- Konu Sahibi nurusima81
canım cuma günü ilk listeyi paylaşıcam
Cnm beni de eklermisin listeye ben de katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cuma günü ilk listeyi paylaşıcam
hayır canım belli bir zamanı ve miktarı yok önemli olan canı gönülden dua etmen Rabbim dualarımızı kabul olunanlardan eğlesin inşallahArkadaşlar, dileklerimiz için bu duayı belli zamanda ya da belli bir sayıda okumamıza gerek var mı?
rica ederim canım inşallah mevlam gönlüne göre versinevet canım 2 günde 1 kişiye okuycaz.olur canım anacığının duasını almayı hepimiz isteriz Allah razı olsunmerhaba canım,
beni de listeye eklemişsin çok saol.benim niyetim de hayırlı,sağlıklı bir evlat sahibi olmak.ismimi de özelden arkadaşlara yazarım daha sonra.bir kişiye iki günde okuyoruz değil mi?yanlış anlamadım.allah razı olsun canım.sabırsızlıkla bekliyorumbaşlamayı ama bu hafta regl oldum o yüzden benim yerime annem okusa olur değil mi?
canummmm, her kişiye kaç tane okunacak.............................24 .03.2014 pazartesi gününe kadar duamızı tamamlıyoruz arkadaşlar
DUA LİSTEMİZ İSE AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK
YALNIZ ARKADAŞLAR LÜTFEN DİLEKLERİNİZİ BELİRTİN
1-BERİREM
2-CİMCİME_89(SEVDİĞİYLE HAYIRLISIYLA BİR YUVA KURMAK)
3-LİTTLEBİRDİE(SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK)
4-ZEYNEPPMEHMETT(BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAK)
5-DEAM
6-NAZLİESMA
7-NURUSİMA81(SAĞLIKLI SIHHATLİ İKİZ EVLAT SAHİBİ OLMAK)
24 .03.2014 pazartesi gününe kadar duamızı tamamlıyoruz arkadaşlar
1-BERİREM
5-DEAM
6-NAZLİESMA
tatlış bende varımmmmmmmmmmmmmmmmm24 .03.2014 pazartesi gününe kadar duamızı tamamlıyoruz arkadaşlar
1-BERİREM
5-DEAM
6-NAZLİESMA
hoşgeldin şekerim niyetin neyditatlış bende varımmmmmmmmmmmmmmmmm
olur canım bekliyoruzoley cok sevindim kuzum ben herkese özelden yazsam olurmu ismimle niyetımı
herkese bir tane okuyacak süre olarakta 2 yada 3 gün süremiz olacak sizin niyetiniz neydi hanfendiciğimcanummmm, her kişiye kaç tane okunacak.............................
hııııı bi düşünüyüm ne dilesem acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaahoşgeldin şekerim niyetin neydi
olur canım bekliyoruz
herkese bir tane okuyacak süre olarakta 2 yada 3 gün süremiz olacak sizin niyetiniz neydi hanfendiciğim
LEYLEĞEMİ ÇAĞIRSAN ACABAhııııı bi düşünüyüm ne dilesem acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olabilir hemde leylek çifter çifter getirsin bari :13::13::13:LEYLEĞEMİ ÇAĞIRSAN ACABA
bencede cemrem ben artık üçüz falanda olabilir diyorum ne dersin yeni fikrimeolabilir hemde leylek çifter çifter getirsin bari :13::13::13:
bence de en güzel düşünce yılalrın acısı ikiz üçüzlerle çıkar artıkbencede cemrem ben artık üçüz falanda olabilir diyorum ne dersin yeni fikrime
artık ev tımarhaneye dönerbence de en güzel düşünce yılalrın acısı ikiz üçüzlerle çıkar artık
24 .03.2014 pazartesi gününe kadar duamızı tamamlıyoruz arkadaşlar
1-BERİREM
5-DEAM
6-NAZLİESMA
ben isteyeyimde Rabbim verirse O'nun yüceliğindendirikiz evlat sahibi olmaya bayıldım
ilk olarak berirem e mi okuyoruz şimdi ne niyetle okuyacağız ve ismi?
ben isteyeyimde Rabbim verirse O'nun yüceliğindendir
evet canım berireme okuycaz ama maalesef ne ismini nede dileğini bilmiyoruz
amin ALLAH(CC) razı olsun seninde gönlünün muradı olsun inşallahallah gonlundekını kalbıne göre versn dıyelım ozmn
amin ALLAH(CC) razı olsun seninde gönlünün muradı olsun inşallah
hoşgeldin şekerim niyetin neydi
olur canım bekliyoruz
herkese bir tane okuyacak süre olarakta 2 yada 3 gün süremiz olacak sizin niyetiniz neydi hanfendiciğim