Doğuma Hazırlık tüm anne adaylarının dikaktine ekonomıik bebek kıyafetleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
Merhaba

Bursada yaşıyorum.Çok yakın bir akrabamın bebek konfeksiyon fabrikası var.Gerçekten piyasadan çok çok farklı ve ürünler Türkiyenin en büyük bebek firmasına yapılıyor.Resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istiyorum.ne dersiniz?

Merhaba

Bursada yaşıyorum.Çok yakın bir akrabamın bebek konfeksiyon fabrikası var.Gerçekten piyasadan çok çok farklı ve ürünler Türkiyenin en büyük bebek firmasına yapılıyor.Resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istiyorum.ne dersiniz?

Tabiki neden olmasin..memnun oluruz:KK9: :KK9:

Merhaba

Evet memnun oluruz ama bakıp beğendiğimiz olursa ne olacak?

merakla bekliyorum..
bunarada bursa da üretilen baby center isimli bi marka var acaba omu harika ve kaliteli çokta ucuz oluyor.

resimleri eklemeni bekliyoruzzz:KK23::KK23::KK23:

1 tane resim ekledim ama olmuşmu acaba.ilk kez resim yükledim.olmuşsa yüklerim devamını..bu battaniyelerin kırmızı,turkuaz,mor,kırmızı renkleri mevcut)

üretici türkiyenin en iyi firmasına üretiyor.mağza satış fiyatı 80miş.anti alerjık ,renk solma asla yapmıyor..bizim alış fiyatımız 30 tl

$1.jpg $2.jpg oldumu?

X