B begonviil
okundu
10.cüz
![]()
iyilik_guzellik
okundu
11.cüz
![]()
dolar milyoneri
okundu
12.cüz
B Buluts34
okundu
13.cüz
![]()
Nur61_
okundu
14.cüz
C Cittaslow
okundu
15.cüz
![]()
Breave Heart
okundu
16.cüz
![]()
esoss88
okundu
17.cüz
![]()
Minaa95
okundu
18.cüz
K KurkmantoluS
okundu
19.cüz
![]()
Cuel
okundu
20.cüz
![]()
Bonus
okundu
21.cüz
![]()
Aktif Lora
okundu
22.cüz
![]()
Nevreste
okundu
23.cüz
![]()
penyez83
okundu
24.cüz
G Gunduzguzell1
okundu
25.cüz
![]()
MssPARE
okundu
26.cüz
![]()
Fernando Jose
okundu
27.cüz
![]()
RedGirl annesi
okundu
28.cüz
![]()
RedGirl kuzeni
okundu
29.cüz
![]()
RedGirl
okundu
30.cüz
![]()
Iron Butterfly
okundu
![]()
Uzulmenizi istemedim ozur dilerim. Tabi en dogrusunu yapmissiniz o zaman. Rabbim kabul etsin. Benim duam kabul olmadi Allah sizinkileri kabul etsin.Kadir gecesini Ramazanın son on gününde arayın denir ve bugün Kadir gecesi günü
Ben dün cami hocamıza bayan hocaya dedim bugün öğlen namazında dua yapıldı tam 260 hatim içinde bizim hatim de var
Akşam teravi namazı sonrası toplu dua yapilicak babama demistim hoca akşam bağışlayalım demiş inşallah akşamda bağışlanacak
Ve bugün cuma günü cuma gününde dularin red olamıyacağı o saate denk gelmiştir inşallah ve Rabbim kabul eder
Benim tek yalvarisim istegim emeğim uğraştım hep bir araya gelelim ve birlikte dua edelim
Yeter ki mevlam duamızı kabul etsin çabasındayım
Hatim duasını bağışlama duasını yaptım tek tek isimleri okudum ve kadir gecesi grubuna yazdığım duayı okudum...Rabbim kabul etsin
Keşke akşam bağışlasaydın deyip bide Neyse demeniz beni üzdü biraz
RABBIM kabul etsin ...Duaları Hatimleri kabul etsin kat kat sevabını yazsın tek dileğim bu herkesin niyeti duası kabul olsun
Tekrar kandiliniz mübarek olsun..![]()
Cuma saatide hayirli tabiki. Ameller niyetlere goredir. Vardir bir hayir.Okunan hatmi Şerif-i ve duasını ALLAH kabul etsin. belkide paremizin, hatim duasını yaptığı saatlerde, bir hayır bereket vardı bilemeyiz, Allah bilir![]()
Allah razı olsun dualarımızı, hatimlerimizi niyetlerimizi kabul etsin inşallah canım. Emeğine sağlıkKadir gecesini Ramazanın son on gününde arayın denir ve bugün Kadir gecesi günü
Ben dün cami hocamıza bayan hocaya dedim bugün öğlen namazında dua yapıldı tam 260 hatim içinde bizim hatim de var
Akşam teravi namazı sonrası toplu dua yapilicak babama demistim hoca akşam bağışlayalım demiş inşallah akşamda bağışlanacak
Ve bugün cuma günü cuma gününde dularin red olamıyacağı o saate denk gelmiştir inşallah ve Rabbim kabul eder
Benim tek yalvarisim istegim emeğim uğraştım hep bir araya gelelim ve birlikte dua edelim
Yeter ki mevlam duamızı kabul etsin çabasındayım
Hatim duasını bağışlama duasını yaptım tek tek isimleri okudum ve kadir gecesi grubuna yazdığım duayı okudum...Rabbim kabul etsin
Keşke akşam bağışlasaydın deyip bide Neyse demeniz beni üzdü biraz
RABBIM kabul etsin ...Duaları Hatimleri kabul etsin kat kat sevabını yazsın tek dileğim bu herkesin niyeti duası kabul olsun
Tekrar kandiliniz mübarek olsun..![]()
3 ihlas ve 1 Fatiha okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahEki Görüntüle 3411968
1.cüz
![]()
Peeves
okundu
2.cüz
![]()
Lidlaylim
okundu
3.cüz
G Glsndmr89
okundu