Calistigim zamanlarda cok destek ciktim
Ozaman 1 cocugum vardi
Evini alirken vs cok seylerine ben kosuyodum
evet fark ettim ilk çocukla 2. arasında zaman farkı var, o arada muhtemelen çalıştınız
onu demek istemedim yani çalışsanız mesela nasıl izin alacaksınız habire? onu diyorum.
ben mesela çalışıyorum anne babam ameliyat olsa ayarlarım bi şekilde, acil olsa giderim
diğer kardeşlerim de bekar olanlar bi şekilde ayarlar ama dönüşümlü olur ancak
rutinde de sık sık gidip ev işydi başka şeylerdi destek oluyorum ama kendi hayatım var. (annem 65 babam 67 yaşında, annem de ilkokul mezunu kadın ama onkoloji profesörü anlatsa herşeyi anlar, x dilde anlaması gerekseydi onu da öğrenir anlardı çünkü hayat boyu birlerinin onunla gelemeyeceğini bilir. ve benim çalışma alanım kanser., buna rağmen herşeyde beni aramaz. halledebileceğini halleder, biliyorum başka ülkede bunlar sıkıntıü ben farklı ülkelerde çalıştım, ama orada olsa da bu kafa ile haraket ederdi, sora sora,. Anlamadığı şey olunca terimleri arayıp buluyor kadın mesela.).
evli kız kardeşim çocukları var, gelmez. gelemez. gelse anneme babama faydası da olmaz çünkü onun eşi sizin eşiniz gibi bu durumu çekmez. eşinize çocuklarınıza da yazık bu şekilde...
bir de şu konuda anlaşalım
hastane işi için birini bulmayaç çalışın
resim evrak kürek işlerini de kardeşinizle paylaşın diyelim, yapılabilir şeyleri yapın yani.
ama sizin genel anlamda kafa yorgunluğunuzu atmanız lazım...bunu nasıl yapcaz diye düşünmek lazım belki.
bilmiyorum belki 4 yaşındaki bu kış sık sık kreşte hasta oldu, 14-15 olanlar ergenlik hezeyanlarında öbürü zaten bebek, annesi ayrı kocası ayrı abizine kızgınsınız...belki çok yakın bir arkadaş ya da kendine ait alan eksikliğiniz vardır.