- Konu Sahibi nurusima81
-
tabiki ben ilgilenirim şimdi ama ben tedavideyken topiğe giremdim malum sonra bebiş olmayınca depresyonluk hallerim falan derken duamız çok aksadı inşallah bundan sonra hep burdayız sizlerde beni yalnız bırakmazsınız
çok sevinirim :) keşke herkez katılsaa süper olur
artar sayımız inşallah bu topiği daha önce kapatmışlardı yanlışlıkla inan 30kişiden fazlaydıksüper inşallah katılım olurda daha fazla oluruz herkes okur allah kabul eder inşallah
tabiki ben ilgilenirim şimdi ama ben tedavideyken topiğe giremdim malum sonra bebiş olmayınca depresyonluk hallerim falan derken duamız çok aksadı inşallah bundan sonra hep burdayız sizlerde beni yalnız bırakmazsınız
yazabilirsiniz tabikide ben gizlemek isteyenler için yazdım bende açıkça söylüyorum niyetim bebek sahibi olmak inşallahniyetmzi acikca yazsam.nolurki bide ne okuycz
inşallah buradayız canım
ben hep buradayım tek bu dua ıcın değil her duada varımm :) yeterki dua olsun özellikle buaralar duaya cok ıhtıyacım var
artar sayımız inşallah bu topiği daha önce kapatmışlardı yanlışlıkla inan 30kişiden fazlaydık
ama niyetine nail olan topiği ter ettiInşallah bizler devam edicez
dua her kapıyı açar tatlım rahat ol:26:ben hep buradayım tek bu dua ıcın değil her duada varımm :) yeterki dua olsun özellikle buaralar duaya cok ıhtıyacım var
memnun oldum arkadaşlar dualrda herdaim buluşmak dileyiğle
dua her kapıyı açar tatlım rahat ol:26:
amiin
Ben çıkıyorum kızlar nedense bugün netim çok yavaş devamlı sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum hepiniz allah'a emanet olun
yazabilirsiniz tabikide ben gizlemek isteyenler için yazdım bende açıkça söylüyorum niyetim bebek sahibi olmak inşallah
canım niyetin kabul olmuş bakıyorum maşallah darısı başımıza inşallahBnde bebek sahibi olmak iicin niyetm bu yani
canım niyetin kabul olmuş bakıyorum maşallah darısı başımıza inşallah
inan takvimini görünce çok sevindim gözün aydın
canım cuma günü ilk listeyi paylaşıcamkızlar ne zaman başlıyoruz okumaya :)
canım cuma günü ilk listeyi paylaşıcam
hoşgeldin canım ekledim seni listeyecanım 2 günde bir sıradaki arkadaşa duamız okunacak ve bir kere okunacak
duayı daha önce okuduysanız bilirsiniz zaten belirtilen yerde sıradaki arkadaşımızın adını ve niyetini halis bir kalple söylüyoruzsizde niyetinizi yazarsanız sıra size geldiğinde isminize ve niyetinize göre dua edilsin istersenizde size okuyacağımız zaman herkese özelden yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?