- Konu Sahibi nurusima81
-
Benide eklermisiniz listeye..(yuvam dağılıyor onun düzelmesi için) 2 yaşında kızım var lütfen..kaç kişiye okumam lazım geride okunanlara okuyayım..
Benide eklermisiniz listeye..(yuvam dağılıyor onun düzelmesi için) 2 yaşında kızım var lütfen..kaç kişiye okumam lazım geride okunanlara okuyayım..
NUR.SEN İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE EVLADINI KUCAĞINA ALMASI İÇİN DUA EDİYORUZ
1-melidia
2-profiterol
3-sevgilim06
4-nurusima
5-ecrin23
6-nur.sen
7-umudum bitmesin
8-hande_sultan
9-asya_28
canım ben senin için okudum.
Rabbim hayırlısını versin.
yardımcın olsun
Canım Allah radımcın olsun eşine akıl fikir ve hidayet versin.Senin için dua edecem.Çok zor bir durum
tabiki eklerim canım listemizin bitmesine 3 kişi kaldı onlar bitince yeni liste yapıcam sizide eklerim ama yarın kadir gecesi sizin için özellikle dua edicem Rabbim yuvana huzur mutluluk versin sıkıntılarınızı gidersin inşallahBenide eklermisiniz listeye..(yuvam dağılıyor onun düzelmesi için) 2 yaşında kızım var lütfen..kaç kişiye okumam lazım geride okunanlara okuyayım..
hoşgeldin canım olur canım senide eklerim yeni listeye Rabbim sanada hayırlı yuva iyi bir eş ve hayırlı evlatlarını nasip etsin Rabbim inşallah dualarım sizinlenurusima81 canım beni de ekler misin listeye? ne zaman başlayayım şu an kim için okunuyor?? ..
ben de çok evlenmek istiyorum Allah ın izniyle .. benim için de dünya hayatım,ahiret hayatım, dinim için hayırlı olacak çok seveceğim çok sevileceğim hayırlı bir eş hayırlı evlatlar istiyorum inşallah
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun sanada hayırlı bayramlar Rabbim sana bu bayramla birlikte hayırlı kısmet kapıları açsın inşallahListeyi bitirdim canim:) Tatile cikacagim icin erken okudum arkadaslara :)Allah hepimize hakkimizda hayirlisini versin...
Simdiden hepinize Hayirli Bayramlar dilerim :)
sağol canım Allah razı olsun amin inşallah Rabbim kabul eder meleğime kavuşurumNurusimacim gorursun diye buraya yaziyorum ayetel kursileri okudum canim bilgilendireyim dddim seni Rabbim kabul etsin inşallah
tabiki eklerim canım listemizin bitmesine 3 kişi kaldı onlar bitince yeni liste yapıcam sizide eklerim ama yarın kadir gecesi sizin için özellikle dua edicem Rabbim yuvana huzur mutluluk versin sıkıntılarınızı gidersin inşallah
hoşgeldin canım olur canım senide eklerim yeni listeye Rabbim sanada hayırlı yuva iyi bir eş ve hayırlı evlatlarını nasip etsin Rabbim inşallah dualarım sizinle
Nursimacığım ben ecrin,nur.sen ve senin için kün fe yekün duasın ı okudum.Allah kabul etsin.
Sana okudum canim.Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat eylesin bebegini.Saglikla kucagina al İnsallah :) Allah dualarini kabul etsin :)
Nur.sen icin okudum allah kabul etsin.rabbim muradına kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?