Sık sık yapacağım, kendimi dinlemeyeli uzun zaman olmuş ..Bunu sadece öfkelenince değil sık sık yapmaya çalışın...
Kendi kendinize sokaklarda dolaşmak,sahilde oturmak... süper terapi bence.
Eşiniz kırıcı olmuş. Haklısınız.
Belki kapi duvar indirmek yerine ... sakinleşmişken karşılıklı konuşarak bi şeyleri düzeltebilirsiniz.
Yine de akıllanmazlarBen tebrik etmeye gelmistim sadece♥
Klozetin kapagindan hinc almak yerine sunlarin kafalarini sokacaksin aslinda o klozete de. Neyse hadi.
Bu dediğinizi ben de gecen hafta pazartesi yaptım,Sık sık yapacağım, kendimi dinlemeyeli uzun zaman olmuş ..
Demez sanmıyorum, derse de ona göre bi hal tavır cevap düşünürüzEvli barklı kadın muabbetinden vuruyorsa bu bey bir sonraki kavgada ilk sözü kimle nerde sürttüysen oraya git olmaz inşallah. Sağlam gözünü korkutun
Çok sahiplenici ana profili çizmişim ben tek başıma yapıp doğurdum gibi oldu.iyi yapmışsınız ,zaten arada çocuklara sahip çıksın siz kafanızı dinleyin ,2 çocukla birde koca atarı çekilmiyor ,beyefendi hem git diye hem çocukları da götür çeyizimde getirmedim seninde çocuğun diyin
İnanın çok iyi geldi, bu kapı açılmış oldu benim için o da yaptığının farkına varacak!Ben her zaman önce kendi mutluluğum için seçim yaparım. Ben mutluysam mutlu olur çevrem. Hatta bir tık ileri gider ben senden daha değerliyim derim eşime, sahip olduğum özgüvene hayran adam. Zaman ayır kendine sık sık. Böyle bardağın taştığı anlar azalır hayatında, daha tolere eden biri olabilirsin böylece. Kocan olacak adam da oturup bir düşünür ve şöyle der '' x Bensizde mutlu olan bir kadın ayağını denk al lan! ''
Yarın bi gidip nemlendirici alam doğru dedinO 2 çocuğu bırakıp gitmek büyük güç ister siz basarabilmissiniz tebrik ederim ben basaramazdim.. kendinize bolca vakit ayırmaya çalışın, ufak tefek bile olsa.. bazen bir nemlendirici bile sürmek insana kendisini özel hissettiriyor cidden.
Kalk bacım sen de bi hava al küfür küfür..Aynı dolmuşluktayım şu an ..
Eş , çocuk derken kendimi unutmuş tahammülsüz bir haldeyim.
Ne yedin kız diyet mi bozdun yineBu dediğinizi ben de gecen hafta pazartesi yaptım,
Zaten dolmuşum, inanın hazırladığım yemeği masada bırakıp bindim bisikletime çıktım gittim. Dedim bağırıp kalp kıracağıma cekip gideyim.
Gittim huzurla yemek yedim.
Nehir kenarına gittim bi akşam karanlığında bira içtim barda..
buraya taşınalı 2.5 sene olmuştu, 3 aylık bebeyle taşınmıştım.
Bigün çektim ve gittim, bu ilkti, son olmayacak.
Kırmadım dökmedim..
ama sonuç şu oldu, ertesi gün ovu günümdü , ilişki yalan oldu.. bi ay daha öldü gitti.. önümüzdeki ay da eşim yok...
bu konu da tüketti beni ...
ama ben de bundan sonra kırmadan dökmeden bağırmadan çekip gideceğim..
1-2 saat hava gelip dönerim.
Ahh geodal ım ne güzel didin de herife diyelim bunuBunu çocukların yanında yapmayın bi daha zira bunların geri dönüşü olmayacaktır