- Konu Sahibi nurusima81
-
herkesin bir derdi var değil mii
Arkadaşlar henüz net sorunum devam ediyor cepten girdiğim için dua lisesini duzenliyemiyorum liste işiyle ilgilenecek arkadaş olursa sevinirim yoksa beni birkaç gün daha beklemek zorunda kalabilirsiniz şimdiden özür diliyorum sizlerden hakkinizi helal edin
arkadaşlar net sorunum çözüldü cuma günü dualara başlıyoruz kısmetse okumak isteyenler isimlerini yazdırsınlar
tabiki canım yazarım hoşbulduk bu arada senin durumun pasif görünüyor kk den banlandın sanırımhosgeldin canım beni yazarmısın
Bismillahirrahmanirrahim
minigmanig-Duygu
tabiki canım yazarım hoşbulduk bu arada senin durumun pasif görünüyor kk den banlandın sanırım
hoşgeldin canım evet fark ettim zaten banlanınca en fazla 3 gün ceza alıyorsun tekrar hata yaparsan kk de aktivasyonun elinden alınıyor.burdayım canım bi konuya yorum yapmıstım ondan engellendimAMA GERİ GELDİMMMMMMMM
hoşgeldin canım evet fark ettim zaten banlanınca en fazla 3 gün ceza alıyorsun tekrar hata yaparsan kk de aktivasyonun elinden alınıyor.
hoşgeldin canım tabiki de eklerim.canım dua şu şekilde okunuyor listedeki arkadaşın adını ve niyetini paylaşıyorum 3 günde bir yeni arkadaşa okunuyor.duayı okuyoruz ve belirtilen yerde 3,5yada7kere okunan arkadaşın adını ve dileğini halis bir kalple söylüyoruz .arkadaşlar benide eklermisin listeye. ve bu konuda bilgi veririsenizde çok mutlu olurum. Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?