BilmiyorumCozum icin ne olmali peki? Onun icin planlar gelistirseniz
Anlasilmaya ihtiyacim varAslinda sorum suydu daha cok vakte mi ihtiyaciniz var paraya mi? Ev mi problem yol mu yada arkadas aile iliskisi mi?
Odaklanmaya calisiyorum ama kac parcaya bolunecefimi bilemiyorumHaklisin ufacik bebek hastalik haberi hersey zorlamis. Ama kodlamalari birak sanirim yurt disindasin ufacik beklentilerin yada kendine sectigin görevlerin olsun gerisini duyma
Bebegin sana guc verecektir onun keyfini cikarmaya calis.
Allah rahmet eylesin, olum zor ama hepimiz icin her zaman kapida bekleyen gercek. Simdilik sifa ve bebegine odaklanmaya calis
Iste gecmiyor biturluOo cok zaman gecmis.. ama bak 14 ay geride kalmis hersey gecer biraz huzurla uyumaya calis bu gece
2024 herkesi zorladi bende dahil
Ozur diliyorum ama anlayamadimSorunları bölün küçük parcalara hayatî olanlar ayrı zamana birakilmasi gerekenler ayrı çözülmesi imkansız olanlar ayrı bir yerden başlamanız gerekenler ayrı
Biz 3 kardesizSize de yazik 3 çocuk ile nereye kdr hic yardimci ihtimali yokmu
Sorununuz nedir peki15 aydir cok zor gunlerden geciyorum
35 yasindayim ama hayatim boyunca boyle zorlu gunler yasamadim. Ki hayatim hicde oyle toz pembe olmadi.
Ama suan oyle bi dibe batiyorumki boguluyorum. Cikmaya calisiyorum cirpiniyorum ama artik herkes hersey gozume batar, uzerime gelir oldu.
Ne anlatsam nerden baslasam onu bile bilmiyorum. Terapi al diyeceksiniz, 15 aydir 4 kez mecburi olarak psikologa gittim. Hastanenin ve jinekolog doktorumun zoruyla. Ama biraktim
Suan tekrar gitmek icin rdvu aldim oda 2 ay sonraya yer vardi...
Ornegin annem ameliyat oldu komaya girdi cikti benim evimde kaldi ben baktimBiz 3 kardesiz
En buyuk abimle cok buyuk ailevi sebeplerden dolayi cok gorusmuyorum. Belki hatirlayan olur.konu acmistim buraya.. zaten annemde buyuzden kanser oldu. Onu saymiyorum bile
Kucun kardesimin yeni bebegi oldu, eskiden bazi rdvulara falan giderdi. Ama simdi calismayi bile birakti evde cocuk buyutuyor ( erkek kardesim) oda cogu seyi ustume yikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?