- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi nurusima81
-
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah ettiğimiz dualar sizi istediklerinize kavuşturur.aslında ben hemen başlamak istiyorum isterseniz katıldığınız topiklerdeki arkadaşlarınıza da bu duaya katılmak isteyenler varsa haber verin biraz sayımız artsın hemen başlayalım
canım 6 kişi olduk aslında bir sayısı yok gelen olmazsada cuma günü başlarız inşallahkaç kişi olması gerekiyor ki kaç kişi olduk?
canım 6 kişi olduk aslında bir sayısı yok gelen olmazsada cuma günü başlarız inşallah
hoşgeldin canım ekledim seni listeyekızlar bende okumak istiyorum.beni de eklermisin listeye...
Bir de ne kadar okuyacağım ve ne zaman okuyacağız onuda yazarsanız bende katılmaktan çok mutlu olurum...
canım ben bu topiği açtığım zaman şu şekilde karar vermiştik .dua listesindeki herkes herkese okusun kimin duası kabul olur bilinmez.muayyen günümüzdede okumuyoruz elbette ama abdest aldıktan sonra okuduğunuzu söylüyorsunuz bende listede paylaşıyorum .ama kural şu kesinlikle herkes herkese okuyortamam canım az olsada başlayalım ama hepimizin özel günü denk gelmez o zaman ne yapacağız?
bnde katilmak istyrm.kabul edersnz insallah
hoşgeldiniz arkadaşlar listeye ekledim zaten sizleri.tabiki arkadaşım nasıl isterseniz öyle yapın özelden hepimize isminizi ve niyetinizi yazın sıra size gelince en azından eksiğimiz olmasınbende bende katılıyorumm ama niyetimi bende cimcime gibi özelden yazarım okuycaklaraBiran önce başlasak ?
canım ben bu topiği açtığım zaman şu şekilde karar vermiştik .dua listesindeki herkes herkese okusun kimin duası kabul olur bilinmez.muayyen günümüzdede okumuyoruz elbette ama abdest aldıktan sonra okuduğunuzu söylüyorsunuz bende listede paylaşıyorum .ama kural şu kesinlikle herkes herkese okuyor
bende öyletamam canım o zaman sabırsızlanıyorum başlamak için:)
hoşgeldiniz arkadaşlar listeye ekledim zaten sizleri.tabiki arkadaşım nasıl isterseniz öyle yapın özelden hepimize isminizi ve niyetinizi yazın sıra size gelince en azından eksiğimiz olmasın
bende öyleEskiden inan listeye yetişemiyordum ben tedavi dolayısıyla ara verdim artık kimse katılmıyor aslında gönül isterki ben olmasamda dualarımız aksamasın
bende öyleEskiden inan listeye yetişemiyordum ben tedavi dolayısıyla ara verdim artık kimse katılmıyor aslında gönül isterki ben olmasamda dualarımız aksamasın
1-berirem
2-cimcime_89
3-littlebirdie
4-zeyneppmehmett
5-deam
6-nurusima81
tabiki ben ilgilenirim şimdi ama ben tedavideyken topiğe giremdim malum sonra bebiş olmayınca depresyonluk hallerim falan derken duamız çok aksadı inşallah bundan sonra hep burdayız sizlerde beni yalnız bırakmazsınızama birinin organize etmesi gerekiyor ki bu da sensin demekki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?