- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
-
tabiki eklerim canım listemizin bitmesine 3 kişi kaldı onlar bitince yeni liste yapıcam sizide eklerim ama yarın kadir gecesi sizin için özellikle dua edicem Rabbim yuvana huzur mutluluk versin sıkıntılarınızı gidersin inşallah
hoşgeldin canım olur canım senide eklerim yeni listeye Rabbim sanada hayırlı yuva iyi bir eş ve hayırlı evlatlarını nasip etsin Rabbim inşallah dualarım sizinle
tamam canım güle güle yolun açık olsun gelince listeye eklerim seni bizde seni aramızda görmekten mutlu oluruznursima81 canımm beni de ekle demiştim listeye ama ağustosun sonuna kadar memlekette olacağım ve orda internet yok:26: Inşallah gelince beni ekleyin kusura bakma nolur duaya katılmak istiyorum mutlaka o zamana inşallah yeni listeye yetişirim
selamun aleyküm canlarım .bir ramazan ayının daha sonuna geldik Rabbim oruçlarımızı okuduğumuz kuranlarımızı ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin bizi birdahaki ramazanı şerife ulaştırsın mevlam. kucağımızda yada göbişimizde bebişlerimizle girelim inşallah seneye ramazan ayına amin ecmain.arkadaşlar biliyorsunuz bugün arefe günü bugün 1001 ihlası şerifeyi besmeleyle okumak çok faziletliymiş ben söyliyeyim belki okumak isteyenler olur.şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Rabbim hepimize çifte bayramlar yaşamayı nasip etsin inşallah
aleyküm selam canım nasılsın tedavi işin ne durumda canımselamun aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın benim evimde şu anda internet yok sıkıntı hallolur hallolmaz dönücem aranıza hatta ben gelene kadar yeni listeyi oluşturabilirsiniz .en kısa zamanda internet sorununu çözüp aranıza dönücem inşallah
ben bazı duaların büyü etkisi yapıcagını duydugum ıcın okumaya korkuyorum acaba bu duanın ole bıseyı var mıdır bırı benı aydınlatabılır mı bılmeden bıle olsa buyuye bulasmak benı cok korkutuyor:18:
kızlar yeni listeye beni eklemeyi unutmayın lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?