Tükenmez Kalemim Tükendi

canım önce bu gerginlik neden oldu yazmamışsın. gerçekten basit bir mevzuysa çıkıp haber vermemekte doğru olmaz. bunaldıysan bunu sadece tartışma anında değil hayatının geneline yayacak değişik yollar bulmalısın. ben konuşarak sorunların halledilmesi taraftarıyım. nerde olduğunu söylemek sana hiç bir şey kaybettirmez. kızgınlıkla yaptığın bu hareketin muhtemelen bir karşılığıda olur. yani gerçekten basit bir sebepse eğer evliliğin ki çocukta var dönüşü olmayan yollara girmesini istemem.

Koruya koruya kendi ellerimle deli yarattım bizim de çıldırmamız lazım hep bu herüfler mi çıldıracak adalet eşütlük isterük
Yok yok sonradan tekrar kuzuya dönüyorlar
Tecrübe ile sabit
Belkide senin biraz dinlenmeye sakın kafayla mozart neyin dinlemeye ihtiyacın vardı

Ya iyi hoş'da peki oğlunun bu akşam yaşadığı travma ne olacak. Her şeyi kırıp döken anne ve baba! O çocuk bunları nasıl unutacak. Bide çekip gitmişsiniz o yavrucum neler hissetti bu akşam! Yaşadığı o çaresizliği, umarım ki oğlunuzun gözlerin de görmezsin.

2 yıl önceye gittim konuyu gorunce. Benim ikinci bebe 5-6 aylıkken ben de bir atarlanip dolasip kafa dagitmaya diye çıkıp gitmistim,tam hatırlamıyorum ama kesin esimin ailesiyle ilgili bir emrivakiydi yine.
Neyse,bizimki ikisine bakamamış galiba altını mi ne değişememiş,üst kata anneme götürmüş,annem de tartistigimizi benim çıktığımı öğrenmiş tabi. Döndüğümde beni bir azarlamıştı...Korkmadın mi ya babaları çocukları kaçırsaydı sana bir daha göstermeseydi diye başladı sonu gelmedi..Çünkü kendi ilk eşi böyle bir şey yapmış annem çocuklarıyla 30 kusur yıl sonra barisabildi kendini anlatabildi

Bunu niye anlattım bilmiyorum suan:)
Son 6-7 aydır en büyük luksum, çocukları ayda 2 kez babalarına bırakıp, Istanbul gibi bir yerde bisikletime atlayip kütüphaneye gidio kitaplar arasinda saatlerce kaybolmak...O sirin yolda bisiklet 1 saat,kutuphanede kitap secmek,karistirmak derken toplam 3-4 saat...Oooh miss.. Sana da tavsiye ederim ama araçla gidilince zevki olmuyor, bisiklet al:)

Ben de anamı aramadım şimdi yaptığıma pişman eder kadın kırkta yolda bi atarlanıp çıkmışım
Annenize de üzüldüm nasıl bir acıdır o Rabbim vermesin

Ya bişe dicem ama ben yazınız da anladım ki ikinizde birbirnizi seviyorsunuz, hissediliyor bu, birbirni sevmeyen biten bi evliliğin kavgası değil bu

İyi yapmışsınız. Rahatladıysanız dönün çocuklar daha fazla huzursuz olmasın, beyefendi de susar herhalde , hem siz yokken düşünmüştür o da biraz olsun diye umuyorum

Ya bişe dicem ama ben yazınız da anladım ki ikinizde birbirnizi seviyorsunuz, hissediliyor bu, birbirni sevmeyen biten bi evliliğin kavgası değil bu
Eşim ani sinirlenir agrasifleşir sonra bomb söner..
Seviyorum tabiki sevmediğim bi an bile yok ama bazen de sevmemek lazım bu kadar diyor insan ben üzülüyorum, neden yani..

İyi yapmışsınız. Rahatladıysanız dönün çocuklar daha fazla huzursuz olmasın, beyefendi de susar herhalde , hem siz yokken düşünmüştür o da biraz olsun diye umuyorum
İki saat zor kafa dinledim zaten ya ananın özgürlüğü iki saatcik sonra kürkçü dükkanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…