- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
- Konu Sahibi nurusima81
okudum canım senin için geç yazdım hakkını helal et
Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallah.
Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım liste devam ediyor hatta sıra sende ama ben birkaç gündür yoğunum hastaneye falan gidip gelkızlar liste dewam etmıormu _?
canım liste devam ediyor hatta sıra sende ama ben birkaç gündür yoğunum hastaneye falan gidip gel
iyorum bu arada annemlerde kalıyorum bu akşam eve dönücem ve listeyi paylaşıcam lütfen hakkınızı helal edin
ECRİN23 İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLARININ OLMASI
24 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMINA KADAR OKUYORUZ
1-melidia
2-profiterol
3-sevgilim06
4-nurusima
5-ecrin23
6-nur.sen
7-umudum bitmesin
8-hande_sultan
9-asya_28
ben okudum dua ettim.İnşallah hayırlısıyla tez vakitte bebeğine kavuşursun..
hoşgeldin arkadaşım bir hafta sonra yeni listeye geçicez inşallah o zamanda katılmak istersen seni listeye eklerim Rabbim gönlünün muradını versin inşallahkızlar yeni listeye benide eklermisiniz duaya cok ihtiyacımvar bi sevdigim varonunla hayırlı bir sekilde evlenmek için katılmak istiyorum duaya cok ihtiyacımvar gercekten.bayramdan sonrada ailesiyle tanısmaya gidecegim cok ihtiyacım var duaya
hoşgeldin canım amin Allah razı olsun listeye eklerim canım bir hafta sonra bu liste bitiyor seni yeni listemize eklerim o zamanda katılmak isteresen Rabbim sana şifa versin inşallah sıkıntılarını gidersinKızlar merhaba rabbim hepinizin hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..Benide listeye eklerseniz sevinirim.Ben panik atak hastasıyım.Yaygın anksiyete ile şu ara büyük bi şekilde sınanıyorum.Allah rızası için banada dua ederseniz çok sevinirim.Bu hastalığın benden gitmesini istiyorum allah izin verirse.
hoşgeldin arkadaşım bir hafta sonra yeni listeye geçicez inşallah o zamanda katılmak istersen seni listeye eklerim Rabbim gönlünün muradını versin inşallah
hoşgeldin canım amin Allah razı olsun listeye eklerim canım bir hafta sonra bu liste bitiyor seni yeni listemize eklerim o zamanda katılmak isteresen Rabbim sana şifa versin inşallah sıkıntılarını gidersin