- Konu Sahibi nurusima81
Cnm senin icin okudum .Rabbim Kabul etsin INS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dr hakkında biraz daha bilği vermen mümkün mü?nurusima umarım rabbim yormadan hepimize evlat kokusunu tattırır.ben sana bişey dicem gazide mehmet erdem var demiş arkadaşın birisi bn gidip görüştüm doktor iyi ama çok yoğun pek ilgilenemiyor...amaaa sana tavsiyem timur gürgan gürgan klınık var kendisinin hacettepe ve ankara hastanesinde öğretim görevlisi bu doktor hastaya göre muamelle yapıyor parasına göre değil bu çok önemli tüp bebekte sperm kalitesi iyi rahim iyi sebep neden tutunmuyor die onun araştırmasınıda yapıyor sonra gebelik destekleyici iğne veriyorr sana bebeğin tutunnmasına yardımcı oluyor...bunuda senden alınan kanla biyolojik ortamda hazırlayıp sana enjekte ediyolar rahim duvarını ayarlayıp bebeği oraya bırakıyorlamış bn gidip görüştüm fakat başlamadım tedaviye aşılama aşamasındayız daha benim kuzaenim gitti ve önce ikizleri aradan 8 yıl geçti okula başlayınca yeniden istediler buda üçüz oldu beş bebeğimiz var şimdi ...gitmeni tavsiye ederim...
canım dr hakkında biraz daha bilği vermen mümkün mü?
bu ismi bi arkadaşım daha tavsiye etti.
timur bey için ne kadar masraf çıktı.
konu başlığının üstündede yazıyor ismi zaten...yani ben görüşme yaptım kendisiyle çok seveceb piskolojşk açıdanda rahatlatıo cvp verio...4500 tüp bebek ilaçlar hariç hişiye göre değişio o tutunması için iğne vuruyo kişiye özel ama önce sonuçlarına göre karar verio genelde tup yaptırmış ama tutunmamış kişiye yapıyormuş... 1500 bunun fiyatıydı snaırım...
berriem için okudum Allah kabul etsin...
Berirem için okudum. Rabbim kabul etsin
Berirem.........
Nazliesma,littlebirdie,cemrem29,devam,combine,ererse.muhat
Cimcime......
Nazliesma
Littlebirdie......
Nazliesma
Zeynepahmet.....
Nazliesma
Deam......
Nazliesma
Nazliesma.....