Sorunumu konuyu acarken yazamadim cunku okadar kilitlenmisimkiSorununuz nedir peki
Anlaşılmak için anlaşılır olmak da çok önemli. Mesela ben yazdıklarınızdan sorunun ne olduğunu anlayamadım. Çevrenizdekiler de sizi anlayamıyor olabilirler. Kendinizi daha net ve basit ifade etmeniz gerekiyor olabilir. Bir yılda 4 görüşmenin hiç bir faydası olmaz. Ayda 4 görüşme gereklidir akıt durunlarda. Ben babamı kaybettiğim ay haftada 3-4 defa psikolog ile görüştüm. Bazı dönemlerde yardıma çok ihtiyacımız olur.Anlasilmaya ihtiyacim var
Çocuklarınızı kendiniz mi bakıyorsunuz, boşandınız mı? Annenizin neyi var bu arada? Çocuklara arada bir bakım verecek bir yakınınız yok mu, ya da bir bakıcı tutsanız, çalışsanız?Sorunumu konuyu acarken yazamadim cunku okadar kilitlenmisimki
Konustukca sorular geldikce anlatabildim anca. Genel olarak hayatin yorgunlugu
3 cocuk, annemin hastaligi ve bu surecte yanliz olmam
Maddi durumumuz cook iyi diyemem ama kotude degil. Suan ben calismiyorum, bu sebeple esim 2 is yapiyor. Kendimize yetiyor anneme destek oluyorum.Maddi durumunuz nasil bir bakici yardimci bulsaniz orada boyle birsey varmi?
şu ultra acaip profilli gelin sizin abiniz miydi?Biz 3 kardesiz
En buyuk abimle cok buyuk ailevi sebeplerden dolayi cok gorusmuyorum. Belki hatirlayan olur.konu acmistim buraya.. zaten annemde buyuzden kanser oldu. Onu saymiyorum bile
Kucun kardesimin yeni bebegi oldu, eskiden bazi rdvulara falan giderdi. Ama simdi calismayi bile birakti evde cocuk buyutuyor ( erkek kardesim) oda cogu seyi ustume yikti
Evet aslinda soyle bise ben savasci karaktere sahibim cok guclu duran bi karakterim boyle gorundukce butun yuku bana verdiler patlak verdigi yerde sesim cikinca ciddiye alinmiyorum.Anlaşılmak için anlaşılır olmak da çok önemli. Mesela ben yazdıklarınızdan sorunun ne olduğunu anlayamadım. Çevrenizdekiler de sizi anlayamıyor olabilirler. Kendinizi daha net ve basit ifade etmeniz gerekiyor olabilir. Bir yılda 4 görüşmenin hiç bir faydası olmaz. Ayda 4 görüşme gereklidir akıt durunlarda. Ben babamı kaybettiğim ay haftada 3-4 defa psikolog ile görüştüm. Bazı dönemlerde yardıma çok ihtiyacımız olur.
BosanmadimÇocuklarınızı kendiniz mi bakıyorsunuz, boşandınız mı? Annenizin neyi var bu arada? Çocuklara arada bir bakım verecek bir yakınınız yok mu, ya da bir bakıcı tutsanız, çalışsanız?
Annenize şifalar dilerim, umarım en kısa sürede kanseri yener, zamanla her şey yoluna girecek, daha iyi olacakBosanmadim
Esimde evde oldugunda bakiyor, mesela suan asagida cocuklarla ilgileniyo ben yatakda dinleniyorum
Annem kanser tedavisi goruyor
Evet abi konusunu dogru hatirliyosunjzşu ultra acaip profilli gelin sizin abiniz miydi?
Annemin aslinda evde bakilacak bi durumu yok cok sukur islerini kendisini girebiliyor. Ama doktor kontorlleri olsun resmi islemler olsun herseyi benden geciyo, cunku dil bilmiyor. Direk soylesemde anliyacak kafa yapisinda degiller. Teyzemle konusuyoruz surekli o bunlara acik acik herseyi soylemis (Turkiyede kendisi) sandriyon iyi degil agir lohusalik geciriyor biraz yukunu alin vs vs vs... ama erkek cocugumu diyim hoppa akillimi diyim bilmiyorum siz koyun adiniya acı olacak bunu demek ama herşeyi üstünüze alarak zamanında hata yapmışsınız
biz de kalabalık aileyiz evlenen kız kardeşim hiçbişeye dokunmuyor sağolsun ama bekarlar olarak hepimiz bişeylerin ucundan tutuyoruz mesela ben kolay kolay evleneceğimizi düşünmüyorum anne-baba hastalığı olsa.
tek 1 çocuğa yıkılması normal değil. bu eninde sonunda patlar. hem 3 ocuk bakayım hem anne bakayım diyemezsiniz ki.
sizin de o patlama zamanınız gelmiş. çok normal yaşadığınz şey.
sosyal hizmetlerden kimseyi gönderemiyorlar mı?
kardeşinize 3 çocukla yıprandığınızı olmadığın söyleyemiyor musunz?
Bu dediginizi tam anlayamadim...bir de evet, o gelin konusunu hatırlıyorum ama siz istemiyorsunuz diye abinizi de sildiniz gitti...tamam gelin istenecek gelin değil de yaşadığınz ülkede böyle bir mevzu olsa kimse abisini silmez, annem bu yüzden kanser oldu mevzusu olmazdı ? ama orada olan pek çok imkanı da siz kullanmıyorsunuzdur kalıbı basarım, neden çünkü bizim aileler böyle...
Baska carem yok. Yani annemle ilgilenmezsem kimse ilgilenmicek korkusubdan ilgilenmek zorunda kaliyorumyani çok uzatmayayım da herşeyi kendi bildiğiniz ve istediğiniz/onayladığınız ve size onay verecekleri (!) gibi yapmaya çalışırsanız yetişemezsiniz. yetişebilene madalya verelim...
amin tesekkur ederimdayınız için bşaınız sağ olsun.
Ya ev islerini yemegini kendisi yapar ona karismiyorumO zmn ya kendi yapacak yada susacak siz hic uzerinde dusunmeyeceksiniz yuk edinmeyeceksiniz.
Esim ben suan calismadigim icin 2 is yapiyor. Aksamlari gec geliyo haftasonlari evde.Annenize şifalar dilerim, umarım en kısa sürede kanseri yener, zamanla her şey yoluna girecek, daha iyi olacakeşinizin çocuklarıyla ilgilenmesi çok güzel
Cocuklarla nasil mumkun olsun?Anladim bir kac gun tatil size iyi gelir mi biraz uzaklassaniz
Cocuklarla nasil mumkun olsun?
Tekmi diyosunuz ailecekmi diyosunuz
Yurtdisindasin galiba.Herzaman ailenin hem psikologu hem idari isleri bana bakiyodu. Ozellikle annemin cunku dil bilmiyor, cunku kiz evlat yardim eder cunku ben boyle kodlanmisim.
Kucuk geziler yapiyoruz zatenAilece tabi ki, en azindan farkli ortam esiniz cocuklar ile dolasir size doga iyi gelir nefes alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?